Buszki Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 deer_1987 napisał(a):Nie wiem jak mozna NIE kochac preguskow i merle :mad: Nie można :loveu:, Bundustar napisał(a):"Gwiazdowy" już ma domek??? no proszę, proszę, cieszę się ogromnie:loveu::loveu::loveu: Domek był zanim Gwiadek się urodził :evil_lol:. M&S napisał(a):Cześć:) Fajnie, że już jest domek dla maluszka:) głaski dla mamuski i krecików... Wszyscy wygłaskani :loveu:. Quote
Buszki Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Ważymy się :). CHITUNDU Uploaded with ImageShack.us CHICHA Uploaded with ImageShack.us CHALONDRA Uploaded with ImageShack.us CHIUMBURU Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 CHEMWAPUWA Uploaded with ImageShack.us CHAUSIKU :loveu: Uploaded with ImageShack.us Rodzinne :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 M&S napisał(a):Ale serdelki;):) Już prawie podwoili wagę urodzeniową :). Quote
M&S Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ale paszcza....:loveu: http://imageshack.us/photo/my-images/706/resizeofmiotc2024.jpg/ ładne, rodzinne:lol: http://imageshack.us/photo/my-images/510/resizeofmiotc2035.jpg/ rosną dzieciaki, widać że dobrze karmione;) Quote
Buszki Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Tak psicę zmęczyłam ważeniem,że się bidulka rozziewała :). Quote
taxelina Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 http://img706.imageshack.us/img706/9305/resizeofmiotc2024.jpg jak slodko :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cudne te fotki:) Uwielbiam takie zdjęcia, maluchy juz suchutkie i z duzymi brzuszkami,cieplutkie, pachnące.... http://img233.imageshack.us/img233/1714/resizeofmiotc010.jpg Wstawie info na FB, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jeszcze co do imion: CHALONDRA - suka, rudo-biała CHAUSIKU - suka, ? CHICA - suka, rudo-biała CHEMWAPUWA - suka, ? CHITUNDU - pies, pregowany CHIUMBURU - pies, rudo-biały Buszki, sprawdź, czy dobrze porozdzielałam imiona? Pzdr. Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='deer_1987']http://img706.imageshack.us/img706/9305/resizeofmiotc2024.jpg jak slodko :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Asiaczek']Cudne te fotki:) Uwielbiam takie zdjęcia, maluchy juz suchutkie i z duzymi brzuszkami,cieplutkie, pachnące.... http://img233.imageshack.us/img233/1714/resizeofmiotc010.jpg Wstawie info na FB, OK? Pzdr. Ja je uwielbiam co dziennie bardziej :loveu:. Na FB jak najbardziej :). [quote name='Asiaczek']Jeszcze co do imion: CHALONDRA - suka, rudo-biała CHAUSIKU - suka, ? CHICA - suka, rudo-biała CHEMWAPUWA - suka, ? CHITUNDU - pies, pregowany CHIUMBURU - pies, rudo-biały Buszki, sprawdź, czy dobrze porozdzielałam imiona? Pzdr. CHALONDRA - suka rudo-biała CHAUSIKU - suka pręgowana CHICHA - suka rudo-biała CHEMWAPUWA - suka pręgowana CHITUNDU - pies pręgowany CHIUMBURU - pies rudo-biały Quote
Asiaczek Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Buszki napisał(a): Ja je uwielbiam co dziennie bardziej :loveu:. Na FB jak najbardziej :). CHALONDRA - suka rudo-biała CHAUSIKU - suka pręgowana CHICHA - suka rudo-biała CHEMWAPUWA - suka pręgowana CHITUNDU - pies pręgowany CHIUMBURU - pies rudo-biały Dzięki za info:) Zaraz podbiorę jakies ładne foteczki Buszkowe i Gusiowe i wstawię info na FB:) pzdr. Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 deer_1987 napisał(a):Jak tam maluchy? :loveu: Jedzą,śpią,jedzą,śpią,jedzą,.........:evil_lol:.A czasami dyskutują i powarkują przez sen :loveu:. M&S napisał(a):Witamy baski-bobaski:) Baski-bobaski też się witają,przez sen ;). Asiaczek napisał(a):Dzięki za info:) Zaraz podbiorę jakies ładne foteczki Buszkowe i Gusiowe i wstawię info na FB:) pzdr. Super,dzięki wielkie :). Quote
jamnicze Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='Buszki'] Chłopak nr.1,to CHITUNDU.Straszny z Niego obżartuch,wszyscy już dawno od cyca odpadli,a On dalej wcina :evil_lol:.Już jak bąk wygląda :evil_lol:.Ale za to jaki kiziaty jest... :loveu:Zasypia na dłoni w try miga (oczywiście jak jest najedzony :roll:). Chciała bym żeby jedna ruda została,ale po pierwsze :tak na 100% nie wiem która (dwie,to za duży wybór :diabloti:),a po drugie :mój małż jeszcze o tym nie wie,a jak się dowie,to może mnie czekać eksmisja do garażu :diabloti: ( garaż nie ocieplany,a zima idzie :shake:). To i tak masz lepiej ode mnie, mnie czeka ino balkon, a mam taki, że nawet położyć się na nim nie da :evil_lol: Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 jamnicze napisał(a):To i tak masz lepiej ode mnie, mnie czeka ino balkon, a mam taki, że nawet położyć się na nim nie da :evil_lol: Czyżbyś miała jakieś plany w związku z potomkinią (potomkiem) Sajdusi :cool3: ? Quote
Oscar Patric Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 witamy się cieplutko i serdecznie pozdrawimy Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Ja również witam cieplutko, cieplutkie witanko jak najbardziej jest wskazane,bo na dworze ziąb straszliwy ;). Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 No wlasnie u nas tylko 2 stopnie.... a my zaraz na spacer... Quote
Korenia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 deer_1987 napisał(a):No wlasnie u nas tylko 2 stopnie.... a my zaraz na spacer... U nas 2 było jak szłam z Amy o 18, teraz pewnie dobija do minusa :( Quote
Buszki Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 deer_1987 napisał(a):No wlasnie u nas tylko 2 stopnie.... a my zaraz na spacer... U nas aż 4 było,ale wiatr wiał taki jakiś mroźny. Korenia napisał(a):U nas 2 było jak szłam z Amy o 18, teraz pewnie dobija do minusa :( O 18-tej,to moje już nie chcą z domu wychodzić :roll:.Za ciemno,za zimno... M&S napisał(a):Witanko w mroźny poranek...... Witam w baaardzo mroźny.A małż znowu szyby w aucie nie przykrył i skrobać musiałam :angryy:. Quote
Buszki Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Dzisiejsze maluchy :).Mają już tydzień :multi:. Zbliżenie na gwiazdę tego miotu ;) Uploaded with ImageShack.us I rodzinnie . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I przy okazji,Asiaczkowy miot 'O' ma dzisiaj urodzinki.Czyli Szepsi też :cool3:. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SZEPSZUNIA !!! Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Juz tydzień....... ale ten czas leci.... Sto lat dla Szepsi! Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Recommended Posts