Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolalola napisał(a):
Anitaaaaa ale boskie foty dodalas:)tak sie ciesze,ze Ulka jest taka szczsliwa i ma takich superpsichfunfli i kochajacy domek!!!!medal dla Pani Danusi;)

MENdal..merdajacy:P

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę poszczekam cieniutko, trochę spaceruję z panią...
Moja pani się dziwi że już z daleka słyszę auta, i lecęęęęęę szczekać. Chłopaki to melepety, szczekają dopiero jak auto już całkiem blisko. A przecież auto to wróg, trzeba byćczujnym!

Sjesta

Oskarek znowu miał serię ataków, znowu jest nieswój...

widać coś?

Posted

moja Uleczko co Ty taki smutasek?????????:(....bardzo mi przykro,ze tak sie boisz,ale wspaniale,ze jestes w dobrym domku i tam nic zlego Ci sie nie stanie!!!!glowa do gory sunieczko!!!

Posted

Ula nie jest wiecznie smutna tylko ma taką TWARZ. Mnie się wydaje, że z wyglądu jest trochę mrówkojadem :evil_lol:

Ale jak samochód o 4 rano przejedzie to chłopcy śpią, a Ula ostrzegaaaaaa. MAMO TATO OBCE JADOM!
A taką polną drogą na zadupiu to samochód jedzie wolno i z daleka się go słyszy, więc pole do popisu większe...

Posted

Były imieniny mojego nowego pana...
Zaczęliśmy jeszcze przed gośćmi

Potem nasza pani łudziła się, że się jeszcze zmieści do łóżka...
Ha haa, śmieszna jest.

Chłopcy i ja -SZEFOWA

Posted

Na pewno nie została podpisana.

To jest zabezpieczenie dla obydwu stron, nie tylko dla nas, dogomaniaków, ale również osób adoptujących. Wszystko to jakieś dziwne, pies przyjechał cuchnący, zapchlony, załatwiał się żywymi robakami, nie miał książeczki zdrowia i żadnej umowy. Zupełnie jakby był prosto ze schronu, a nie z renomowanego hotelu.

Posted

Neris napisał(a):
Na pewno nie została podpisana.
To jest zabezpieczenie dla obydwu stron, nie tylko dla nas, dogomaniaków, ale również osób adoptujących. Wszystko to jakieś dziwne, pies przyjechał cuchnący, zapchlony, załatwiał się żywymi robakami, nie miał książeczki zdrowia i żadnej umowy. Zupełnie jakby był prosto ze schronu, a nie z renomowanego hotelu.

Aż się wierzyć nie chce...

Pzdr.