Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']a w jakim EXPRESIE ULKA WYJECHAŁA???

chyba się nawet nie spakowała

Takie rzeczy powinny być wpisywane na BIEŻĄCO chyba, nie na ostatnią chwilę przed wyjazdem (już nie mówiąc o tym, że minęło kilka dni pomiędzy decyzją adopcji i wyjazdem Ulki)... Jamor nie pokazał się z najlepszej strony w tym wypadku...

Ale chociaż nasza Ulencja się na kanapach wyleguje i następne amory z domownikami podstępnie planuje ;-)

Posted

[quote name='delfy2000']Takie rzeczy powinny być wpisywane na BIEŻĄCO chyba, nie na ostatnią chwilę przed wyjazdem (już nie mówiąc o tym, że minęło kilka dni pomiędzy decyzją adopcji i wyjazdem Ulki)... Jamor nie pokazał się z najlepszej strony w tym wypadku...

Ale chociaż nasza Ulencja się na kanapach wyleguje i następne amory z domownikami podstępnie planuje ;-)

wścieklizna była/odrobaczona była/odpchlona była - ZSOCJOLIZOWANA na tyle, ze UMIE zaufać człowiekowi DLA NIEJ obcemu....
Ja uważam, że zadanie wykonane

wirusówki - przeoczone - ale raz miała...są trzy szkoły odnosnie wirusówek...co roku /warszawska/...co dwa lata/radomska/...co trzy lata/szydłowiecka/

jak dla mnie z dziwolonga zrobił się przytulaśny psiak i to jest ten sukces...znacie ule ze zdjęć - i to po photoshopie...

a realia były inne

odnośnie kompania - tak zabieg dla wystraszonego psa to MEGA STRES...
ponadto jak nie ma sie kasy na hotel to ciężko mieć mieć 50 zł na szczepienie lub FRYZJERA aby wykąpał i wysuszył...
a Jamorowi dziekuje, ze CZEKAŁ cierpliwie az ULA UZBIERA i zapłaci za swoje hotelowanie

Posted

[quote name='Lolalola']Ulcia mam nadzieje,ze dobrze sie bawisz na salonach;)....ciocia musi wyjechac na chwile....teraz dla mnie zaczyna sie mega wazny okres............[/QUOTE]
jedź i zarabiaj!!! :)

ja rozliczam ULE...i juz padłam...:)

Posted

Bardzo się cieszę, że Ulka pojechała, ja tak po ciuchu jej kibicowałam, chociaż nie miałam okazji jej tak na żywo zobaczyć...:( a szkoda......

a tymczasem....
kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla Radomia...A jak wiadomo nasza ULEŃKA była w radomskim schronie! Może pomożecie innym -600- psom napełnić brzuszki?Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję :)

http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj%21

Posted

[quote name='kasumi']Bardzo się cieszę, że Ulka pojechała, ja tak po ciuchu jej kibicowałam, chociaż nie miałam okazji jej tak na żywo zobaczyć...:( a szkoda......

a tymczasem....
kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla Radomia...A jak wiadomo nasza ULEŃKA była w radomskim schronie! Może pomożecie innym -600- psom napełnić brzuszki?Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję :)

http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj%21

Zrobione Kasumi - tym bardziej, że głosowałam na nich w Kwietniu ;-)

Posted

bardzo dziękuję! :) im więcej nas zagłosuje, tym mamy większe szanse na wygraną (na dogo)

więc jeśli możecie to reklamujcie :)
dodatkowo Anita zrobiła piękny banerek (u niej w podpisie) proszę się częstować :) :) :)

Posted

[quote name='kasumi']bardzo dziękuję! :) im więcej nas zagłosuje, tym mamy większe szanse na wygraną (na dogo)

więc jeśli możecie to reklamujcie :)
dodatkowo Anita zrobiła piękny banerek (u niej w podpisie) proszę się częstować :) :) :)[/QUOTE]
zrobione!!!!!!!!!!!!
Ulenka moja...jakos mi sie tu teskni za TOBA..........

Posted

[quote name='Lili8522']Ulka Ulka jak tam w nowym domku? Grzeczna jesteś? ;)
byłam na evencie - cisza..pewnie lezą na lezakach :))

a ja was babeczki poproszę osobiście...

zagłosujcie

a dlaczego...

a dlatego :)
jest biednie, ale bezpiecznie - starają sie jak mogą...

Posted

na moim koncie mam na Ulkę :
- deklaracje za hotel 14.03 - 13.04
50 zł magiraf
40 zł Lolalola
30 zł J. Piętkowska

oraz 30 zł- J. Piętkowska za następny miesiąc

czyli mam 150 zł

dziś dałam z tych pieniędzy elmirze 50 zł z brakujących 125 zł za transport ....

czyli u mnie zostało dla Ulki 100 zł ....

chyba z tych pieniędzy trzeba zapłacić brakującą kwotę - 75 zł za transport ....

a to co anita ma na koncie Fundacji pójdzie na zadłużenie Ulki za hotel u jamora ...

Posted

przelałam właśnie elmirze brakujące 75 zł za transport Ulki ...

u mnie zostaje 25 zł dla Ulki ...

.... co z rozliczeniem hotelu ...????
Ulka w nowym domku ... ale chyba do spłacenia hotelu brakuje ...

Posted

kasumi napisał(a):
u mnie jest na koncie 55zł z bazarku wierszykowego, a Anita ma na swoim 10zł z wierszykowego = 65zł

ja znowu przypominam, że mamy jeszcze 65zł z bazarku wierszykowego