Buszki Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Tradycyjnie ;).Ale na szczęście z wiekiem wyrastają z tego :). Quote
Tascha Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Przyszłam kreciki zobaczyc ,zanim mnie znowu z netu wywali (jak kiedys wezme taki wieelki młot,i jak palne ten modem...) One faktycznie takie jak na fotkach,czy to złudzenie "fotograficzne",te kolorki ? ciekawe :) Moje panny zagladaja jedna do drugiej z ciekawościa.Kiwi wsadza gębę do maluchów Lisy (jak Lisa nie widzi, bo jak zobaczy to manto pasiastej spuszcza-a co ;) ) i z maslano-głupkowato-rozanielona miną zaczyna swoje jodłowania: "ojej,jakie faaajne' :) Quote
taxelina Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 No widzisz ja sie znam na preguskach :loveu: Quote
Buszki Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Tascha napisał(a):Przyszłam kreciki zobaczyc ,zanim mnie znowu z netu wywali (jak kiedys wezme taki wieelki młot,i jak palne ten modem...) One faktycznie takie jak na fotkach,czy to złudzenie "fotograficzne",te kolorki ? ciekawe :) Moje panny zagladaja jedna do drugiej z ciekawościa.Kiwi wsadza gębę do maluchów Lisy (jak Lisa nie widzi, bo jak zobaczy to manto pasiastej spuszcza-a co ;) ) i z maslano-głupkowato-rozanielona miną zaczyna swoje jodłowania: "ojej,jakie faaajne' :) Takie,to znaczy jakie ?Bo,że bardzo ciemne są,to fakt.Zamiast rude w czarne pręgi,są na razie czarne w rude pręgi :evil_lol:. deer_1987 napisał(a):No widzisz ja sie znam na preguskach :loveu: Sie wie ;). Quote
Kaszczydlo Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Heh co temat to wysyp basko-krecików :loveu: Bardzo mi się podobają te wspólne zdjęcia śpiochów ;) Quote
M&S Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Co raz wieksze serdelki, śliczniutkie:):) Quote
Buszki Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Kaszczydlo napisał(a):Heh co temat to wysyp basko-krecików :loveu: Bardzo mi się podobają te wspólne zdjęcia śpiochów ;) Bo w tym roku taki właśnie jest nietypowy wysyp ;).Tak dużo i duzych miotów na raz,to chyba jeszcze nie było :). Na razie śpioch,ale lada chwila zaczną rozrabiać :loveu:. M&S napisał(a):Co raz wieksze serdelki, śliczniutkie:):) Większe,cięższe i słodsze :loveu:.A najsłodszy jest Wielkopies,jak Go biorę to od razu zasypia :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Buszki napisał(a):Dobrze zinterpretowałaś to spojrzenie :).Szepsi leży na samiutkim końcu kanapy,bo z drugiego końca jest kojec.A to zdjęcie jest zrobione zaraz po tym jak dałam Jej powąchać małego szkodnika,uciekła i udawała że śpi :evil_lol:. Niech się Szepszych przyzwyczaja :diabloti: Zrobiłaś porodówkę na kanapie? A nie boisz się , że spadną? Jakoś koncepcje legowiska miotowego co rusz mi się zmieniają :evil_lol:. Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 unikatowydiament napisał(a):słodkie pulpeciki:) A jaki chuch fajny mają,taki słodko-mleczny :loveu:. jamnicze napisał(a):Niech się Szepszych przyzwyczaja :diabloti: Zrobiłaś porodówkę na kanapie? A nie boisz się , że spadną? Jakoś koncepcje legowiska miotowego co rusz mi się zmieniają :evil_lol:. W końcu ktoś zauważył,że szczeniory na kanapie siedzą :evil_lol:.To tylko na czas zmiany pościeli w kojcu ;),pod kontrolą mojego synka :lol:.A że na tej kanapie Buszi prawie,że się oszczeniła,to inna sprawa :diabloti:. Ja mam porodówkę i kojec w jednym.Jest to duża skrzynia,taka że prawie ja mogła bym tam sobie pospać :evil_lol: (rozkręcana na czas bezdzietny).Na czas porodu mam taki wielki karton który wkładam w skrzynię i wykładam go podkładami i ręcznikami (żeby Buszi miała w czym pokopać),boki też okładam czymś.W kartonie jest ciaśniej,więc jest się jak zaprzeć.Potem maluchy przez parę dni zostają w nim.Po usunięciu kartonu,skrzynię też mam przez jakiś czas przedzieloną na część sypialną z podusią elektryczną na połowie,oraz część relaksacyjną dla Buszi :diabloti:.Przegrodę zlikwiduję jak szkraby oczka otworzą,bo i tak przelezą :evil_lol:. M&S napisał(a):Cześć maleńtasy!!!! A te duże to nie :-( ? Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Jeszcze się pochwalę. BUNDUSTAR African Elite FCI-nowy INTERCHAMPION !!! Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gratulacje!! Mozesz byc dumna :loveu: Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):Duże też oczywista sprawa!!!!!! To jednej dużej "cześć" przekazałam,a drugiej przekażę jak wróci z wystawy :). Jedna z dziewczynek CHICHA,zaczęła spoglądać na świat.Jeszcze nieśmiało,ale z ciekawością :). Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje!! Mozesz byc dumna :loveu: Nawet nie wiesz jak bardzo :). Z Szepsi też jestem dumna,bo mimo wczorajszej porażki,dzisiaj dostała CAC-a :).A był to dla niej stres,bo nie dość że daleko (wystawa była w Nitrze),to bez pańci pojechała.Już czekam z niecierpliwością na moje pręgate szczęście :loveu:,ale tak prędko nie wróci :shake:,Benuś na bisach zostaje :multi:. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Buszki napisał(a):To jednej dużej "cześć" przekazałam,a drugiej przekażę jak wróci z wystawy :). Jedna z dziewczynek CHICHA,zaczęła spoglądać na świat.Jeszcze nieśmiało,ale z ciekawością :). To Twoja też w Nitrze?, nie wiedziałam. Gratulacje dla pręguski!!!!! O oczko się otwiera, jak miło:) Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):To Twoja też w Nitrze?, nie wiedziałam. Gratulacje dla pręguski!!!!! O oczko się otwiera, jak miło:) Teraz,to już się prawie otworzyły oba,a jak pięknie wyje ;). Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Buszki napisał(a):Teraz,to już się prawie otworzyły oba,a jak pięknie wyje ;). Ciekawe, czy to efekt muzykalności, czy przestraszyła sie tego, co zobaczyła.....;) Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No pisalas ze Szepsi tak sobie lubi wystawy :diabloti: Quote
Korenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):No pisalas ze Szepsi tak sobie lubi wystawy :diabloti: Szepsi lubi na wystawach osiołka robić :evil_lol: Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):Ciekawe, czy to efekt muzykalności, czy przestraszyła sie tego, co zobaczyła.....;) Ona już wczoraj rano śpiewała,zanim coś zobaczyła.Chyba chciała się pochwalić,że zaraz ślipka otworzy :). deer_1987 napisał(a):No pisalas ze Szepsi tak sobie lubi wystawy :diabloti: Szepsi wręcz NIE lubi wystaw :diabloti:. Korenia napisał(a):Szepsi lubi na wystawach osiołka robić :evil_lol: Wiszący ogonek,podskoki i takie tam też :evil_lol:. Quote
Korenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Buszki napisał(a):Wiszący ogonek,podskoki i takie tam też :evil_lol:. Przynajmniej nudno nie masz :evil_lol: Quote
jamnicze Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dzięki za odpowiedź dotyczącą kojca, a mogłabyś jeszcze fotkę pstryknąć? Zamykasz Buszkę w kojcu kiedy wychodzisz? Ja się cały czas zastanawiam jak to ogarnąć, bo Sajda nie jest przyzwyczajona do zamknięcia i obawiam się, że by się denerwowała, a z drugiej syrony nie mogę pozwolić aby drobiazg rozpełzł mi się po pokoju. Gratulaski dla Twoich pociech :) Obu ;) Quote
Recommended Posts