Ewanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Odwiedzam, coby nie płakał w samotności ;) Quote
mysza 1 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Ewanka napisał(a):Odwiedzam, coby nie płakał w samotności ;) Dzięki ;) wczoraj Gienek się nabiegał aż wieczorem i rano nie miał ochoty na wyjście, spał ;) Domator. Quote
mysza 1 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Podniosę chłopaka wieczorkiem. Quote
gusia0106 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 mysza 1 napisał(a):Ale ruch u Gienka..... Reklamuję ale po cichu ;) Quote
Ewanka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Witaj , dość leniuchowania, zapraszamy na spacerek ;) Quote
mysza 1 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 gusia0106 napisał(a):Reklamuję ale po cichu ;) Fajnie, dzięki :) Ja zaraz na Metro się zasadzę ;) Quote
mysza 1 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Muszę mu nowe zdjęcia do ogłoszeń zrobić ;) fajny chłopak, niech do domu idzie. Quote
Tora&Faro Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jasne że niech idzie, bo jeszcze trochę i się całkiem zadomowi;) mogę pomóc w ogłaszaniu:) Quote
mysza 1 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jasne że niech idzie, bo jeszcze trochę i się całkiem zadomowi;) mogę pomóc w ogłaszaniu:) Dziękuję :loveu: Quote
mysza 1 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='ronja']Gienek dziś znowu ryczał do telefonu;) Trochę ryczy, bo cieszy się na mój widok, chce się bawić i ogólnie pogadać. Cały dzień czeka aż wrócę z pracy ;) to jak jestem musi się wygadać ;) W czasie sesji zdjęciowej też ryczał :evil_lol: Ale też się przytulał i łasił. Bardzo lubi przytulanki :loveu: Quote
mysza 1 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobry jest, to fakt. Tylko nie wiem czy te praktyki by stosował w mieszkaniu w bloku ;) Ale myślę, że to tak z nudów, on sam siedzi :( jak mnie widzi to się cieszy :loveu: Quote
Tora&Faro Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kapitalne fotki:) dopiero zauważyłam jakie chłopak ma piękne oczyska:loveu: kurde no fajny jest.... Quote
mysza 1 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kapitalne fotki:) dopiero zauważyłam jakie chłopak ma piękne oczyska:loveu: kurde no fajny jest.... Oczka ma piękne, to prawda :loveu: Umie siad, miał kolczatkę więc może ktoś, kto nie ma za wiele siły wychodził z nim na spacery, bo to kawałek psa, tylko jak znaleźć tego kogoś... Allegro i wszystkie portale o zaginionych nic... ogłoszenia nic... Quote
Tora&Faro Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 mysza 1 napisał(a):Oczka ma piękne, to prawda :loveu: Umie siad, miał kolczatkę więc może ktoś, kto nie ma za wiele siły wychodził z nim na spacery, bo to kawałek psa, tylko jak znaleźć tego kogoś... Allegro i wszystkie portale o zaginionych nic... ogłoszenia nic... Chyba w tej sytuacji nie ma co liczyć na to że odnajdzie się dotychczasowy właściciel...trzeba szukać nowego domu, nie ma wyjścia. Quote
Nutusia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Prawdziwy ryczący niedźwiedź grizzly z tego Eugeniusza! :) Quote
mysza 1 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Niedźwiedź dzisiaj się nasiedzi, będzie musiał czekać na spacer aż wrócę z pracy, mąż mi wyjechał ;) Quote
Nutusia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Uuuuu... to dopiero będzie rozdzierający RYK! :) Quote
Tora&Faro Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ogłaszamy dzisiaj Gienka:) gumtree.pl morusek.pl alegratka.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl petworld.pl kokosy.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl olx.pl Quote
mysza 1 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ogłaszamy dzisiaj Gienka:) gumtree.pl morusek.pl alegratka.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl petworld.pl kokosy.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl olx.pl Dziękuję :loveu: ode mnie ma tylko allegro i gumtree. Dzisiaj Gienek bardzo się ucieszył na mój widok, już jak bramę otwierałam słyszałam ryk ;) Nic dziwnego, trochę stałam w korkach przez pogodę. Dałam mu ucho do gryzienia, wielkie takie ale nie bardzo mu idzie, w końcu Sara mu zabrała... Próbował się jeżyć ale warknęła ostro i poszła z uchem ;) Dostał żwacza na pocieszenie i to zjadł. Quote
Recommended Posts