lourdnes Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Buszki napisał(a):Mam nadzieję,że tak już zostanie i nie będzie 3 tricolorów do kolekcji :diabloti:. Hihi a to by było ciekawe:diabloti: To teraz zaciskamy łapki zeby szkodniki szybko i zdrowo rosły i duuuuużo psociły :evil_lol: Nie mogę sie doczekać jutra z foteczkami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Szepsi pewnie zdezorientowana ale nie wie co ja czeka jak szkraby podrosną ;) :evil_lol: Quote
MMM Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Gratulacje dla dzielnej mamusi i równie dzielnej akuszerki :B-fly: jak wszyscy czekam na fotki. Jednak Buszi słusznie cierpiała, nie było to udawanie, widocznie wiedziała, że te dwa to ściema:evil_lol: Gdyby jednak pojawiły sie trzy trikolorki to od razu daj znać:diabloti: Quote
Buszki Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 lourdnes napisał(a):Hihi a to by było ciekawe:diabloti: To teraz zaciskamy łapki zeby szkodniki szybko i zdrowo rosły i duuuuużo psociły :evil_lol: Nie mogę sie doczekać jutra z foteczkami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Szepsi pewnie zdezorientowana ale nie wie co ja czeka jak szkraby podrosną ;) :evil_lol: Szepsi już łapki zaciera na zabawę :). MMM napisał(a):Gratulacje dla dzielnej mamusi i równie dzielnej akuszerki :B-fly: jak wszyscy czekam na fotki. Jednak Buszi słusznie cierpiała, nie było to udawanie, widocznie wiedziała, że te dwa to ściema:evil_lol: Gdyby jednak pojawiły sie trzy trikolorki to od razu daj znać:diabloti: Dzięki :).Raczej już nie będzie tricolorków,ale pręguski też są fajne :cool3:. gosiaja napisał(a):Gratulacja dla mamy i babci :-) Dziękujemy :). Korenia napisał(a):Gratulaaaaaaacje! :loveu: Dzięki:).Jak byś była w okolicy,to wpadnij zdjęcia porobić :diabloti:. Quote
taxelina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Gratulacje i od nas! Widzisz jak zycie zaskoczylo :razz: Quote
Korenia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Buszki napisał(a): Dzięki:).Jak byś była w okolicy,to wpadnij zdjęcia porobić :diabloti:. Och, nawet nie wiesz z jaką ochotą bym wpadła do was ;) Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Buszki napisał(a):Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;). Buszki napisał(a):To teraz Was zaskoczę,jest szóste dziecię,dziewczynka :). Buszki napisał(a):Mam nadzieję,że tak już zostanie i nie będzie 3 tricolorów do kolekcji :diabloti:. Hahaha, alez niespodziewajka!!!! Gratulacje dla Was, a pan wet do kitu! Żeby az tak się omylic...? I ja tez myslę, że chyba 3 tri to juz nie bedzie, a szkoda....;) pzdr. Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje i od nas! Widzisz jak zycie zaskoczylo :razz: Oj zaskoczyło :). Korenia napisał(a):Och, nawet nie wiesz z jaką ochotą bym wpadła do was ;)[/QUOTE To dawaj,daleko nie masz ;). [quote name='Asiaczek']Hahaha, alez niespodziewajka!!!! Gratulacje dla Was, a pan wet do kitu! Żeby az tak się omylic...? I ja tez myslę, że chyba 3 tri to juz nie bedzie, a szkoda....;) pzdr. Tri już na pewno nie będzie,a do wetki jak zadzwoniłam z pytaniem ile się urodziło,to powiedziała,że 6.Ona coś mnie chyba oszukiwała,albo nie była pewna i wolała nie mówić ;). Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 M&S napisał(a):Jak się czują maluszki i mamuska? Buszi odpoczywa i w końcu zaczęła jeść :).A małe szkodniki rozrabiają :). Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No to teraz spokojnie na fotki poczekamy :loveu: Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Oto i fotki.Nędznej jakości,ale są ;). Szczeniorek nr 1,pręgowany chłopczyk. Pierwsze zdjęcie z wczoraj,reszta już dzisiejsza :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szczeniorek nr 2,ruda dziewczynka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Trochę się dupką odwracała :). Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Jeszcze szczeniorek nr 2. Uploaded with ImageShack.us Szczeniorek nr 3,ruda dziewczynka.Moja ulubienica :loveu:,w pierwszym miocie taką miałam. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szczeniorek nr 4,rudy chłopczyk. Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ciąg dalszy szczeniorka nr 4. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szczeniorek nr 5,pręgowana dziewczynka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 I szczeniorek nr 6,pręgowana dziewczynka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mam nadzieję,że za bardzo nie namieszałam,ale te maluchy są takie podobne :roll:.Jak nigdy dotąd :evil_lol:. A na koniec bonusik ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jakie piękne kreciki:loveu::loveu::loveu: Cudne różowe noski i łapinki:lol::lol::lol: Głaski dla baskowej mamuski:p Bardzo miły bonusik;) Quote
Bundustar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Buszki']Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;). [quote name='Buszki']To teraz Was zaskoczę,jest szóste dziecię,dziewczynka :). [quote name='Buszki']Ciemna ale rudy przebija,więc chyba tak. [quote name='Buszki']To dla mnie nowość,bo w pierwszym miocie miałam jedną pręguskę,w drugim jednego tricolorka,a tu wychodzi trzy na trzy :). [quote name='Buszki']Już u Ciebie odpisałam.Buszi śpi.Chyba zakończyła działalność :evil_lol:.A psikus,to niezły.Chyba w dwóch rzędach na USG się ustawiły :diabloti:. Foteczki będą jutro,przy dziennym świetle :). [SIZE="6"]WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!! [SIZE="5"]dla rodzących ;) mówiłaś, że w dwóch rzędach i są w dwóch rzędach!!!!!! hihihi tylko ja się pomyliłam o dwa, a Wetka o cztery ;) ;) ;) piękny miot i bardzo ciekawy :) [SIZE="5"]Jeszcze raz gratulacje :) :) :) Quote
Bundustar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [SIZE="4"]Ooooo widzę, że jeden ma gwiazdkę na karku jak starszy braciszek ;) Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='M&S']Jakie piękne kreciki:loveu::loveu::loveu: Cudne różowe noski i łapinki:lol::lol::lol: Głaski dla baskowej mamuski:p Bardzo miły bonusik;) Z tymi różowymi noskami jak prosiaczki wyglądają ;). [quote name='Bundustar'][SIZE="6"]WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!! [SIZE="5"]dla rodzących ;) mówiłaś, że w dwóch rzędach i są w dwóch rzędach!!!!!! hihihi tylko ja się pomyliłam o dwa, a Wetka o cztery ;) ;) ;) piękny miot i bardzo ciekawy :) [SIZE="5"]Jeszcze raz gratulacje :) :) :) [quote name='Bundustar'][SIZE="4"]Ooooo widzę, że jeden ma gwiazdkę na karku jak starszy braciszek ;) Dzięki wielkie za gratki. Ten z "gwiazdką" ma już nawet imię - CHIUMBURU :). Quote
Oscar Patric Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Oj maleństwa cudowne,no Ja to am słabość do pręgusków,i nie ważne jakiej rasy,zawsze mi serce podbijają zdrówka dzieciaczką i mamusi Quote
Bundustar Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Buszki napisał(a): Dzięki wielkie za gratki. Ten z "gwiazdką" ma już nawet imię - CHIUMBURU :). Ten "gwiazdowy" CHIUMBURU to będzie nasz ulubiony z oczywistych względów ;) Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='unikatowydiament']Oj maleństwa cudowne,no Ja to am słabość do pręgusków,i nie ważne jakiej rasy,zawsze mi serce podbijają zdrówka dzieciaczką i mamusi Chyba wielu miłośników pręgusów trzymało kciuki za ten kolorek,bo aż tyle się urodziło ;). Jeszcze fotka z ostatniej chwili :). Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Bundustar napisał(a):Ten "gwiazdowy" CHIUMBURU to będzie nasz ulubiony z oczywistych względów ;) Domyślam się :evil_lol:. Quote
Korenia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ciumburumbu :evil_lol: Boskie bąki :loveu: Quote
Recommended Posts