Aimez_moi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Lolalola....melisy.....??? Daj se spokoj z melisa...zjedz cos.. Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Aimez_moi']Lolalola....melisy.....??? Daj se spokoj z melisa...zjedz cos..[/QUOTE] ok....lisc melisy;) Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']ok....lisc melisy;)[/QUOTE] Tak napewno Ci pomoże ;-) a może 2 liście ? ;-) Quote
kama210 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Gratuluje Lolalola ... ekspresowego załatwienia wszystkich spraw związanych z adopcją .. wizyta PA i transport ... angażujesz się kobito na całego ... to jest super ... i oczywiście gratuluję Ulce ... i trzymam kciuki za aklimatyzację w nowym domku ... wypiję dziś browarka za powodzenie Ulci :) Quote
delfy2000 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ulcia - buziole... Lolalola ale mnie skusiałaś wczoraj... impreza była do pierwszej nad ranem...ale dzisiaj jakaś jestem nieświeża ;) Może coś porymuję to mi przejdzie, albo może ogóreczka kiszonego pobiorę (bez melisy) :) Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='kama210']Gratuluje Lolalola ... ekspresowego załatwienia wszystkich spraw związanych z adopcją .. wizyta PA i transport ... angażujesz się kobito na całego ... to jest super ... i oczywiście gratuluję Ulce ... i trzymam kciuki za aklimatyzację w nowym domku ... wypiję dziś browarka za powodzenie Ulci :)[/QUOTE] :mdrmed::biggrina::B-fly::bluepaw:wiesz,ze Ulka to taka moja coreczka....na odleglosc....;) skoro namawiasz ,to zaraz jak odstawie ksiazke to sobie tez piwko naleje...:evil_lol: Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='delfy2000']Ulcia - buziole... Lolalola ale mnie skusiałaś wczoraj... impreza była do pierwszej nad ranem...ale dzisiaj jakaś jestem nieświeża ;) Może coś porymuję to mi przejdzie, albo może ogóreczka kiszonego pobiorę (bez melisy) :)[/QUOTE] pamietaj Delfy;) lecz sie tym czym sie strulas..hehehhehhe;) Quote
delfy2000 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']pamietaj Delfy;) lecz sie tym czym sie strulas..hehehhehhe;)[/QUOTE] dżizes - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :morning: Ogóreczek pomógł, lecę po drugiego ;) Quote
danavas Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 rewelacja:) jak złapie doła na dogo to będę wchodzić na wątek Ulki i czytać ostatnie posty Loliloli:) w ramach regeneracji zapału:) Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='danavas']rewelacja:) jak złapie doła na dogo to będę wchodzić na wątek Ulki i czytać ostatnie posty Loliloli:) w ramach regeneracji zapału:)[/QUOTE] O tak masz rację to najlepsze lekarstwo :-) Quote
anita_happy Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Neris']Nie dojechała książeczka zdrowia Uli, jest tylko karta ze schroniska. Książeczka została u Jamora? Nie wiemy kiedy mała była odrobaczana i szczepiona.[/QUOTE] ULKA miała TYLKO KARTĘ ZDROWIA ZE SOBĄ - to jak Książeczka... w karcie wszystko jest napisane bo historie miała BOGATĄ..6 lat w schronie Karta ADOPCYJNA pójdzie POCZTĄ....ze schronu Quote
delfy2000 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dzisiaj po sześciu latach bez Pana i Pani Zjawiskowa Ula dotarła do swojej przystani Po pierwszych stresach oraz niepewnościach Sama czuć się zaczęła jak Pani na włościach Lecz gdy jej oczy ujrzały małego jamniora I nagle ją dosięgła perfidna strzała amora Ula o kochanku Nero wrednie zapomniała I w miłosnym ferworze za Cyrylkiem po domu biegała O przewrotny ty losie, okrutna rzeczywistości Jamniorek nie odwzajemnił Dziabągowej miłości Więc Ula pogoniła niezłego kota Celinie kocicy I pobiegła obserwować przez okno uroki okolicy To jeszcze nie koniec tej bajki, Panowie i Panie Ale teraz dajmy nowej rodzinie czas na zapoznanie A ja w imieniu wszystkich fanów i Ulciowych gości Życzę podpilskiemu domostwu wiele szczęśliwości Quote
anita_happy Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 już czytałąm..szalejesz kobieto..pij i pal.. I TWÓRZ :P Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='delfy2000']Dzisiaj po szcześciu latach bez Pana i Pani Zjawiskowa Ula dotarła do swojej przystani Po pierwszych stresach oraz niepewnościach Sama czuć się zaczęła jak Pani na włościach Lecz gdy jej oczy ujrzały małego jamniora I nagle ją dosięgła perfidna strzała amora Ula o kochanku Nero wrednie zapomniała I w miłosnym ferworze za Cyrylkiem po domu biegała O przewrotny ty losie, okrutna rzeczywistości Jamniorek nie odwzajemnił Dziabągowej miłości Więc Ula pogoniła niezłego kota Celinie kocicy I pobiegła obserwować przez okno uroki okolicy To jeszcze nie koniec tej bajki, Panowie i Panie Ale teraz dajmy nowej rodzinie czas na zapoznanie A ja w imieniu wszystkich fanów i Ulciowych gości Życzę podpilskiemu domostwu wiele szczęśliwości[/QUOTE] Adam Mickiewicz:) Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='anita_happy']już czytałąm..szalejesz kobieto..pij i pal.. I TWÓRZ :P[/QUOTE] co palisz????:);) Quote
delfy2000 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']co palisz????:);)[/QUOTE] Nie palę Lolalola, te rzeczy nie dla mnie...Anitce się jakieś przeniesienie zrobiło chyba :eviltong: Quote
anita_happy Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='delfy2000']Nie palę Lolalola, te rzeczy nie dla mnie...Anitce się jakieś przeniesienie zrobiło chyba :eviltong:[/QUOTE] przesilenie chyba hhahahha Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='anita_happy']przesilenie chyba hhahahha[/QUOTE] nooo nie wiem,to ostatnio Ciebie nie dalo sie Ciebie odnalesc,bo bylas ....gdzie??piorunie;) Quote
delfy2000 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']Delfi......a moze sledzika;;)[/QUOTE] Lolalola - a wiesz, że to niegłupi pomysł... mam takie fajne w śmietance z jabłuszkiem, cebulką i koperkiem...:evil_lol: Ale już mi przeszło po dwóch ogórasach kiszonych (dobrze, że zakisiłam jesienią kilkanaście słoików, bo jeżeli wszystkie adopcje tak się będą odbywały to ....):eviltong: Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='delfy2000']Lolalola - a wiesz, że to niegłupi pomysł... mam takie fajne w śmietance z jabłuszkiem, cebulką i koperkiem...:evil_lol: Ale już mi przeszło po dwóch ogórasach kiszonych (dobrze, że zakisiłam jesienią kilkanaście słoików, bo jeżeli wszystkie adopcje tak się będą odbywały to ....):eviltong:[/QUOTE] SERCE!!!!! narob sloikow.....;) Quote
delfy2000 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']SERCE!!!!! narob sloikow.....;)[/QUOTE] ;-) ale dobre śledziki - widzę, że tu jesteście ekspertkami od tych rzeczy :eviltong: Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='delfy2000'];-) ale dobre śledziki - widzę, że tu jesteście ekspertkami od tych rzeczy :eviltong:[/QUOTE] tzn..ja kocham polskie rzeczyy...naj..nad wszystko;) Quote
delfy2000 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']tzn..ja kocham polskie rzeczyy...naj..nad wszystko;)[/QUOTE] Nie miałam na myśli polskich, tylko odkacowych ;-) Ja lubię wszystko co dobre, bez względu skąd pochodzi. Ale to juz inna bajka, bo gotowanie jest moją pasją...Ooops zapomniałam zaczynić ciasto na chleb... lecę w takim razie... Buziole... Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ulaaa mala Mysiu kocham Cieeee i swietuje Twoje przybycie do domku...p.Danusia-moja ostoja telefoniczna,dusza czlowiek,po rozmowach z Nia...wydaje mi sie,ze to ten naprawde moj wymarzony domek.......;)..wspaniala osoba..:) Quote
Recommended Posts