pralinka94 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Haa no to czekamy na zdjęcia!:bigcool::laugh2_2: Quote
Istar19 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 nareszcie!! Ania...ale zabierasz mnie na wizytę prawda? ;) Quote
saphira18 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Dzwoniłam dzisiaj do właścicieli Tajgi wypytać:) Sunia bardzo grzeczna, ładnie bawi się (słowo szaleje było by odpowiedniejsze):evil_lol: w ogrodzie z Oskarem:)- psem rezydentem:razz: podobno psiaki bardzo się lubią. Oczywiścxie Tajga nie grymasi, do wnuczków i gości jest bardzo miła. Przymierzała się do wejścia do budy... 3 dni:p i spróbowała:evil_lol: Na te burze psiaki były w domu, oczywiście też grzeczne:cool3: Pani się pytała o historie Tajgi.... ale tyle wiedziałam że przywieziona z interwencji i najprawdopodobniej po wykarmieniu młodych:shake: Taki dom to marzenie... oby więcej takich Na wizytę wybieram się w sobotę za tydzień:) będą zdjęcia:razz: Quote
ewes Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Super, że taki fajny domek się jej trafił :) a... i czekamy na zdjęcia :p Quote
saphira18 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 pewnie że należał:evil_lol: każdemu psu życzę takiego domu! Przed chwilą wróciłam z wizyty u Tajgi. Wielkie podziękowania dla Agi:loveu:, za to że razem ze mną błądziła 30 minut szukając jednej ulicy:evil_lol: (nie ma to jak mapy... a GPS bez komentarza:diabloti:) Konkrety. Kto nas przywitał szczekaniem:lol: Tak tak, Tajga potrafi szczekać, Oskar (drugi pies) nie znał nas więc wybaczam:cool3: Oj zaokrągliła się Tajga. Fajnie wygląda. Szwy ze steryliki zdjęte, weterynarz był u nich. Kochana Tajga mnie poznała:loveu: Cieszyła się jak głupia, państwo zachwalali ją,że bardzo grzeczna, bawi się z Oskarem, przyjdzie położy łebek na kolanach... ogólnie ideał...-> co wy nie ma ideałów:diabloti: Co prawda straty muszą być, Tajga zaprzyjaźniła się z kwiatkami od pani:evil_lol: no po prostu przekopała je trochę:roll: Ale jak napisałam zostało wybaczone. Na początku czyściła miskę, a raczej pochłaniała to co tam było, zdarzyło jej się wynieść gdzieś miskę:roll: Ale dzięki temu Oskar niejadek, zaczął zjadać w pierwszym dniu swoje jedzenie ( a nie w trzecim:evil_lol:) Teraz już jest w porządku, czasami nawet na potem sobie zostawi. Z Oskarem nie było żadnych spięć, byliśmy świadkami ich zabawy:eviltong: fajnie tak ją oglądać szczęśliwą... aż wychodzić się nie chciało. Co do obcych Tajga obszczekuje, pijaków to wyczuwa na kilometr i szczeka:evil_lol: Szczeka również na burzę:-o Oskar woli się schować wtedy;) Do rodziny państwa też się przyzwyczaiła, dzieci ją bardzo lubią. Komendy maleństwo dalej pamięta:razz: wykonała za kurzą łapkę. Mieszka na ogrodzie w ocieplanej budzie, ma kojec, ale bardzo rzadko jest tam zamykana, głownie siedzi i bawi się na ogrodzie, podczas burzy siedzi w domu:p Kurcze pewnie coś pominęłam ( na pewno:diabloti:) bo siedzieliśmy tam godzinę. Ale domek super! zazdroszczę jej:multi: Zdjęcia takie sobie ale są!;) taka z niej przytulanka:) a kurze łapki daje mi smakują:evil_lol: Lubie dotyk i kocham wszystkich;) Stróżuję też bardzo dobrze Quote
saphira18 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 to mój towarzysz Oskar z którym uwielbiam się bawić Quote
saphira18 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 dziękuje za wspaniały dom i odwiedź mnie jeszcze:bluepaw: Quote
Istar19 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 super :D żałuje że nie mogłam z wami pojechać :( Ale moje psy by mnie potem zjadły ^^ Quote
maciaszek Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Fantastyczne wieści! Super się czyta takie zakończenia! :) :) Quote
dreag Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hej, zapraszam na wątek bezdomnego psiaka, któremu staram się pomóc: http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480 i na bazarek dla niego:smile: http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20 Pozdrawiam:smile: Quote
saphira18 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Istar19 napisał(a):super :D żałuje że nie mogłam z wami pojechać :( Ale moje psy by mnie potem zjadły ^^ może będzie jeszcze okazja:) państwo zapraszali jak w pobliżu będziemy:) Quote
madzia.uje93 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Genialne wieści, oby więcej takich adopcji:) Quote
Recommended Posts