Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam kreciki zobaczyc ,zanim mnie znowu z netu wywali (jak kiedys wezme taki wieelki młot,i jak palne ten modem...)
One faktycznie takie jak na fotkach,czy to złudzenie "fotograficzne",te kolorki ? ciekawe :)

Moje panny zagladaja jedna do drugiej z ciekawościa.Kiwi wsadza gębę do maluchów Lisy (jak Lisa nie widzi, bo jak zobaczy to manto pasiastej spuszcza-a co ;) )
i z maslano-głupkowato-rozanielona miną zaczyna swoje jodłowania: "ojej,jakie faaajne' :)

Posted

Tascha napisał(a):
Przyszłam kreciki zobaczyc ,zanim mnie znowu z netu wywali (jak kiedys wezme taki wieelki młot,i jak palne ten modem...)
One faktycznie takie jak na fotkach,czy to złudzenie "fotograficzne",te kolorki ? ciekawe :)

Moje panny zagladaja jedna do drugiej z ciekawościa.Kiwi wsadza gębę do maluchów Lisy (jak Lisa nie widzi, bo jak zobaczy to manto pasiastej spuszcza-a co ;) )
i z maslano-głupkowato-rozanielona miną zaczyna swoje jodłowania: "ojej,jakie faaajne' :)

Takie,to znaczy jakie ?Bo,że bardzo ciemne są,to fakt.Zamiast rude w czarne pręgi,są na razie czarne w rude pręgi :evil_lol:.

deer_1987 napisał(a):
No widzisz ja sie znam na preguskach :loveu:

Sie wie ;).

Posted

Kaszczydlo napisał(a):
Heh co temat to wysyp basko-krecików :loveu:

Bardzo mi się podobają te wspólne zdjęcia śpiochów ;)

Bo w tym roku taki właśnie jest nietypowy wysyp ;).Tak dużo i duzych miotów na raz,to chyba jeszcze nie było :).
Na razie śpioch,ale lada chwila zaczną rozrabiać :loveu:.

M&S napisał(a):
Co raz wieksze serdelki, śliczniutkie:):)

Większe,cięższe i słodsze :loveu:.A najsłodszy jest Wielkopies,jak Go biorę to od razu zasypia :evil_lol:.

Posted

Buszki napisał(a):
Dobrze zinterpretowałaś to spojrzenie :).Szepsi leży na samiutkim końcu kanapy,bo z drugiego końca jest kojec.A to zdjęcie jest zrobione zaraz po tym jak dałam Jej powąchać małego szkodnika,uciekła i udawała że śpi :evil_lol:.

Niech się Szepszych przyzwyczaja :diabloti:
Zrobiłaś porodówkę na kanapie? A nie boisz się , że spadną? Jakoś koncepcje legowiska miotowego co rusz mi się zmieniają :evil_lol:.

Posted

unikatowydiament napisał(a):
słodkie pulpeciki:)

A jaki chuch fajny mają,taki słodko-mleczny :loveu:.

jamnicze napisał(a):
Niech się Szepszych przyzwyczaja :diabloti:
Zrobiłaś porodówkę na kanapie? A nie boisz się , że spadną? Jakoś koncepcje legowiska miotowego co rusz mi się zmieniają :evil_lol:.

W końcu ktoś zauważył,że szczeniory na kanapie siedzą :evil_lol:.To tylko na czas zmiany pościeli w kojcu ;),pod kontrolą mojego synka :lol:.A że na tej kanapie Buszi prawie,że się oszczeniła,to inna sprawa :diabloti:.
Ja mam porodówkę i kojec w jednym.Jest to duża skrzynia,taka że prawie ja mogła bym tam sobie pospać :evil_lol: (rozkręcana na czas bezdzietny).Na czas porodu mam taki wielki karton który wkładam w skrzynię i wykładam go podkładami i ręcznikami (żeby Buszi miała w czym pokopać),boki też okładam czymś.W kartonie jest ciaśniej,więc jest się jak zaprzeć.Potem maluchy przez parę dni zostają w nim.Po usunięciu kartonu,skrzynię też mam przez jakiś czas przedzieloną na część sypialną z podusią elektryczną na połowie,oraz część relaksacyjną dla Buszi :diabloti:.Przegrodę zlikwiduję jak szkraby oczka otworzą,bo i tak przelezą :evil_lol:.

M&S napisał(a):
Cześć maleńtasy!!!!

A te duże to nie :-( ?

Posted

M&S napisał(a):
Duże też oczywista sprawa!!!!!!

To jednej dużej "cześć" przekazałam,a drugiej przekażę jak wróci z wystawy :).

Jedna z dziewczynek CHICHA,zaczęła spoglądać na świat.Jeszcze nieśmiało,ale z ciekawością :).

Posted

deer_1987 napisał(a):
Gratulacje!! Mozesz byc dumna :loveu:

Nawet nie wiesz jak bardzo :).
Z Szepsi też jestem dumna,bo mimo wczorajszej porażki,dzisiaj dostała CAC-a :).A był to dla niej stres,bo nie dość że daleko (wystawa była w Nitrze),to bez pańci pojechała.Już czekam z niecierpliwością na moje pręgate szczęście :loveu:,ale tak prędko nie wróci :shake:,Benuś na bisach zostaje :multi:.

Posted

Buszki napisał(a):
To jednej dużej "cześć" przekazałam,a drugiej przekażę jak wróci z wystawy :).

Jedna z dziewczynek CHICHA,zaczęła spoglądać na świat.Jeszcze nieśmiało,ale z ciekawością :).

To Twoja też w Nitrze?, nie wiedziałam.

Gratulacje dla pręguski!!!!!

O oczko się otwiera, jak miło:)

Posted

M&S napisał(a):
To Twoja też w Nitrze?, nie wiedziałam.

Gratulacje dla pręguski!!!!!

O oczko się otwiera, jak miło:)

Teraz,to już się prawie otworzyły oba,a jak pięknie wyje ;).

Posted

Buszki napisał(a):
Teraz,to już się prawie otworzyły oba,a jak pięknie wyje ;).

Ciekawe, czy to efekt muzykalności, czy przestraszyła sie tego, co zobaczyła.....;)

Posted

M&S napisał(a):
Ciekawe, czy to efekt muzykalności, czy przestraszyła sie tego, co zobaczyła.....;)

Ona już wczoraj rano śpiewała,zanim coś zobaczyła.Chyba chciała się pochwalić,że zaraz ślipka otworzy :).

deer_1987 napisał(a):
No pisalas ze Szepsi tak sobie lubi wystawy :diabloti:

Szepsi wręcz NIE lubi wystaw :diabloti:.

Korenia napisał(a):
Szepsi lubi na wystawach osiołka robić :evil_lol:

Wiszący ogonek,podskoki i takie tam też :evil_lol:.

Posted

Dzięki za odpowiedź dotyczącą kojca, a mogłabyś jeszcze fotkę pstryknąć? Zamykasz Buszkę w kojcu kiedy wychodzisz? Ja się cały czas zastanawiam jak to ogarnąć, bo Sajda nie jest przyzwyczajona do zamknięcia i obawiam się, że by się denerwowała, a z drugiej syrony nie mogę pozwolić aby drobiazg rozpełzł mi się po pokoju.

Gratulaski dla Twoich pociech :) Obu ;)