3 x Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 mysza 1 napisał(a):[FONT=Verdana]Pusto u Gieniutka:shake:[/FONT] jak znam zycie to jest stado cichych czytaczy ;) mysza niepokoi mnie jedno - jak tak czytam ze piszesz ze dom by sie przydal, zdaje sie ze u brunka było podobnie i fak ma teraz super dom ! :) Quote
mysza 1 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 3 x napisał(a):jak znam zycie to jest stado cichych czytaczy ;) mysza niepokoi mnie jedno - jak tak czytam ze piszesz ze dom by sie przydal, zdaje sie ze u brunka było podobnie i fak ma teraz super dom ! :) Eugeniusz trochę nie odnajduje się w stadzie, jest duży i potrafi zęby pokazać a ja boję się o Zuzię zwłaszcza więc opcja pozostania raczej odpada. Wolałabym Wisienkę ;) a i tak mam zakaz... Quote
mysza 1 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Eugeniusz, co ja z Tobą pocznę... Quote
mysza 1 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 3 x napisał(a):wydasz albo zostawisz? Wydam, tylko komu:evil_lol: Wystawię przed furtkę i już :p;) Quote
Nutusia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 mysza 1 napisał(a):Wydam, tylko komu:evil_lol: Wystawię przed furtkę i już :p;) Hihihiiii.... a potem go znajdziesz, założysz mu wątek i domku będziesz szukać! :) Quote
Tora&Faro Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Przyszłam w odwiedziny:) na nic czasu nie mam ostatnio:shake: Widzę że Gienek ma się dobrze, tylko domu na horyzoncie brak.... Quote
mysza 1 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Staramy się jak możemy ;) żeby było mu dobrze ale wiadomo, dom to co innego... Quote
ronja Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 mysza 1 napisał(a):Eugeniusz, co ja z Tobą pocznę... Gienek do wulkanizatora;) Quote
Ellig Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 mysza 1 napisał(a):[FONT=Verdana]Pusto u Gieniutka:shake:[/FONT] Nie ma czasu pisac:) Eugeniusz grzeczny? Quote
mysza 1 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Ellig napisał(a):Nie ma czasu pisac:) Eugeniusz grzeczny? W miarę grzeczny ;) wchodzi trochę do domu ale jak są wszystkie psy, robi się zamieszanie. Sara bardzo Gienka lubi. Wszystkim życzę Wesołych Świąt :) Quote
mysza 1 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Dzisiaj po powrocie do domu zastałam wszystkie psy razem oraz siku na podłodze w sypialni :mad: Quote
3 x Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='mysza 1']Dzisiaj po powrocie do domu zastałam wszystkie psy razem oraz siku na podłodze w sypialni :mad: to straszne ;) Quote
ronja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Dzisiaj po powrocie do domu zastałam wszystkie psy razem oraz siku na podłodze w sypialni :mad: nie przebijesz mnie. wczoraj Petitiki zrobiły kupy jak byliśmy u teściowej i je rozdrobniły (nie wiem jak i nie chcę wiedzieć) - kupy były wszędzie w maleńkich kawałeczkach, których nie bylo łatwo wyzbierać... Quote
mysza 1 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 ronja napisał(a):nie przebijesz mnie. wczoraj Petitiki zrobiły kupy jak byliśmy u teściowej i je rozdrobniły (nie wiem jak i nie chcę wiedzieć) - kupy były wszędzie w maleńkich kawałeczkach, których nie bylo łatwo wyzbierać... Oj całe szczęście, że nie przebiję ;), bo mniej sprzątania było chociaż ;) Puszczamy Gienka na szersze tereny, chodzi po domu ale nie wpycha się, jak jesteśmy na dole to wejdzie na chwilę, drzwi są otwarte a on sobie leży przed kuchnią w przedpokoju. Psy pilnują wejścia ;) Wolę, żeby po pokoju nie chodził, bo potem znaczą z Brunkiem a tak jest spokój. Quote
Tora&Faro Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Przyszłam w odwiedziny poświąteczne;)....cieszę się że u Eugeniusza wsio ok:) Quote
mysza 1 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Dzisiaj odwiozłam Gienka do domu. Zamieszkał na osiedlu na Targówku, rodzina z 10-letnim chłopcem. Gieniuś pięknie się zaprezentował, przymilał się do Państwa, rozłożył w pokoju, pokazywał brzuszek:loveu:, lizał chłopca po głowie. Uczuliłam, że może uciekać, w końcu nie wiemy jaką miał przeszłość, znowu zmienił miejsce pobytu, ludzi... Na razie wszystko jest ok, grzecznie chodzi na smyczy i nie chce uciekać. Jest jeszcze problem z wyciem- nie wiem czy nie będzie tego robił jak zostanie sam- Państwo mają teraz urlop i mają go przyzwyczajać do zostawania w domu. W razie czego zawsze może wrócić ;) A teraz przyznać się kto obstawiał, że go nie oddam:eviltong: Quote
Atomowka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 O kurde mysza a Ty tak po cichaczu Genka oddajesz? Oj nie ładnie, wszystko uknute:eviltong: Cieszę się,że Genek w domku w końcu mu się miejmy nadzieję udało. oby tylko grzeczny był Powodzenia psiaczku Quote
mysza 1 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Jeszcze nie wiem czy nie wróci więc jestem ostrożna ;) Kto słyszał jak ryczy, ten wie ;) Quote
ronja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Gienek ale masz farta!!! doceń to i nie wyj więcej jak tur;) Quote
mysza 1 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Pusto w domu bez Geniutka :( fajny psiak z niego. Bardzo. Quote
mysza 1 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Geniutek w swoim domu, tuż przed wyjściem z nami na spacer, my do domu już wracaliśmy Zadowolony ;) Quote
3 x Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mysza 1 napisał(a): A teraz przyznać się kto obstawiał, że go nie oddam:eviltong: ja :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts