Iljova Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Nie no, ja proponowałam meliskę BEZ spirta;) pzdr.[/QUOTE] Popieram melisa to bardzo herbatka przydałoby się Wam ;-) Quote
anita_happy Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='KateKermit']czesc dziewczyny. miałam stałą dla Ulki, ostatni przelew zrobiłam na początku listopada. Chciałabym wiedzieć, co sie działo z kaską, bo nie mogę siebie odnaleść w rozliczeniach ...[/QUOTE] tak..pisałam na dogo do Ciebie...bo wpłaty na ulke WCHODZĄ!!!!co mamy zrobić z TOBĄ tzn - z deklaracją...ale nadal wchodzą,a odp nie ma i nie było...!!!i są w sumie zblokowane...tzn. LEŻĄ w rozliczeniu - ULA! nawet kama ostatnio jak na koncie była i wpłyneła wpłata od ciebie kazała mi pisać list POCZTĄ! ale ja i poczta to dwa swiaty... kurierem to tak... BO ULKA MA DOM!!!a ty wpłacasz..i wpąłcasz... jest jeszcze jedna Pani co wpłacała na ULKE jak ULENCJA do domu pojechała!- ale spoza dogo i ta pani juz zmieniła tytuł wpłąty - "na pieski" Quote
anita_happy Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 a wy to sie tutaj nieźle bawicie swoja drogą!!!!a ja spałaszowałam maslaki OD ULKI! Quote
Iljova Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Trzeba się trochę rozerwać po tym wszystkim co wokól ... widziałaś jak Ulcia używa życia ??? Quote
Neris Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='cancer43']Melisy to pewnie by chciały jakby to była nalewka na spirytusie !!! He,he,hhe.....mogę sobie grabiić,a co mi tam !!!! Teraz to żeś przegła! (czekałam, żeby to móc gdzieś napisać HAAAAAAAA) Quote
Neris Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='anita_happy']a wy to sie tutaj nieźle bawicie swoja drogą!!!!a ja spałaszowałam maslaki OD ULKI![/QUOTE] Ja już skarżyłam na Ciebie w tej sprawie, teraz INNI se na bazarku nakupowali smakołyków i też pożra. Quote
KateKermit Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='anita_happy']tak..pisałam na dogo do Ciebie...bo wpłaty na ulke WCHODZĄ!!!!co mamy zrobić z TOBĄ tzn - z deklaracją...ale nadal wchodzą,a odp nie ma i nie było...!!!i są w sumie zblokowane...tzn. LEŻĄ w rozliczeniu - ULA! nawet kama ostatnio jak na koncie była i wpłyneła wpłata od ciebie kazała mi pisać list POCZTĄ! ale ja i poczta to dwa swiaty... kurierem to tak... BO ULKA MA DOM!!!a ty wpłacasz..i wpąłcasz... jest jeszcze jedna Pani co wpłacała na ULKE jak ULENCJA do domu pojechała!- ale spoza dogo i ta pani juz zmieniła tytuł wpłąty - "na pieski"[/QUOTE] no jak Boga kocham nic nie dostałam, sprawdzałam skrzynkę i nic :) ale dobrze, że sprawa się wyjaśniła :) no to trzeba tę kasę odblokować. ja proponuję przekierować to na innego psa i moją stała deklarację również. na pewno znajdzie się bida, co jej hotel trzeba wspomóc! jak dostanę dane do przelewu (jeśli są inne) zrobię i za grudzień :) Quote
Lolalola Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Neris']Teraz to żeś przegła! (czekałam, żeby to móc gdzieś napisać HAAAAAAAA) malo tego ,to jest wojna,ja rzucam rekawice i do boju;) Quote
Neris Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Lolalola']malo tego ,to jest wojna,ja rzucam rekawice i do boju;)[/QUOTE] Ja myślę, że napuścimy na nią Twojego buliona! Quote
Lolalola Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Neris']Ja myślę, że napuścimy na nią Twojego buliona![/QUOTE] dobry pomysl,jak Fikanella przywali z czola to sie odechce ciotce glupich zartow:)!!! Quote
Neris Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Coś ostatnio napotykam sporo bulionów, we wtorek byłam u znajomych i widziałam jedną dziołchę, strasznie toto rozlatane jest! Quote
Asiaczek Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ładne określenie - bulionik:), podoba mi się:) pzdr. Quote
Lolalola Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Ładne określenie - bulionik:), podoba mi się:) pzdr.[/QUOTE] Bulionik i bulinonetka:) a rozlatane to jest bardzooo,dlatego teraz lape ma nie do uzytku;) Quote
cancer43 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Lolalola']malo tego ,to jest wojna,ja rzucam rekawice i do boju;)[/QUOTE] Heeeeh !!! Już się boję !!!! A znacie to : Nikt nam nie zrobi nic ! Bo z nami jest marszałek Śmigły-Rydz ! A u mnie marszałków pod dostatkiem,o królewnach nie wspomnę !!!! Quote
Neris Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ta, rzucą się i zaliżą człowieka na śmierć! Quote
Lolalola Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Neris']Ta, rzucą się i zaliżą człowieka na śmierć![/QUOTE] swoja twarda glowa ,gdy sa rozpedzone moga ewentualnie zrobic dziure w drzwiach ;) Quote
Neris Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ale które? Fikanella czy marszałki i Ulencja? Quote
Lolalola Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Fikanella moze walnac Marszalka a Ulka-Princessa bedzie sie tylko przygladac,bo ona pewnie jest grzeczna panienka i nie dla niej takie akcje;) Quote
KateKermit Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 KateKermit napisał(a):no jak Boga kocham nic nie dostałam, sprawdzałam skrzynkę i nic :) ale dobrze, że sprawa się wyjaśniła :) no to trzeba tę kasę odblokować. ja proponuję przekierować to na innego psa i moją stała deklarację również. na pewno znajdzie się bida, co jej hotel trzeba wspomóc! jak dostanę dane do przelewu (jeśli są inne) zrobię i za grudzień :) Wysłałabym info na priv ale skrzynkę masz Anita_Happy zapchaną. Chciałabym wyjaśnić i rozwiązać sytuację. Bedę wdzięczna jak znajdziesz chwilę. Quote
anita_happy Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 KateKermit napisał(a):Wysłałabym info na priv ale skrzynkę masz Anita_Happy zapchaną. Chciałabym wyjaśnić i rozwiązać sytuację. Bedę wdzięczna jak znajdziesz chwilę. moja skrzynka nie jest zapchana:/ ale juz nie mam co kasowac... mam napisane 0 wiaodmosci nie kapuje o co kaman - a skrzynka pełna jak chce sie PW wysłac ... jedno wiem nie mogę wysłac i nic do mnie nie dochodzi /????/ KateKermit... bidul to Ci u nas pod dostatkiem..a wręcz powiem więcej - chyba okoliczny hycel wywala psy w Szydłowcu bo dziwne jest to, ze pojawiają sie psy falami /np. ostatnio hurtem z 8 suczek na osiedlu u moich rodziców!!!wiekszość brzuchata...pojawiły sie i rozeszły po miescie. to był moment jak widziałam te psy w grupie..potem sie rozeszły. Widziałam je ok 7!!!wiec to jest dla mnie podejrzane/ a my zapsieni po uszy! http://www.dogomania.pl/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-WRAK-owczarka...dla-suni-po-sterylizacji-PILNY-DT-DESPERACJA-czy-NA-ULICE bez deklaracji większość psów - większość to suczydła Greta nie ma deklaracji / GaGa juz sie zasiedziała tez bez deklaracji / TABAC tez i cała reszta... i co gorsza - nie możemy już o zadnym kolejnym psie myslec!!!a zima za pasem... sunie małe po ulicy biegają - a my mamy zwiazane ręce Bo tak jak ostatnio - zabralismy sunie - dużą beke!!!z myslą, ze ona przed porodem. Okazało się, ze ona miała 13 szczeniaków i dlatego taka beka była. ot - i teraz sie bujamy z suką....suka ma dosłownie pare dni na znalezienie czegokolwiek - nie mysle co bedzie po tych paru dniach po prostu żywioł!!! KateKermit - jak masz WOLĘ - przekaż swoją deklaracje na psy z szydłowca na wątku ogólnym - pomozesz wszystkim po trochu...bo zaden z naszych psów nie ma deklaracji..i to wyglada tak..ze żyjemy od faktury do faktury - całe szczescie, ze faktury są w róznych dniach. ech...życie na prowincji... Quote
KateKermit Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='anita_happy']moja skrzynka nie jest zapchana:/ ale juz nie mam co kasowac... mam napisane 0 wiaodmosci nie kapuje o co kaman - a skrzynka pełna jak chce sie PW wysłac ... jedno wiem nie mogę wysłac i nic do mnie nie dochodzi /????/ KateKermit... bidul to Ci u nas pod dostatkiem..a wręcz powiem więcej - chyba okoliczny hycel wywala psy w Szydłowcu bo dziwne jest to, ze pojawiają sie psy falami /np. ostatnio hurtem z 8 suczek na osiedlu u moich rodziców!!!wiekszość brzuchata...pojawiły sie i rozeszły po miescie. to był moment jak widziałam te psy w grupie..potem sie rozeszły. Widziałam je ok 7!!!wiec to jest dla mnie podejrzane/ a my zapsieni po uszy! http://www.dogomania.pl/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-WRAK-owczarka...dla-suni-po-sterylizacji-PILNY-DT-DESPERACJA-czy-NA-ULICE bez deklaracji większość psów - większość to suczydła Greta nie ma deklaracji / GaGa juz sie zasiedziała tez bez deklaracji / TABAC tez i cała reszta... i co gorsza - nie możemy już o zadnym kolejnym psie myslec!!!a zima za pasem... sunie małe po ulicy biegają - a my mamy zwiazane ręce Bo tak jak ostatnio - zabralismy sunie - dużą beke!!!z myslą, ze ona przed porodem. Okazało się, ze ona miała 13 szczeniaków i dlatego taka beka była. ot - i teraz sie bujamy z suką....suka ma dosłownie pare dni na znalezienie czegokolwiek - nie mysle co bedzie po tych paru dniach po prostu żywioł!!! KateKermit - jak masz WOLĘ - przekaż swoją deklaracje na psy z szydłowca na wątku ogólnym - pomozesz wszystkim po trochu...bo zaden z naszych psów nie ma deklaracji..i to wyglada tak..ze żyjemy od faktury do faktury - całe szczescie, ze faktury są w róznych dniach. ech...życie na prowincji... wiem wiem, to są dranie ... żrą kasę od kogo się da i w doopie mają te zwierzęta -.- nie chcę się wypowiadać, bo cenzura nie pozwala. W każdym razie nie ma problemu, bede przelewać stała w wysokości 30zł/miesiecznie na ogólne konto (czyli to samo) z dopiskiem "na psy od KateKermit" :) 3majcie się tam na tej prowincji!!! Pozdrówka Quote
anita_happy Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 KateKermit napisał(a):wiem wiem, to są dranie ... żrą kasę od kogo się da i w doopie mają te zwierzęta -.- nie chcę się wypowiadać, bo cenzura nie pozwala. W każdym razie nie ma problemu, bede przelewać stała w wysokości 30zł/miesiecznie na ogólne konto (czyli to samo) z dopiskiem "na psy od KateKermit" :) 3majcie się tam na tej prowincji!!! Pozdrówka KateKermit - Dziekujemy bardzo... szczerze - ostatnio wpadłam na plan diabelski aby przejąć od miasta te nieszczęsne kojce :) było by im na ręke...dobudowali bysmy sobie jeszcze pare...człowiek z pup ..etc... ale wiecie ci by sie tam działo. nie wywalało by chłopstwo zwierzat na ulice tylko przez płot i w ciagu 3 miesięcy mieli bysmy schronik nielegalny... dlatego lepeij bulić za hotele - płakać....ale mieć spokój...bo schroniska to my sobie na głowe nie wsadzimy..nielegalnego schroniska :/ p.s konto tak - TO SAMO!!!DZIEKUJEMY Quote
Poziomka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Odwiedzam Ulcie i widze, ze szczesliwa bardzo sunia jest. Quote
Lolalola Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ulaaaaaa happy new Year Tobie i calej Twojej Rodzince:) ale mi zapakowalas pakeeeeee,spadlam z fotela a moj brzuch byl w bardzo ekstatycznym stanie po tych wszystkich pysznosciach;) Quote
Iljova Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 bardzo przepraszam ale to ważne [quote name='Marinka']Przepraszam za offa, ale to bardzo pilne: Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!! Gotowa surowica jest w tym kraju nieosiągalna :-( Quote
Recommended Posts