Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 http://img543.imageshack.us/img543/4243/demonek030kopia.jpg jaki uroczy mały rozrabiaka :loveu: po przeczytaniu o tych wszystkich psotach, życzę dużo cierpliwości ;) Quote
Ana04 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Hej, co u Was? :) Kiedy jakieś nowe zdjęcia, co? :loveu: Ja muszę w końcu wstawić te od Was, ale nigdy mi się nie chce. No i kiedy jakis spacer? :D Quote
misia93 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Cześć :) Dzięki za miłe odpowiedzi! Pozdrawiam! :loveu: Ania! Spacer... hm... może niedziela? :cool3: Ale nie biorę Młodego bo wiesz jak to się kończy :shake::oops: dalej się boi psów więc jeszcze nie będę ryzykować i dam mu trochę czasu ;) A zdjęcia... Będą, będą z dzisiejszego spaceru! A będą to nasze wspólne zdjęcia :razz: Dziękuję mojej mamie, która dała się wyciągnąć na spacer ;) Na początek: buźki buźki :loveu: CDN... Quote
misia93 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 I na koniec też buźki buźki :loveu: pozdrawiamy! :loveu: Quote
Ania :) Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Śliczne zdjęcia i piękni Wy :loveu: Demonek jest potężny :D Pewnie będzie masywnym psem :) :) :) Quote
kajkoowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Pasujecie do siebie :loveu: A Demo śliczny :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 świetne wspólne zdjęcia :D Demo słodziak :loveu: a u Was jakoś tak słonecznie i trawnik nawet się przebija - jak fajnie :multi: Quote
łamAga Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Demonkowi chyba nie bardzo odpowiada ta pogoda :cool1: Quote
Paula03 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Pasujecie do siebie ;) A Demonek to chyba znowu urósł ;) Quote
misia93 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Paula03 napisał(a):Pasujecie do siebie ;) A Demonek to chyba znowu urósł ;) urósł? ja tam tego nie widzę :lol: dla mnie jest taką samą kluchą ;) dziękujemy! dOgLoV napisał(a):Demonkowi chyba nie bardzo odpowiada ta pogoda :cool1: Oj tutaj się mylisz :razz: w końcu nie ma to jak chodzenie po brudnych kałużach :mad: a potem wycieranie się do moich spodni :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):świetne wspólne zdjęcia :D Demo słodziak :loveu: a u Was jakoś tak słonecznie i trawnik nawet się przebija - jak fajnie :multi: Dziękujemy! Tak dzisiaj było 9 stopni więc jest cieplutko, mam tylko nadzieję że na ferie nasypie śniegu :lol: Kaja10014 napisał(a):Pasujecie do siebie :loveu: A Demo śliczny :loveu: Dziękujemy! Ania :) napisał(a):Śliczne zdjęcia i piękni Wy :loveu: Demonek jest potężny :D Pewnie będzie masywnym psem :) :) :) Również dziękujemy! Haha no nie wyobrażam sobie jak On już waży 11 kg! a ma dopiero 3 miesiące niecałe :loveu: Quote
KT Arts Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jaki szkrabek słodziasty:loveu: Pasuje ci czarny psiak;) Kombinuje żeby dostać się w tym roku do Bielska na wystawę, bo nie wystawiam mojego, ale chyba to jedna z lepszych okazji żeby się poznać;D Quote
misia93 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Niufciak napisał(a):Jaki szkrabek słodziasty:loveu: Pasuje ci czarny psiak;) Kombinuje żeby dostać się w tym roku do Bielska na wystawę, bo nie wystawiam mojego, ale chyba to jedna z lepszych okazji żeby się poznać;D w BB wystawa? :-o szczerze mówiąc co do wystaw to jestem słabo poinformowana bo jakoś dla mnie to jest nie ciekawe, wolę sporty ;) ale jeżeli tylko jest okazja z kimś się poznać to jak najbardziej! Pewnie że wpadnę tylko muszę się dowiedzieć gdzie, co i jak. Więc tylko teraz Ty musisz jakoś dojechać i się widzimy :cool3: ! :multi::multi: ! Quote
Ana04 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Patrycja, ta wystawa organizowana przez bielski oddział w Ustroniu jest. :D Ja się pewnie wybiorę jak co roku, więc możemy razem jechać. :) Quote
KT Arts Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Ana04']Patrycja, ta wystawa organizowana przez bielski oddział w Ustroniu jest. :D Ja się pewnie wybiorę jak co roku, więc możemy razem jechać. :) Zgadza się, w Ustroniu jest organizowana:) Na ZKwP jest takie info o tej wystawie: "ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE Oddział w Bielsku-Białej zaprasza na 37 Beskidzką Wystawę Psów Rasowych, która odbędzie się 3.07.2011 r. na terenie stadionu Klubu Sportowego "KUŹNIA" w Ustroniu przy ul. Sportowej 5" Quote
misia93 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 o to Ania możemy się zabrać razem! Fajnie by było tak się spotkać! :lol: Więc wszystko możliwe. Szkoda Niufciak że nie wystawiasz swojego czarnucha! :mad: Chętnie bym go poznała :) Jeszcze do lipca sporo czasu więc dokładnie się będziemy jeszcze jak by co umawiać :razz: już się doczekać nie mogę! ;) Quote
KT Arts Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ja prawdopodobnie będę w Rzeszowie i na pewno w Katowicach:) Dalej nie planuje bo liczę że skończę championat na jednej z tych wystaw;P hi hi Quote
Ana04 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O, będziesz w Katowicach? :D Bo my z Patrycją dzisiaj właśnie też o nich pisałyśmy, że to nie daleko i można by tak wsiąść w pociąg. :evil_lol: Quote
misia93 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Niufciak jaka pewność siebie! haha. To mam nadzieję że będziemy się widzieć w Katowicach, Ania zna te tereny więc będziemy się widzieć :multi: i przy okazji wycałuję Ci tego Twojego czarnucha :loveu: A z Kinią widzimy się w Ustroniu :loveu: Żeby tylko na planach się nie skończyło :razz: liczę na spotkanie :lol: Quote
Ana04 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Niufciak, tylko, że jeśli ja zobaczę tego Twojego miśka, to będziesz się z nim mogła pożegnać, bo ja uwielbiam molosy :loveu: :D Quote
KT Arts Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ana04 napisał(a):Niufciak, tylko, że jeśli ja zobaczę tego Twojego miśka, to będziesz się z nim mogła pożegnać, bo ja uwielbiam molosy :loveu: :D Bez walki Ci go nie oddam hi hi hi:loveu: Ale pozwolę Ci go pomęczyć;D Misia jeśli chodzi o Katowice to będę na 99,9% hehe..;) gorzej będzie jak nie skończę i będę musiała do Opola zasuwać :D Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 misia93 napisał(a):Dziękujemy! Tak dzisiaj było 9 stopni więc jest cieplutko, mam tylko nadzieję że na ferie nasypie śniegu :lol: ooo to rzeczywiście cieplutko :) u nas było skromne 3 stopnie :lol: ja natomiast mam nadzieję na słoneczną pogodę :grins: Quote
DominikaAnna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 fajnie razem wyglądacie :) Demonek się zapowiada na dużego psa :) pozdr. Quote
Ania :) Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 misia93 napisał(a):Również dziękujemy! Haha no nie wyobrażam sobie jak On już waży 11 kg! a ma dopiero 3 miesiące niecałe :loveu: To podobnie do mojego ;) mój w wieku 3 miesięcy 13kg ważył :) Quote
Recommended Posts