Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewanka napisał(a):
Odwiedzam, coby nie płakał w samotności ;)

Dzięki ;) wczoraj Gienek się nabiegał aż wieczorem i rano nie miał ochoty na wyjście, spał ;) Domator.

Posted

[quote name='ronja']Gienek dziś znowu ryczał do telefonu;)
Trochę ryczy, bo cieszy się na mój widok, chce się bawić i ogólnie pogadać. Cały dzień czeka aż wrócę z pracy ;) to jak jestem musi się wygadać ;)

W czasie sesji zdjęciowej też ryczał :evil_lol:

Ale też się przytulał i łasił. Bardzo lubi przytulanki :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobry jest, to fakt. Tylko nie wiem czy te praktyki by stosował w mieszkaniu w bloku ;) Ale myślę, że to tak z nudów, on sam siedzi :( jak mnie widzi to się cieszy :loveu:

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Kapitalne fotki:) dopiero zauważyłam jakie chłopak ma piękne oczyska:loveu: kurde no fajny jest....

Oczka ma piękne, to prawda :loveu:
Umie siad, miał kolczatkę więc może ktoś, kto nie ma za wiele siły wychodził z nim na spacery, bo to kawałek psa, tylko jak znaleźć tego kogoś... Allegro i wszystkie portale o zaginionych nic... ogłoszenia nic...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Oczka ma piękne, to prawda :loveu:
Umie siad, miał kolczatkę więc może ktoś, kto nie ma za wiele siły wychodził z nim na spacery, bo to kawałek psa, tylko jak znaleźć tego kogoś... Allegro i wszystkie portale o zaginionych nic... ogłoszenia nic...

Chyba w tej sytuacji nie ma co liczyć na to że odnajdzie się dotychczasowy właściciel...trzeba szukać nowego domu, nie ma wyjścia.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Ogłaszamy dzisiaj Gienka:)

gumtree.pl
morusek.pl
alegratka.pl
przygarnijzwierzaka.pl
cafeanimal.pl
petworld.pl
kokosy.pl
adopcjapsa.pl
kupsprzedaj.pl
olx.pl

Dziękuję :loveu: ode mnie ma tylko allegro i gumtree.

Dzisiaj Gienek bardzo się ucieszył na mój widok, już jak bramę otwierałam słyszałam ryk ;) Nic dziwnego, trochę stałam w korkach przez pogodę.
Dałam mu ucho do gryzienia, wielkie takie ale nie bardzo mu idzie, w końcu Sara mu zabrała... Próbował się jeżyć ale warknęła ostro i poszła z uchem ;)
Dostał żwacza na pocieszenie i to zjadł.