anita_happy Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 kama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś MEGA Quote
anita_happy Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Ulka Brzydulka .. jutro będzie miała swój wielki dzień ... .. kto dorzuci grosik na Uli stosik ?? .... Quote
anita_happy Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 pati851 napisał(a):ja założyłam specjalnie konto dla psiaków mogę udostępnić. na Borysa mozesz zbierać? labka?? NA ULKE już KAMA zbiera... pati - z nieba spadasz z tym kontem Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Tatatarararrrarar USIA -dzis Twoj BIG DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kocham cie i bedzie dobrze:):) Quote
anita_happy Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='Lolalola']Tatatarararrrarar USIA -dzis Twoj BIG DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kocham cie i bedzie dobrze:):) ko cha MY.............ko cha MY Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='anita_happy']ko cha MY.............ko cha MY no pewno,ze MY!!!!:) czekam na relacje,jak poszlo i czy poszlo:)?????ciotka pisz jak przybedziesz:) Quote
anita_happy Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Lolalola napisał(a):no pewno,ze MY!!!!:) czekam na relacje,jak poszlo i czy poszlo:)?????ciotka pisz jak przybedziesz:) zawieziona.... jednoosobowy apartament z duzą ilością siana:) ULKA zaopatrzona w piekna czerwoną obrożę...godną Dziabąga...z ozdobami!!!!! zamieszkała u JAMORA! ze schroniskowej klatki nie chciała wyjść - bała sie strasznie... w AUCIE - ANIOŁ!!!!!!!!!!!!!!poszła spac...całą droge przekimała...pod koniec jak jechałam wolno to ONA na tych swoich krótkich łapciach stanęła i wyglądała sobie przez tył.. a ja miałam view na jej helikopterowe uszyyyy generalnie - jak sie żegnałyśmy TO MERDAŁA KITĄ!!!i łapciami dreptała - chciała kontaktu!!! Jamor delikatny wujek, ze zrozumieniem podszedł do tematu i obiecał masaż ciała...i tuning do fotosesji....oby słońce było! ULKA BRZYDULKA JUZ nie w kojcu przeganiana z kata w kąt! aha...ma z jednen storny nasza bida lekkie zgrubienie...możliwe, ze kolega z celi ja tłukł!!! Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 anita_happy napisał(a):zawieziona.... jednoosobowy apartament z duzą ilością siana:) ULKA zaopatrzona w piekna czerwoną obrożę...godną Dziabąga...z ozdobami!!!!! zamieszkała u JAMORA! ze schroniskowej klatki nie chciała wyjść - bała sie strasznie... w AUCIE - ANIOŁ!!!!!!!!!!!!!!poszła spac...całą droge przekimała...pod koniec jak jechałam wolno to ONA na tych swoich krótkich łapciach stanęła i wyglądała sobie przez tył.. a ja miałam view na jej helikopterowe uszyyyy generalnie - jak sie żegnałyśmy TO MERDAŁA KITĄ!!!i łapciami dreptała - chciała kontaktu!!! Jamor delikatny wujek, ze zrozumieniem podszedł do tematu i obiecał masaż ciała...i tuning do fotosesji....oby słońce było! ULKA BRZYDULKA JUZ nie w kojcu przeganiana z kata w kąt! aha...ma z jednen storny nasza bida lekkie zgrubienie...możliwe, ze kolega z celi ja tłukł!!! nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) najlepsza wiadomosc w tym miesiacu;) kochana na pewno odsapnie po tych 6 latach:(.............. super,ze wszystko zalatwilas!!!!dzieki:Rose::Rose: moze ja cos wysle naszj Uli....jaks podusie np???? to bedzie jej pierwsza ,wlasna podusia co???wiem,ze moze ja zjesc,ale moze sobie akurat bedzie glowke na niej trzymac;)co????????????????? Ulcia kochana moja ,teraz domeczek ma sie napatoczyc i kochac Cie,kochac:iloveyou::iloveyou::calus::calus:kolega ,ktory Cie bil,sie w dupe ugryzie................. Quote
anita_happy Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 podusie...Lolaola...zobaczysz dom ULKI..podusai tam nie wejdzie:P wpłata Jolanta Piatkowska - 50 zł Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 :eviltong:no dobraaaa:)to ja juz lepiej jej te pieniazki wysle!!!!! slicznie dziekujemy za wplate:)facebookowa:) Quote
kama210 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ulka w podróży grzeczna jak ta lala ... spała ... i trochę zionęła schroniskowym zapaszkiem :) u jamora zadomawia się w boksie ... jest miła, spokojniutka i dziabolągowato śliczna .... więcej zdjęć ma anita .. ... aha ... śliczna obróżka ze skóry ze zdobieniami ... na szczęśliwy start - kupiona po zniżce dla schroniskowej bidy - 15 zł ... koszt paliwa rozliczy anita pomiędzy 3 psy ... Ulkę, Lilkę i Ritę ... wszystkie wylądowały u jamora ... Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::p nieee no ...........po tym ostatnim zdjeciu kocham ja jeszcze bardziej,oszalalam!!!!!!!!!! jak Ona sie pieknie smieje,czuje,ze dzieje sie cos dobrego.............. ja bym Ja tak chciala zabrac do siebie:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
magiraf Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 :)))))))) A wieeeec: IMPREZEEEEEEE CZAS ZACZAAAAC!!! Pamietacie, ze Ulencja obchodzi dzisiaj swoje 6 URODZINY!!! Swoje szoste, a zupelnie PIERWSZE poza schroniskowa krata, po drugiej stronie lustra, w krainie czaaarow!!! Dostala juz jeden z najwazniejszych prezentow: SZANSE!!! Szanse na sukces!!! Kto chce dorzucic kolejny prezencik dla uroczej Solenizantki??? Zbieramy na DT dla niej, szukamy DS! Dla Uli z Krainy Czarow --- http://www.youtube.com/watch?v=pBbWZ6pJ2wc Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 moja Uleczka,moja Ulisia,Moja Kochana.......................:)happyyyyy,happyyyyy Ula:) Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='magiraf']:)))))))) A wieeeec: IMPREZEEEEEEE CZAS ZACZAAAAC!!! Pamietacie, ze Ulencja obchodzi dzisiaj swoje 6 URODZINY!!! Swoje szoste, a zupelnie PIERWSZE poza schroniskowa krata, po drugiej stronie lustra, w krainie czaaarow!!! Dostala juz jeden z najwazniejszych prezentow: SZANSE!!! Szanse na sukces!!! Kto chce dorzucic kolejny prezencik dla uroczej Solenizantki??? Zbieramy na DT dla niej, szukamy DS! Dla Uli z Krainy Czarow --- http://www.youtube.com/watch?v=pBbWZ6pJ2wc szalonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..super Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ULENCJA!!!!!!!!!!!! i jej apartament!!!!!!!! z nowym wujaszkiem - zapoznanie Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 jeszcze z drogiiiiiiiiiiiiiiiiiii ludziki..można napisać w karcie informującej o charakterku ULI... podczas podróży śpi jak suseł :) nasza paróweczkaaaaaaaaaaa początkowo była troche wystrachana..ale jak po herbacie wróciliśmy to kita jej sie machała.... i wyglądała tak...aha...w budce sobie spała... więcejjjjjjjjjjj http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/Dziabag/ Quote
jogolcia@pdx Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='anita_happy']jeszcze z drogiiiiiiiiiiiiiiiiiii ludziki..można napisać w karcie informującej o charakterku ULI... podczas podróży śpi jak suseł :) nasza paróweczkaaaaaaaaaaa początkowo była troche wystrachana..ale jak po herbacie wróciliśmy to kita jej sie machała.... i wyglądała tak...aha...w budce sobie spała... Dziabągulku - uwielbiam Cię :oops:... A ta czarna smutaśka to kto? Quote
jogolcia@pdx Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 :new-bday: No i z tych emocji zapomniałam napisać, że deklaruję 30 zł/miesiąc poczynając od Stycznia (może więcej, w zależności od sytuacji finansowej, ale nie odbiecuję) - Happy B-day Ty małe cudeńko Uleńko! :BIG: :bday: Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ulasko jak minela pierwsza noc moja Ty kochana psiczko???;)buzi,buzi!!!:) Quote
Monday Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 To ja już nie mogę się doczekać zdjęć jamorowych - teraz jego wątek zamknęli :( kiepsko będzie z informacjami. jamor będzie musiał/jak będzie mu się chciało/ pisać na każdym wątku osobno... Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='jogolcia@pdx']:new-bday: No i z tych emocji zapomniałam napisać, że deklaruję 30 zł/miesiąc poczynając od stycznia (może więcej, w zależności od sytuacji finansowej, ale nie odbiecuję) - happy b-day ty małe cudeńko uleńko! :big: :bday: graciassssssssssss Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):Dziabągulku - uwielbiam Cię :oops:... A ta czarna smutaśka to kto? DzaiabągULA to MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!że ona 6 lat w schronie czekała..siedziała....wrrrrrrrr... a toto czarne....to LILA - zabrana z ulicy - miała cieczke /pierwszą w zyciu pewnie- watacha psów ja molestowała i kama ja wyrwałą z tej watachy też u Jamora...watku brak..wszystkiego brak...malusia sunia /płacimy 10 zł za dobe/acha - LILA meiszka z Tuptusiem:P w ciepłym kojcu...bo ona cienka jest strasznieeeeeeeeee i goła finansowo...ale trzeba było raotwać psie dziecko ... Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ULA przygotowuje URODZINOWE PARTY!!! [FONT=book antiqua,palatino][/FONT] CHARYTATYWNY BAL URODZINOWY balony i dekoracje już są... smaki i dozwolone używki też są... ZAPRASZAMY WIECZOREM - inauguracja o 20.00 - obowiązuje DRESS CODE - strój wieczorowy ULA MA PROBLEM!!!!!!!!!!! W CO SIE UBAĆ??? moze w to? Quote
Recommended Posts