Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 napisze tylko tyle.....:)BEDZIE TO DOMEK Z MYCH MARZEN DLA ULI:) BARDZO DZIEKUJE ZA ZROBIE NIE PA:) TERAZ MUSZE WSZYSTKO DOGADAC,CO I JAK Z TRANSPORTEM I RESZTE DETALI....:) Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ale super......:) Mala Uszatko......pomykaj do domku marzen......:):) Quote
martaipieski Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 bedziesz tam miała jak w raju!!!!!! i swoje prywatne łóżko :D Quote
Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ciotka Anita sie odezwala:lol!::fadein::siara:esemesowo tak drogie ciotki to prawda:evil_lol: napisala tez ,ze ma transport dla naszej krolewny...wiec czekam na szczegoly:multi::multi: generalnie nie moge sie doczekac juz dnia kiedy Uleczka bedzie "u siebie":multi: Quote
Lili8522 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Bombowa wiadomość, że Ulcia jedzie do domku SWOJEGO WŁASNEGO!! Jupi Jupi!!!! Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 29-04-2011 Myszorek - 30 zł Alina T./Lili8522/ - 20 zł 28-04-2011 Asiaczek - 30 zł Gonia13 - 30 zł AnnaA - 20 zł 27-04-2011 Ewa G. - 20 zł Danuta Dz. - 40 zł 26-04-2011 Daśka - 30 zł Sławomir M. - 20 zł 20-04-2011 p.b - 100 zł Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 jezusie - wiecie jak to jest jak człwoiek moze CZYTAC, a nie moze odpowiadac!!!bo nie ma sieci az tak mocnej..masakra..juz wiem jak to byc głuchoniemym.... ma sa kra!!! DZWONIŁAM DZIS DO Pani Danusi- bo sie dodzwoniłam ... wreszcie cywilizacja !!ufff... i smsowałam do Lolki... musze zadyndać do znajomej - czy ten transport dla ULIJANKI AKTUALNY!!!! Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='danavas']chyba że macie jakieś zadłużenia i bazarek się przyda to ja się wstrzymam i zostawie troche fantów na Ulę...piszcie jakby co...[/QUOTE] ano będą zadłuzenia..bankowo...bo to co teraz uzbierała to na zejszył miech..aktualnie znowu będzie na minusie:/ Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='marakota']Kurcze mały wyjazd a tu tyle się dzieje! i co? uda się? ja pisałam Anicie, że ja transport Ulce choćby ze Szczecina do Zakopanego załatwiam! Byleby dom znalazła! Wystawiłam aukcje na Ulkę, może coś Was skusi? lub polecicie innym? Bo nawet jeśli Ulka domek znajdzie dług za nią zostaje.... :( http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1461784 ano - i się zjawiła ta oto co ULIJANKE chce podrzucic:P JUZ WRZUCAM AUKCJE NA FIRST STRONE - tak jak sie umówiłyśmy Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='anita_happy']jezusie - wiecie jak to jest jak człwoiek moze CZYTAC, a nie moze odpowiadac!!!bo nie ma sieci az tak mocnej..masakra..juz wiem jak to byc głuchoniemym.... ma sa kra!!! DZWONIŁAM DZIS DO Pani Danusi- bo sie dodzwoniłam ... wreszcie cywilizacja !!ufff... i smsowałam do Lolki... musze zadyndać do znajomej - czy ten transport dla ULIJANKI AKTUALNY!!!![/QUOTE] No coś takiegobyło Ci brak cywilizacji???? :evil_lol: A gdzie byłaś w buszu, w lasach deszczowych ???? :evil_lol: Quote
Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Lili8522']A moja wpłata nie doszła? :([/QUOTE] ciotka Anita sprawdzi jeszcze raz i pewnie sie odnajdzie:) do puli trzeba dodac jeszcze moje 40 zl,Kama pisala,ze doszly pare dni temu.. Anita pisz szybko jak bedziesz cos wiedziec o transporcie i pamietaj,ze pani nie pasuje jutro gdyby co,tylko weekend bo ma swoje sprawy do zalatwienia! Nie moge sie doczekac kiedy Usia bedzie w koncu prawdziwym domownikiem;) Quote
Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Iljova']No coś takiegobyło Ci brak cywilizacji???? :evil_lol: A gdzie byłaś w buszu, w lasach deszczowych ???? :evil_lol:[/QUOTE] hahhahahhahhaha;):) przepila telefon...:);) Quote
Lili8522 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jak sie okaże że nie ma i jak nie macie podejżeń kto to jest "Alina T." to moge być ja bo nie wiem czy wpisałam nicka czy nie w końcu... :( Quote
Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Lili8522']Jak sie okaże że nie ma i jak nie macie podejżeń kto to jest "Alina T." to moge być ja bo nie wiem czy wpisałam nicka czy nie w końcu... :([/QUOTE] podejrzewamy Lili8522 czyli Aline T;) Quote
kasumi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 a ja tak się wtrącę :D widzę, że tu sporo osób...:eviltong: może jedzie ktoś koło Radomia i przez Wawę??? [SIZE="2"]tak przy okazji... :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Lili8522']Jak sie okaże że nie ma i jak nie macie podejżeń kto to jest "Alina T." to moge być ja bo nie wiem czy wpisałam nicka czy nie w końcu... :([/QUOTE] no może ..może..bo nawet BB się zgadza:P Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='kasumi']a ja tak się wtrącę :D widzę, że tu sporo osób...:eviltong: może jedzie ktoś koło Radomia i przez Wawę??? tak przy okazji... :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ja jade..poniedziałek bądź WTOREK Quote
Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 oj nie wiem cioteczko,zobaczymy co napisze Anita skad bedzie jechal ten ktos:)moze akurat;) Quote
Lili8522 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zleciłam przelew mamie żeby zrobiła ze sowjego konta bo ja nie miałam czasu zbytnio i masz... Jeden zrobiła dobrze drugi zawaliła ;P Hihihi ale dobrrze że już sie wyjaśniło :) To jak sie wszystko zgadza to możecie zmienić Aline T. Na Lili :) Quote
kasumi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='anita_happy']ja jade..poniedziałek bądź WTOREK[/QUOTE] super! :loveu: to bierzesz szczeniaka do samochodu :D Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Iljova']No coś takiegobyło Ci brak cywilizacji???? :evil_lol: A gdzie byłaś w buszu, w lasach deszczowych ???? :evil_lol:[/QUOTE] u bianki0!!!!!!!!!!!!! 1. bianka miała sieć bezprzewodową - ale na swoje IP kompa!!TYLKO...miała kabel...ale na moim lapie nie działał!!!łapałam HOTSPOTA..ale marnie..2 kreski..wysłałam fote - 30 minut:)) i mogłam spać przy przerzucaniu stron:) a bianka nie dopuszczała do swojego centrum dowodzenia:)hahahahhaha 2. telefon mi nie działała!!pola nie było na dole..na piętrze było...ale wywaliłam fona - bo po co mam mieć setki połaczen i potem oddzwoaniać...ech.... wybrałam C2H5OH :P Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='kasumi']super! :loveu: to bierzesz szczeniaka do samochodu :D[/QUOTE] moge..ale ludziki same sobie odbierają...bo ja jade przez Góre Kalwarie i musze do JAMORA zajechac...docieram do WESOLEJ Quote
anita_happy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 lolka - masz kalkulator - podlicz ile ULA ma wpłat kwietniowych :)) bo mi sie wywalił kalkulator z wina i nie mam:P Quote
Lolalola Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='anita_happy']lolka - masz kalkulator - podlicz ile ULA ma wpłat kwietniowych :)) bo mi sie wywalił kalkulator z wina i nie mam:P[/QUOTE] ja nigdy nie mialam w zyciu kalkulatora;)co to? Quote
Recommended Posts