Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
[FONT=Verdana]Pusto u Gieniutka:shake:[/FONT]

jak znam zycie to jest stado cichych czytaczy ;)

mysza niepokoi mnie jedno - jak tak czytam ze piszesz ze dom by sie przydal, zdaje sie ze u brunka było podobnie
i fak ma teraz super dom ! :)

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 x napisał(a):
jak znam zycie to jest stado cichych czytaczy ;)

mysza niepokoi mnie jedno - jak tak czytam ze piszesz ze dom by sie przydal, zdaje sie ze u brunka było podobnie
i fak ma teraz super dom ! :)

Eugeniusz trochę nie odnajduje się w stadzie, jest duży i potrafi zęby pokazać a ja boję się o Zuzię zwłaszcza więc opcja pozostania raczej odpada.
Wolałabym Wisienkę ;) a i tak mam zakaz...

Posted

Ellig napisał(a):
Nie ma czasu pisac:) Eugeniusz grzeczny?

W miarę grzeczny ;) wchodzi trochę do domu ale jak są wszystkie psy, robi się zamieszanie. Sara bardzo Gienka lubi.

Wszystkim życzę Wesołych Świąt :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzisiaj po powrocie do domu zastałam wszystkie psy razem oraz siku na podłodze w sypialni :mad:

nie przebijesz mnie. wczoraj Petitiki zrobiły kupy jak byliśmy u teściowej i je rozdrobniły (nie wiem jak i nie chcę wiedzieć) - kupy były wszędzie w maleńkich kawałeczkach, których nie bylo łatwo wyzbierać...

Posted

ronja napisał(a):
nie przebijesz mnie. wczoraj Petitiki zrobiły kupy jak byliśmy u teściowej i je rozdrobniły (nie wiem jak i nie chcę wiedzieć) - kupy były wszędzie w maleńkich kawałeczkach, których nie bylo łatwo wyzbierać...

Oj całe szczęście, że nie przebiję ;), bo mniej sprzątania było chociaż ;)

Puszczamy Gienka na szersze tereny, chodzi po domu ale nie wpycha się, jak jesteśmy na dole to wejdzie na chwilę, drzwi są otwarte a on sobie leży przed kuchnią w przedpokoju. Psy pilnują wejścia ;)
Wolę, żeby po pokoju nie chodził, bo potem znaczą z Brunkiem a tak jest spokój.

Posted

Dzisiaj odwiozłam Gienka do domu. Zamieszkał na osiedlu na Targówku, rodzina z 10-letnim chłopcem.
Gieniuś pięknie się zaprezentował, przymilał się do Państwa, rozłożył w pokoju, pokazywał brzuszek:loveu:, lizał chłopca po głowie.
Uczuliłam, że może uciekać, w końcu nie wiemy jaką miał przeszłość, znowu zmienił miejsce pobytu, ludzi...
Na razie wszystko jest ok, grzecznie chodzi na smyczy i nie chce uciekać.

Jest jeszcze problem z wyciem- nie wiem czy nie będzie tego robił jak zostanie sam- Państwo mają teraz urlop i mają go przyzwyczajać do zostawania w domu. W razie czego zawsze może wrócić ;)

A teraz przyznać się kto obstawiał, że go nie oddam:eviltong:

Posted

O kurde mysza a Ty tak po cichaczu Genka oddajesz? Oj nie ładnie, wszystko uknute:eviltong:
Cieszę się,że Genek w domku w końcu mu się miejmy nadzieję udało. oby tylko grzeczny był
Powodzenia psiaczku