anita_happy Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 a w jakim EXPRESIE ULKA WYJECHAŁA??? chyba się nawet nie spakowała Quote
delfy2000 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='anita_happy']a w jakim EXPRESIE ULKA WYJECHAŁA??? chyba się nawet nie spakowała Takie rzeczy powinny być wpisywane na BIEŻĄCO chyba, nie na ostatnią chwilę przed wyjazdem (już nie mówiąc o tym, że minęło kilka dni pomiędzy decyzją adopcji i wyjazdem Ulki)... Jamor nie pokazał się z najlepszej strony w tym wypadku... Ale chociaż nasza Ulencja się na kanapach wyleguje i następne amory z domownikami podstępnie planuje ;-) Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='delfy2000']Takie rzeczy powinny być wpisywane na BIEŻĄCO chyba, nie na ostatnią chwilę przed wyjazdem (już nie mówiąc o tym, że minęło kilka dni pomiędzy decyzją adopcji i wyjazdem Ulki)... Jamor nie pokazał się z najlepszej strony w tym wypadku... Ale chociaż nasza Ulencja się na kanapach wyleguje i następne amory z domownikami podstępnie planuje ;-) wścieklizna była/odrobaczona była/odpchlona była - ZSOCJOLIZOWANA na tyle, ze UMIE zaufać człowiekowi DLA NIEJ obcemu.... Ja uważam, że zadanie wykonane wirusówki - przeoczone - ale raz miała...są trzy szkoły odnosnie wirusówek...co roku /warszawska/...co dwa lata/radomska/...co trzy lata/szydłowiecka/ jak dla mnie z dziwolonga zrobił się przytulaśny psiak i to jest ten sukces...znacie ule ze zdjęć - i to po photoshopie... a realia były inne odnośnie kompania - tak zabieg dla wystraszonego psa to MEGA STRES... ponadto jak nie ma sie kasy na hotel to ciężko mieć mieć 50 zł na szczepienie lub FRYZJERA aby wykąpał i wysuszył... a Jamorowi dziekuje, ze CZEKAŁ cierpliwie az ULA UZBIERA i zapłaci za swoje hotelowanie Quote
Lili8522 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Uleńko niech ten domek będzie dla Ciebie tym jedynym i najcudowniejszym! Życze Ci tego z całego serca i trzymam za Ciebie kciuki Quote
Lolalola Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ulcia mam nadzieje,ze dobrze sie bawisz na salonach;)....ciocia musi wyjechac na chwile....teraz dla mnie zaczyna sie mega wazny okres............ Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Lolalola']Ulcia mam nadzieje,ze dobrze sie bawisz na salonach;)....ciocia musi wyjechac na chwile....teraz dla mnie zaczyna sie mega wazny okres............[/QUOTE] jedź i zarabiaj!!! :) ja rozliczam ULE...i juz padłam...:) Quote
kasumi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Bardzo się cieszę, że Ulka pojechała, ja tak po ciuchu jej kibicowałam, chociaż nie miałam okazji jej tak na żywo zobaczyć...:( a szkoda...... a tymczasem.... kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla Radomia...A jak wiadomo nasza ULEŃKA była w radomskim schronie! Może pomożecie innym -600- psom napełnić brzuszki?Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję :) http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj%21 Quote
delfy2000 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='kasumi']Bardzo się cieszę, że Ulka pojechała, ja tak po ciuchu jej kibicowałam, chociaż nie miałam okazji jej tak na żywo zobaczyć...:( a szkoda...... a tymczasem.... kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla Radomia...A jak wiadomo nasza ULEŃKA była w radomskim schronie! Może pomożecie innym -600- psom napełnić brzuszki?Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję :) http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj%21 Zrobione Kasumi - tym bardziej, że głosowałam na nich w Kwietniu ;-) Quote
kasumi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 bardzo dziękuję! :) im więcej nas zagłosuje, tym mamy większe szanse na wygraną (na dogo) więc jeśli możecie to reklamujcie :) dodatkowo Anita zrobiła piękny banerek (u niej w podpisie) proszę się częstować :) :) :) Quote
Szarotka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jak tam Ula ??:):) Zapraszam na bazarek na podhalany :):) http://www.dogomania.pl/threads/207290-PO%C5%9ACIELE-KAMIZELKI-NISZCZARKA-I-WIELE-INNYCH-WSPANIA%C5%81O%C5%9ACI-NA-PODHALANY-BONO-do22.5 Quote
danavas Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ula nie bój się krówki:) a może cioteczki ulijankowe zajrzą na bazarek do konika:) http://www.dogomania.pl/threads/207135-dla-pi%C4%99knej-klaczy...bazarek-do-15.05.2011-do-22-00 Quote
Lolalola Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='kasumi']bardzo dziękuję! :) im więcej nas zagłosuje, tym mamy większe szanse na wygraną (na dogo) więc jeśli możecie to reklamujcie :) dodatkowo Anita zrobiła piękny banerek (u niej w podpisie) proszę się częstować :) :) :)[/QUOTE] zrobione!!!!!!!!!!!! Ulenka moja...jakos mi sie tu teskni za TOBA.......... Quote
Lili8522 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ulka Ulka jak tam w nowym domku? Grzeczna jesteś? ;) Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Lili8522']Ulka Ulka jak tam w nowym domku? Grzeczna jesteś? ;) byłam na evencie - cisza..pewnie lezą na lezakach :)) a ja was babeczki poproszę osobiście... zagłosujcie a dlaczego... a dlatego :) jest biednie, ale bezpiecznie - starają sie jak mogą... Quote
kama210 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 na moim koncie mam na Ulkę : - deklaracje za hotel 14.03 - 13.04 50 zł magiraf 40 zł Lolalola 30 zł J. Piętkowska oraz 30 zł- J. Piętkowska za następny miesiąc czyli mam 150 zł *************** dziś dałam z tych pieniędzy elmirze 50 zł z brakujących 125 zł za transport .... czyli u mnie zostało dla Ulki 100 zł .... chyba z tych pieniędzy trzeba zapłacić brakującą kwotę - 75 zł za transport .... a to co anita ma na koncie Fundacji pójdzie na zadłużenie Ulki za hotel u jamora ... Quote
kasumi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 u mnie jest na koncie 55zł z bazarku wierszykowego, a Anita ma na swoim 10zł z wierszykowego = 65zł Quote
Lolalola Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='anita_happy']JA JESTEM za....[/QUOTE] a nawet przeciw....hehhe Quote
Lili8522 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Aaaaa czyli Ulka się leni, no ładnie ładnie! Ulka dzisiaj też leżakuj bo ładna pogoda :D Quote
anita_happy Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Lili8522 napisał(a):Aaaaa czyli Ulka się leni, no ładnie ładnie! Ulka dzisiaj też leżakuj bo ładna pogoda :D jak to na wsi..cholera .jakos tam dziwnie bez ulki u jamora..co Quote
kama210 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 przelałam właśnie elmirze brakujące 75 zł za transport Ulki ... u mnie zostaje 25 zł dla Ulki ... .... co z rozliczeniem hotelu ...???? Ulka w nowym domku ... ale chyba do spłacenia hotelu brakuje ... Quote
kasumi Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 kasumi napisał(a):u mnie jest na koncie 55zł z bazarku wierszykowego, a Anita ma na swoim 10zł z wierszykowego = 65zł ja znowu przypominam, że mamy jeszcze 65zł z bazarku wierszykowego Quote
Recommended Posts