Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Istar19 napisał(a):
jaasneee że mogę czemu nie :D ale to jutro już :) A Roki ma jakiś filmik z komendami może?

Tajga sorry za offtopa :)

nie ma:-(
ale można nakręcić
chyba że udało by Ci się powycinać sceny z Rokim z filmiku z dnia otwartego;)

Posted

hmm...a kto kręcił filmik? bo bez pozwolenia nie chce "kraść" scen z filmu :) pomyślę jutro, jak coś zawsze można w sobotę coś nakręcić i się doda :)

A Tajga niech skacze do nowego domu! :)
dobranoc:)

Posted

to może ja z sklecaniem filmiku poczekam do soboty/niedzieli :)
zależy mi na filmiku z umiejętnościami najbardziej, bo zdjęć mam jego wystarczająco :)

i żeby nie było totalnego offtopa: Tajga do góry! :P

Posted

wklejam nowy opis: (dzięki Karolina:loveu:)
Zapomnij czego uczono Cię przez wiele lat na lekcjach geografii. Tajga wcale nie porasta Syberii, nie ma igieł i nie kłuje, ma za to cztery łapy i merdający ogon. Ta 3-letnia suczka z formacją roślinną ma tyle wspólnego, że uwielbia chodzić na spacery do lasu. Średniej wielkości, przyjazny psiak, skory do zabaw i pieszczot. Nowoodkryty talent, mistrzyni toru agility. Zna też podstawowe komendy: siad, waruj, łapka, proś i wciąż uczy się nowych. Tajga usposobienie ma iśćie hipisowskie - żadnych wojen nie prowadzi, wszystkie psy kocha i z każdym chce się bawić, polecamy więc nawet wielokrotnym psiarzom ;) Posiadaczka wielkiego jęzora, który będzie Cię cucić codziennie o świcie. Jedyny budzik, którego nie zechcesz roztrzaskać o ścianę!

Posted

Istar19 napisał(a):
to może ja z sklecaniem filmiku poczekam do soboty/niedzieli :)
zależy mi na filmiku z umiejętnościami najbardziej, bo zdjęć mam jego wystarczająco :)

i żeby nie było totalnego offtopa: Tajga do góry! :P

ok pewnie ;)
czym więcej pokarzemy tym lepiej:lol:

Posted

Coś mi się wydaje, ze Tajga zauroczyla się w Drogbie:D w sobotę próbowała nawet się z nim bawić:D On jednak calkowicie ja olal:P Wolal inna... Lole:D:D Wredny typ ;P