Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Niufciak napisał(a):
Słodziak:loveu:
Zgadzam się-czarne psy są najlepsze:loveu:

O tak! przynajmniej brudu na nich nie widać :evil_lol:

Iss napisał(a):
Witamy Bielszczan!
Piękności małe :)

Witamy gorąco! Fajnie że ktoś z BB będzie z kim na spacerki chodzić :lol:

limonka97 napisał(a):
jej, Demonek jest przecudny, sama słodycz :) w końcu czarne psy są najlepsze!

Dziękujemy dziękujemy! I potwierdzam: czarnuchy są śliczne :loveu:

Posted

Ten murzyn znalazł sobie nowe miejsce do spania, po co ja mu to legowisko kupowałam :evil_lol: Miska zostawiona przeze mnie jak pranie robiłam niedawno, zapomniałam wziąć, a pies jak pies wszędzie się zmieści... :cool3: i sam tam wszedł bez mojej pomocy, teraz śpi, aż żal to 'legowisko' mu zabierać :lol:

haha mój szczeniorek :loveu:

Posted

Niufciak! :loveu::loveu::loveu: jaki ładny! :multi: dziękuję! :loveu: To teraz nie dam Ci żyć i będziesz mi więcej takich robić :evil_lol::cool3: haha!

Paula03 o tak teraz to ciągle by do niej wchodził :lol: chyba zamiast większego legowiska kupię mu większą miskę :evil_lol: haha!

Posted

[quote name='misia93']Niufciak! :loveu::loveu::loveu: jaki ładny! :multi: dziękuję! :loveu: To teraz nie dam Ci żyć i będziesz mi więcej takich robić :evil_lol::cool3: haha!
Cieszę się że ci się podoba:) Możesz mnie męczyć, nie mam nic przeciwko:)

Posted

Witamy sie i my :multi:

śliczy Labek z Demonka :loveu::loveu::loveu::loveu: imię także oryginalne :loveu: uwielbiam czarne psy , maja cos w sobie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kinia napisał(a):
Świetny jest Wasz nowy banner:)

Też mi się bardzo podoba, tym bardziej że sama (jeśli chodzi o jakąkolwiek obróbkę zdjęć) jestem zielona w temacie :oops: Za to ma nam kto robić :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
Witamy sie i my :multi:

śliczy Labek z Demonka :loveu::loveu::loveu::loveu: imię także oryginalne :loveu: uwielbiam czarne psy , maja cos w sobie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Witam! Miło mi poznać :multi: Dziękujemy, a co do imienia: wybierała przyjaciółka ;) I pasuje idealnie: Demo(nek) mały :razz: