Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Albo Jej apetyt wróci i będzie się objadać,że niby dla mleczka ;).

Alez niech się objada "dla mleczka". Ale jak juz maluchy ójdą doinnej stołówki, to wtedy szlabam na lodówkę;)

lourdnes napisał(a):
Dla mnie nie ma problemu mogę zabrać całą rodzinkę - gdzie wolicie? Biały czy Olsztyn ?:diabloti:
Kiedy będą te malusie kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: ? Już sie doczekać nie mogę :shake: I migutkiem muszą byc fotki- będę miziala ekran komputera :evil_lol:

Klusie powinny byc coś ok. weekendu (to chyba wyliczenie Buszki) lub bliżej 7.11.2011 r. (moje wyliczenia;))...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Alez niech się objada "dla mleczka". Ale jak juz maluchy ójdą doinnej stołówki, to wtedy szlabam na lodówkę;)

Klusie powinny byc coś ok. weekendu (to chyba wyliczenie Buszki) lub bliżej 7.11.2011 r. (moje wyliczenia;))...

Pzdr.

A może faktycznie beda wczesniej jak ona nie chce juz jesc? Zwierzaki czesto odstawiaja jadlo przed porodem ,zeby latwiej było rodzić :roll:

Nie moge sie doczekac :loveu:

Posted

Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha.

Posted

Buszki napisał(a):
Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha.

O kurcze to ja trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: i nie mogę sie doczekać :loveu::loveu::loveu:

Posted

Buszki napisał(a):

Też trzymam kciukasy! i też nie mogę się doczekać :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Buszki napisał(a):

O kurka:crazyeye: to mooooocno trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;).

Posted

Buszki napisał(a):
Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;).

Wow cudownie :multi::multi::multi:To teraz czekamy na foteczki :loveu::loveu::loveu:
A to Buszka psikuska :evil_lol: Nabrała weta i zrobiła niespodziewajkę :diabloti:
Super :loveu:Będę miziała monitor :evil_lol:

Posted

Buszki napisał(a):

Super, super, super:multi::multi::multi:

Wieelkie gratulacje:lol::lol::lol:

Dzielna mamuśka, piękny miocik!!!!!!

Posted

Ale psikus :) Siedze tu i jestem uhahana od ucha do ucha.A największą radochę mam z pręgusków :multi::multi::multi:. A jak sie czuje mamusia Buszi ?
Glaski dla wszystkich basków :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Buszki napisał(a):
To dla mnie nowość,bo w pierwszym miocie miałam jedną pręguskę,w drugim jednego tricolorka,a tu wychodzi trzy na trzy :).

Koniecznie foteczki kluseczek :)

Posted

lourdnes napisał(a):
Ale psikus :) Siedze tu i jestem uhahana od ucha do ucha.A największą radochę mam z pręgusków :multi::multi::multi:. A jak sie czuje mamusia Buszi ?
Glaski dla wszystkich basków :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Już u Ciebie odpisałam.Buszi śpi.Chyba zakończyła działalność :evil_lol:.A psikus,to niezły.Chyba w dwóch rzędach na USG się ustawiły :diabloti:.

Foteczki będą jutro,przy dziennym świetle :).

Posted

Buszki napisał(a):
To dla mnie nowość,bo w pierwszym miocie miałam jedną pręguskę,w drugim jednego tricolorka,a tu wychodzi trzy na trzy :).

jak sie ładnie ułożyło:)