Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lourdnes napisał(a):
Karteczki faktycznie super.
Będę śledziła Chitundu jak rosnie i broi :diabloti:. Fajnie sie postarałaś z dopasowaniem imion do detali :):):) Super obmyslone :evil_lol:

Poczekaj z pochwałami na resztę dopasowań imion do maluchów ;).Ale dzięki :).

Posted

Asiaczek napisał(a):
Karteczki - super! A kto robił? Ty czy Cienka...?

Do mnie nie musisz wysyłac takich cudnych;)

Pzdr.

No pewnie,że Cienka.Moje tylko fotki ;).
Kartek chyba nikomu nie wyślę,sobie zostawię :diabloti:.

Posted

Cuuuuudne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Obie Buszki szczęśliwe :evil_lol: i Lourdnes też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jak Pręgusia ?Zadowoliła się kicią? :diabloti: I oczywiście jak się miewa mój imienny faworyt ?:cool3::cool3::cool3:

Posted

Szepszucha cierpi,bo w kojcu miska stoi a Ona nie ma śmiałości wejść :diabloti:.
Ulubieniec śpi i je,na zmianę.Ale większość czasu jedna je :evil_lol:.

Posted

Buszki napisał(a):
Szepszucha cierpi,bo w kojcu miska stoi a Ona nie ma śmiałości wejść :diabloti:.
Ulubieniec śpi i je,na zmianę.Ale większość czasu jedna je :evil_lol:.

Hihi cudne słodziaczki :loveu::loveu::loveu:
Wytarmoś ode mnie Pręgusie żeby nie była taka smutna moja zazdrośniczka :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W wątku z tłumaczeniami duuuużo czytania tym razem wyszperanego z sieci na wypadek gdyby ktos sie nudził i chcial cosik poczytać ;););)

Posted

M&S napisał(a):
Cześć, śliczne kreciki.

Fajne te imionka w tłumaczeniu.

A co ciekawe,to większość afrykańskich imion na C była w tłumaczeniu : Bóg jest...,Bóg dał...,Bóg kocha....Same Boże ;).
No i już nie kreciki,tylko kluseczki :cool3:.

lourdnes napisał(a):
Hihi cudne słodziaczki :loveu::loveu::loveu:
Wytarmoś ode mnie Pręgusie żeby nie była taka smutna moja zazdrośniczka :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W wątku z tłumaczeniami duuuużo czytania tym razem wyszperanego z sieci na wypadek gdyby ktos sie nudził i chcial cosik poczytać ;););)

Szepszuchę ciągle tarmoszę,ale Ona swoje wie :evil_lol:.
Wątek z tłumaczeniem zostawiam sobie na później,jak będę miała więcej czasu i spokoju :lol:.

unikatowydiament napisał(a):
imionka extraśne
kartki swiąteczne super,Ja też chcę:)
a maluszki cudowne

Fajnie,że imionka się podobają :multi: i maluszki też :loveu:.A o karteczki,to do Cienkiej się zwróć :lol:.

Posted

Jaj, jakie śliczne maleństwa :)

Mi się spodobał chłopak nr 1 ;) Jak ma na imię, z ciekawością będę śledziła jego losy :)

Co ja słyszę, kolejna baseczka-bestyjeczka zostaje w domy?:cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Preguski :loveu:

Kolejna wielbicielka pręgusiów :lol:.

jamnicze napisał(a):
Jaj, jakie śliczne maleństwa :)

Mi się spodobał chłopak nr 1 ;) Jak ma na imię, z ciekawością będę śledziła jego losy :)

Co ja słyszę, kolejna baseczka-bestyjeczka zostaje w domy?:cool3:

Chłopak nr.1,to CHITUNDU.Straszny z Niego obżartuch,wszyscy już dawno od cyca odpadli,a On dalej wcina :evil_lol:.Już jak bąk wygląda :evil_lol:.Ale za to jaki kiziaty jest... :loveu:Zasypia na dłoni w try miga (oczywiście jak jest najedzony :roll:).
Chciała bym żeby jedna ruda została,ale po pierwsze :tak na 100% nie wiem która (dwie,to za duży wybór :diabloti:),a po drugie :mój małż jeszcze o tym nie wie,a jak się dowie,to może mnie czekać eksmisja do garażu :diabloti: ( garaż nie ocieplany,a zima idzie :shake:).

Korenia napisał(a):
Boskie bąki :loveu: Już wszystkie mają zaklepane domki ?

Rudy CHIUMBURU (domowe będzie miał Zano) jest urodzony wręcz na zamówienie ;) ( Państwo strasznie chcieli rudego chłopca).Reszta czeka na swój najwspanialszy domek.A jakby co,to hodowla mi się powiększy o 5 psiaków :evil_lol:.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja bardzo lubie preguski :loveu: i merle :loveu: ale na merle nie moge Tz przekonac

Ach ci faceci :roll:.Zero zrozumienia dla naszych potrzeb :angryy:.

Posted

Cienka napisał(a):
A ja chce czarno białego baska i co nic małżowi się nie podoba.

To se urodźcie z Pinką,wtedy zawsze możesz powiedzieć,że nie było dla maleństwa odpowiedniego domku :diabloti:.Ja właśnie na to liczę z moją rudą ;).

deer_1987 napisał(a):
No nie maja :mad: ale ja sie tak latwo nie poddam :razz:

Walcz,walcz !

Posted

Buszki napisał(a):

Rudy CHIUMBURU (domowe będzie miał Zano) jest urodzony wręcz na zamówienie ;) ( Państwo strasznie chcieli rudego chłopca).Reszta czeka na swój najwspanialszy domek.A jakby co,to hodowla mi się powiększy o 5 psiaków :evil_lol:.

"Gwiazdowy" już ma domek??? no proszę, proszę, cieszę się ogromnie:loveu::loveu::loveu: