Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Dzwoniłam dzisiaj do właścicieli Tajgi wypytać:)

Sunia bardzo grzeczna, ładnie bawi się (słowo szaleje było by odpowiedniejsze):evil_lol: w ogrodzie z Oskarem:)- psem rezydentem:razz: podobno psiaki bardzo się lubią. Oczywiścxie Tajga nie grymasi, do wnuczków i gości jest bardzo miła.
Przymierzała się do wejścia do budy... 3 dni:p i spróbowała:evil_lol:
Na te burze psiaki były w domu, oczywiście też grzeczne:cool3:

Pani się pytała o historie Tajgi.... ale tyle wiedziałam że przywieziona z interwencji i najprawdopodobniej po wykarmieniu młodych:shake:

Taki dom to marzenie... oby więcej takich
Na wizytę wybieram się w sobotę za tydzień:) będą zdjęcia:razz:

• 2 weeks later...
Posted

pewnie że należał:evil_lol: każdemu psu życzę takiego domu!

Przed chwilą wróciłam z wizyty u Tajgi. Wielkie podziękowania dla Agi:loveu:, za to że razem ze mną błądziła 30 minut szukając jednej ulicy:evil_lol: (nie ma to jak mapy... a GPS bez komentarza:diabloti:)

Konkrety. Kto nas przywitał szczekaniem:lol: Tak tak, Tajga potrafi szczekać, Oskar (drugi pies) nie znał nas więc wybaczam:cool3:
Oj zaokrągliła się Tajga. Fajnie wygląda. Szwy ze steryliki zdjęte, weterynarz był u nich.
Kochana Tajga mnie poznała:loveu: Cieszyła się jak głupia, państwo zachwalali ją,że bardzo grzeczna, bawi się z Oskarem, przyjdzie położy łebek na kolanach... ogólnie ideał...-> co wy nie ma ideałów:diabloti: Co prawda straty muszą być, Tajga zaprzyjaźniła się z kwiatkami od pani:evil_lol: no po prostu przekopała je trochę:roll:
Ale jak napisałam zostało wybaczone. Na początku czyściła miskę, a raczej pochłaniała to co tam było, zdarzyło jej się wynieść gdzieś miskę:roll: Ale dzięki temu Oskar niejadek, zaczął zjadać w pierwszym dniu swoje jedzenie ( a nie w trzecim:evil_lol:)
Teraz już jest w porządku, czasami nawet na potem sobie zostawi.

Z Oskarem nie było żadnych spięć, byliśmy świadkami ich zabawy:eviltong: fajnie tak ją oglądać szczęśliwą... aż wychodzić się nie chciało.

Co do obcych Tajga obszczekuje, pijaków to wyczuwa na kilometr i szczeka:evil_lol:
Szczeka również na burzę:-o Oskar woli się schować wtedy;)

Do rodziny państwa też się przyzwyczaiła, dzieci ją bardzo lubią.
Komendy maleństwo dalej pamięta:razz: wykonała za kurzą łapkę.
Mieszka na ogrodzie w ocieplanej budzie, ma kojec, ale bardzo rzadko jest tam zamykana, głownie siedzi i bawi się na ogrodzie, podczas burzy siedzi w domu:p

Kurcze pewnie coś pominęłam ( na pewno:diabloti:) bo siedzieliśmy tam godzinę. Ale domek super! zazdroszczę jej:multi:

Zdjęcia takie sobie ale są!;)

taka z niej przytulanka:)

a kurze łapki daje mi smakują:evil_lol:

Lubie dotyk i kocham wszystkich;)

Stróżuję też bardzo dobrze

Posted

Istar19 napisał(a):
super :D żałuje że nie mogłam z wami pojechać :( Ale moje psy by mnie potem zjadły ^^

może będzie jeszcze okazja:) państwo zapraszali jak w pobliżu będziemy:)