Kilche Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 http://img822.imageshack.us/img822/1935/demonekiaza010kopia.jpg Haha, Aza jaka mina! :D Oba kudłacze śliczne :loveu: Quote
misia93 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 próba zrobienia portretu wspólnego: Quote
Ana04 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 http://img822.imageshack.us/img822/1047/demonekiaza014kopia.jpg jak słodko :loveu: Dziękujemy za miły spacer i czekamy na następny :D Quote
Ania :) Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Przypomniały mi się pierwsze spotkania mojego :D Andy miał 3 miesiące a Morgan(dog niemiecki) 5 miesięcy.. Jak to dog był duużo wyższy no i cięższy. Pierwsze ich spotkanie było w parku. Andy uciekał przed nim, piszczał, próbował się chować za naszymi nogami..ale my nigdy nie braliśmy go na ręcę, żeby uchronić przed wielkim "potworem" :D I tak kilka spacerów później stali się najlepszymi kumplami do dziś :) Morgan z reguły kładł się i tak się z Andym bawił i teraz gdy mój bawi się z mniejszymi psami(np. yorkiem kumpeli) to też się kładzie, żeby nie zrobić małemu krzywdy :) :) Także powoli, małymi kroczkami a na pewno Demo się przekona do większych psów ;) Quote
misia93 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Demo dzisiaj zachowywał się identycznie! Uciekał, piszczał... Potem jak Aza szła przodem to coś tam próbował powąchać, podejść ale jednak z rezerwą jeszcze :D Quote
KT Arts Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 U nas w sekcji jest teraz 5 miesięczny szczeniak niufek:) jak miał 2 miesiące to przyjechał do nas na kawę i jak zobaczył Toro to nie wiedział gdzie ma uciekać (a Toro jest taki że za wszelką cene musi poznać nowego przyjaciela, nie ważne jak sie boi, no i jest największym psem w sekcji). Na początku zaczepiał Krosie, ale był puszczony i co chwila robił podchody do Toro. Dopuki on spał, mały się go nie bał, ale jak tylko wstał to znowu ucieczka;) Nikt nie zwracał na małego uwagi (ja tylko pilnowałam olbrzyma;P) i mały w końcu sam sie przełamał,a teraz szaleją razem;) A fotki boskie:loveu: Quote
Ania :) Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 misia93 napisał(a):Demo dzisiaj zachowywał się identycznie! Uciekał, piszczał... Potem jak Aza szła przodem to coś tam próbował powąchać, podejść ale jednak z rezerwą jeszcze :D Niufciak napisał(a):U nas w sekcji jest teraz 5 miesięczny szczeniak niufek:) jak miał 2 miesiące to przyjechał do nas na kawę i jak zobaczył Toro to nie wiedział gdzie ma uciekać (a Toro jest taki że za wszelką cene musi poznać nowego przyjaciela, nie ważne jak sie boi, no i jest największym psem w sekcji). Na początku zaczepiał Krosie, ale był puszczony i co chwila robił podchody do Toro. Dopuki on spał, mały się go nie bał, ale jak tylko wstał to znowu ucieczka;) Nikt nie zwracał na małego uwagi (ja tylko pilnowałam olbrzyma;P) i mały w końcu sam sie przełamał,a teraz szaleją razem;) A fotki boskie:loveu: Tak jak Niufciak pisze - nie bać się o młodego, niech próbuje sam i po pewnym czasie się przekona :) :) Jeszcze kilka spacerów i będzie pierwszy biegł na przywitanie z Azą :D Quote
Vilena Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ale fajny spacerek sobie zrobiłyście :D Super fotki :) Mizianki dla Dema i Azy :D Quote
Czasowa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 O, Demo na Dogo. ;) Mi się wydaje, czy On w ogóle nie rośnie?:diabloti: Quote
KT Arts Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 No ładnie, ja tu przychodze podziwiać fotki rosnącego chłopca, a tu cisza .. ! FOTEK CHCE, FOTEK !!!!! :loveu: Quote
misia93 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 ojojoj ale tutaj mam zaległości :oops: Miałam komputer zepsuty ale za niedługo wszystko po odrabiam obiecuję :lol: Quote
Ana04 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No, Demuś już wielki jest i zaczepny się zrobił, bo próbował Azową za ogon chapsnąć :D Quote
Vilena Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='misia93']ojojoj ale tutaj mam zaległości :oops: Miałam komputer zepsuty ale za niedługo wszystko po odrabiam obiecuję :lol:[/QUOTE] No to trzymamy za słowo :) Quote
misia93 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Hej :) Komputer już 4 raz w naprawie a i tak dalej się psuje... :angryy: Ale ja nie o tym. Mówią że nie ma psów idealnych, każdy ma tam jakieś wady, większe lub mniejsze. To ja w takim razie mam wyjątek jakiś :lol: Bo mój pies jest IDEALNY! pod każdym względem :loveu: Obiecane zdjęcia, z Mszany od babci. Miałam wątpliwości co do tego wyjazdu, brać Demka czy nie... 2 godziny się tam jedzie, Demo zwymiotował 2 razy, z powrotem ani razu! Więc jest dobrze. Bałam się, ponieważ u babci jest mały kundelek, rozwrzeszczany i niezbyt toleruje inne psy, więc miałam strach jak Demo zareaguje. Na szczęście moje obawy były niepotrzebne, Demo z Pimpkiem szybko się zakumplowali ;) Biegali sobie po łąkach. Teraz wiem że zabranie Demonka było słuszną decyzją! mam same zdjęcia tego typu: :evil_lol: Demek był tak zadowolony że aż ogon od tego machania gdzieś stracił :lol: Ja chcę taki domek! A ten potwór to ja nie wiem co robi na tym zdjęciu :eviltong: Na razie tyle bo komputer znowu mi coś nawala. Quote
misia93 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 kolejne.. Demo bardzo się już ośmielił co do innych psów. Chętnie podbiegnie, obwącha, co prawda z rezerwą ale już jest coś. Ostatnio nawet tak się rozbrykał że ugryzł Azę za ogon :D Kocham na niego patrzeć jak on biega :* To tyle :) Quote
kajkoowa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pimpek lata! http://img716.imageshack.us/img716/9891/mszanademonek062kopia.jpg A Demo bardzo wydoroślał :loveu: http://img832.imageshack.us/img832/2850/mszanademonek006kopia.jpg Quote
Ana04 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Super zdjęcia! :loveu: Jakiś spacerek w weekend? Quote
misia93 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Ana04']Super zdjęcia! :loveu: Jakiś spacerek w weekend?[/QUOTE] Pewnie że tak! :cool3: Quote
Recommended Posts