saphira18 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Tajga ustępuje psiakom potrzebującym pierwszą stronę:) a tak serio czekamy na sterylkę, również jej wpajam żeby była grzeczna w nowym domu i wstydu nie narobiła:D a odkrycie dzisiejsze Tajga nie wie co to rower albo ma jakieś nieprzyjemne wspomnienia:roll: strasznie boi się, ale przecież nie musi wszystkiego lubić nie?:cool3: Quote
leonarda Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jasne, że nie musi. Ale rower?? Czym wyście ją straszyły;)? Quote
saphira18 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 my niczym:) dziadzio jechał i konieczne chciał porozmawiać;) Mówił Marzenie, że psów jest więcej niż ludzi, że trzeba sterylizować itd;) a narzekał jeszcze na dużą ilość psich kup w Szopienicach:diabloti: Quote
Istar19 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ej Ania...dziadzio był bardzo miły...i kurcze powiedziałabym "na czasie" sam mnie się spytał czy w schronie kastrują psy, a jak powiedziałam, że nie wszystkie to nawet był oburzony :D...bo kto to widział żeby psów było więcej niż ludzi..no i ciągle gdzieś bezdomne psy biegają a schroniska przepełnione itp...jakby młodsi ludzie też tak myśleli.... No ale fakt tajga nie wyglądała na szczęśliwa kiedy ten potwór na dwóch kółkach (rower) stał i stał a potem przejechał obok^^ a jak tam sprawa sterylki? bo nie spytałam w końcu, wiadomo coś? Quote
saphira18 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 hmm sterylka, starają się jak najszybciej. ale na razie nie wiedzą kiedy. a z tym rowerem to słyszałam co trzeci wyraz więc wybacz:D Tajga jakoś pana i tego potwora na którym jechał nie była ciekawa;) Quote
Kama83 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ciesze sie niesamowicie na domek :) i mam nadzieje, ze sterylka i wyjazd juz na dniach :) Quote
saphira18 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 z najnowszych newsów: Tajga ma być sterylizowana w następnym tygodniu, nie zapeszajmy, trzymajmy tylko kciuki! dzwoniłam do przyszłego właściciela, poinformowałam go jaka jest sytuacja, oczywiście już mnie zapraszał, nawet mówił że mnie może zawieźć i przywieść (tu chodzi o wizytę):D mam bardzo dobre wrażenie i domek na pewno będzie dobry.tylko żeby Tajga przeszła bez komplikacji sterylkę i fruu do domu:) aaa i najważniejsze, żeby psy się polubiły (Tajga i pies rezydent) Quote
pralinka94 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Noo w końcu jakieś wieści :D Super, trzymam kciuki! Quote
Istar19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tajga wygląda zza krzaków i wypatruje kiedy to w końcu do tego domku pójdzie! Ale jest szansa że już w środę zostanie wysterylizowana..a wtedy już tylko droga do nowego domu!! Quote
leonarda Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 saphira18 napisał(a): aaa i najważniejsze, żeby psy się polubiły (Tajga i pies rezydent) Patrząc na jej wcześniejsze zdjęcia ze Sznapsem i na aktualne z Hermesem na jego wątku - to myślę, że chyba Tajga zauroczy i rezydenta;) Quote
saphira18 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 oby oby:D zauroczyła psa rezydenta;) czekamy na środę! Quote
saphira18 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Z okazji świąt Wielkanocnych razem z Tajgą:bluepaw: życzymy wszystkim: - wolontariuszom -wytrwałości i dążenia do celu, znajdowaniu wspaniałych domków dla podopiecznych i radości:B-fly: - futrzakom- przede wszystkim wspaniałych i ciepłych właścicieli:painting:, kochających domków i wiele wiele miłości!:iloveyou: Quote
katik Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Tajguni, oby po świętach odmieniło się twoje życie. :) Quote
saphira18 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 są, ale nie takie jak chciałam:angryy: jutro podobno na 100% będzie strerylka... jutro będę w schronisku więc wezmę sprawy w swoje ręce...:mad: Quote
kimiji Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Wczoraj pojechała na sterylkę, widziałam ją w boksie z psem(samcem) więc na 100% jest wysterylizowana i może jechać do domku:) Quote
saphira18 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 to nie była Tajga:shake: poszłam sprawdzić i na 100 to nie Tajga tylko jakiś inny pies, tajga od wczoraj na lecznicy, dzisiaj się dowiedziałam że jest jeszcze nie wysterylizowana... ale to że jest już na lecznicy to postęp:lol: Quote
kimiji Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 A dziwne, bo jak wołałam to wyszła, no chyba, że Tajgunia ma siostrę bliźniaczkę, która reaguje na jej imię :D Może w poniedziałek, albo jutro będzie wreszcie w domku :D Quote
saphira18 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 TAJGA już w DOMU! :multi::multi::multi: Pan przed chwilą dzwonił:) odebrał ją dzisiaj z tego co zrozumiałam:) była na długim spacerze ze swoim kolegą (Oskar- pies rezydent) Polubili się:loveu: i właśnie bawią się w ogródku:razz: Pan jeszcze mówił że nie wiadomo co ze szwami ze sterylki... bo w schronisku nie wiedzieli czy ma na zdjęcie iść, czy nie... ale mają dzisiaj dzwonić:) Zapraszał na wizytę, więc za dwa tygodnie będą zdjęcia i super relacja:p Pozdrawiam:multi: Quote
Recommended Posts