Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A no cisza cisza, bo jakoś tak ostatnio nie było kiedy zdjęć porobić :roll: Ale jutro jadę na konie i pewnie jak mama ze mną pojedzie to weźmiemy Demonka, żeby się przyzwyczaił do nich, więc pewnie zdjęcia będą jutro :) A jak nie jutro to najpóźniej w poniedziałek! :) A i muszę się już teraz pochwalić, Demo biegał wczoraj i dzisiaj bez smyczy :cool3: i nawet na komendę: do mnie, przybiegał zadowolony :loveu:

Posted

Obiecałam zdjęcia więc będą zdjęcia :lol: i to bardzo dużo :cool3: wystarczy na cały rok, hahaha!
Demonek ślicznie chodzi bez smyczy! Nawet na sarenki nie reaguje a spotkaliśmy dzisiaj kilka. Chodzi przy nodze, aż czasami normalnie go depczę! Chociaż potem trochę się oddalał, lecz na bezpieczną odległość, cały czas patrząc się czy za nim idę :loveu: Dumna z niego jestem! Myślałam że nie będzie taki grzeczny :evil_lol: A i pogoda dopisała bardzo! Marzyłam o takich zdjęciach od dłuższego czasu, sami zresztą zobaczycie za chwilkę! Niestety idealny spacer musiał się zepsuć... gdy wracałam to jakiś mały szczyl wyskoczył z brami i zaczął ujadać na mojego burka! No w głowie się nie mieści :angryy: A że mój do psów jeszcze niepewnie to się wystraszył bardzo! Nic tylko zabić właściciela, który bramy nie umie zamknąć :angryy:
Ale mam nadzieję że jeszcze to jakoś naprawimy... A teraz zdjęcia.
Burek się wyszalał i przy okazji zeżarł aparat... ale to szczegół, odlatują prawie wszystkie części z niego...

ciąg dalszy nastąpi :evil_lol:

Posted

Kaja! tak takie u nas dzisiaj słoneczko :loveu:

kolejna porcja zdjęć... nie, nie ostatnia xd jeszcze ich mam dużo :evil_lol:

wypatruje sarenek :lol:

i jeszcze, jeszcze, jeszcze....

Posted

Tym zdjęciem wreszcie kończę :evil_lol: Prawda że obszerna fotorelacja? I prawda że wystarczy Wam na następne pół roku? :cool3: hyhyhy :evil_lol:
POZDRAWIAM :loveu::loveu:

Posted

misia93 napisał(a):

Prawda że obszerna fotorelacja? I prawda że wystarczy Wam na następne pół roku? :cool3: hyhyhy :evil_lol:
POZDRAWIAM :loveu::loveu:

Obszerna to fakt :multi: ale wystarczy nam na góra jeden dzien :evil_lol:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']łał :o rzeczywiście klimat zdjęć bajeczny !
każde zdjęcie ma w sobie coś niesamowitego, a czarny pies się genialnie do nich pasuje :loveu:

Dziękuję :oops:

[quote name='Ania :)']Śliczny pychol :D i jak rośnie :loveu:

A no rośnie rośnie, jak na drożdżach :razz: Dziękujemy!

[quote name='Paula03']http://img689.imageshack.us/img689/9435/domek061kopia.jpg
Ale kochana śliczna mordka :loveu: :loveu: :loveu:

A słoneczka możemy wam pozazdrościć :D

Dziękuję!

[quote name='Ana04']Byliście tam gdzie ostatnio byłyśmy? :) Demonek śliczny :loveu: co powiesz na spacer jutro w towarzystwie Azora i Labi? :D

Tak bo fajne miejsce :loveu: A co do jutra :( zależy o której bo ja mam przez ten tydzień jeszcze praktyki, mam ferie przesunięte :placz: I jedynie mogę wieczorami, zostaje jeszcze następny tydzień :-( Mam nadzieję że w następnym się zobaczymy! ;)

Posted

Kurczę, to niefajnie :shake: My jutro z Agą idziemy, ale rano tak koło 10-11. A w przyszłym tygodniu ja nie dam rady, bo w poniedziałek mam tą operację i nie będę mogła chodzić. :roll: Ale zostaje nam jeszcze weekend, mam nadzieję, że się uda. :razz:

Posted

Ana04 napisał(a):
Kurczę, to niefajnie :shake: My jutro z Agą idziemy, ale rano tak koło 10-11. A w przyszłym tygodniu ja nie dam rady, bo w poniedziałek mam tą operację i nie będę mogła chodzić. :roll: Ale zostaje nam jeszcze weekend, mam nadzieję, że się uda. :razz:

A no właśnie zapomniałam o operacji :roll: Zostaje weekend, chociaż też jak już to od razu mówię że tak koło 13-14 w niedzielę, bo sobotę jeszcze robię :angryy: Mam nadzieję że dzisiaj były jakieś foty na spacerku? :cool3: Nic tylko wstawiać! :mad:

Posted

Mi niedziela pasuje :)
A fot nie mam prawie żadnych, nie było ładnego słoneczka. Hah i wiesz co? Później wracałyśmy jeszcze tą boczną uliczką i jakiś dziadek do nas, że mamy na tamtych polach psów nie puszczać, bo następnym razem wezwie policję. :evil_lol: