M&S Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Buszki napisał(a):Ciekawie,to na pewno będzie.Zawsze jest ciekawie :evil_lol:.No nic,jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne ;). To już za tydzień?! łał.... Quote
Korenia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Boskie foteczki :loveu: To już za tydzień ?! Quote
Buszki Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 deer_1987 napisał(a):oj to tak blisko rozwiazania juz? M&S napisał(a):To już za tydzień?! łał.... Czy blisko?Tydzień,to wieczność :evil_lol:. MMM napisał(a):no to czekamy... Ja bardziej ;). Korenia napisał(a):Boskie foteczki :loveu: To już za tydzień ?! Może nie foteczki,a modelki i model :evil_lol:.Ale dzięki za miłe słowa :lol:. Quote
lourdnes Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Hahaha Dzień Strażaka- fotki boskie :evil_lol: I wybrałaś najprzystojniejszego :diabloti: A Buszi już szykuje prezenty jak widzę - pełen brzuszek.Aż sie rozczulam na samą myśl ,że będą małe diabełki :loveu: Maksio powinien dostać oskara za pomysłowość :evil_lol: Wynalazł wibrujące krzesło :cool3: Wystarczy zapuścić radio i mamy terapię dzwiękiem :razz: Quote
Buszki Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 M&S napisał(a):Blisko, coraz bliżej;) A tak daleko...:evil_lol: lourdnes napisał(a):Hahaha Dzień Strażaka- fotki boskie :evil_lol: I wybrałaś najprzystojniejszego :diabloti: A Buszi już szykuje prezenty jak widzę - pełen brzuszek.Aż sie rozczulam na samą myśl ,że będą małe diabełki :loveu: Maksio powinien dostać oskara za pomysłowość :evil_lol: Wynalazł wibrujące krzesło :cool3: Wystarczy zapuścić radio i mamy terapię dzwiękiem :razz: Fajnie,że w końcu wróciłaś :lol:.I nawet zaległości ponadrabiałaś :cool3:. Quote
taxelina Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Szybko zleci ten tydzien, a porod spodziewany na niedziele? Quote
marcelinka371 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Śliczne zdjęcia:loveu: Już sie nie mogę doczekać małych Basków:D A tatuś jaki ma kolorek??? Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 marcelinka371 napisał(a):Śliczne zdjęcia:loveu: Już sie nie mogę doczekać małych Basków:D A tatuś jaki ma kolorek??? Ja tez juz nie mogę doczekać się bobasków:) Tatuś nazywa się Abotere's ADUNBI i jest rudo-biały pręgowany:) pzdr. Quote
marcelinka371 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja tez juz nie mogę doczekać się bobasków:) Tatuś nazywa się Abotere's ADUNBI i jest rudo-biały pręgowany:) pzdr. Ja widze że ty Asiaczek jesteś obeznana:D Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 A co mam byc nieobeznana...? Suczka jest z mojej hodowli, a i piesek tez sprowadzony przeze mnie do PL z Holandii; obecnie mieszka w m-sci Pniewy p/Poznaniem... Więc, jakby nie patrzec - Rodzina:) pzdr. Quote
M&S Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja tez juz nie mogę doczekać się bobasków:) Tatuś nazywa się Abotere's ADUNBI i jest rudo-biały pręgowany:) pzdr. Tatuś przystojny jest:) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Niedawno widziałam jego fotki i muszę potwierdzić, że Gusio-Pręgusio nadal przystojnym facetem jest:) pzdr. Quote
Buszki Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 M&S napisał(a):Cześć :) Głaski dla grubaski!!!!!! A dla chudej nic? M&S napisał(a):Tatuś przystojny jest:) A jakie ładne dzieci dają z Buszi :loveu:. Quote
taxelina Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/197601-Basenji-i-my-African-Elite-FCI?p=17912439&viewfull=1#post17912439 Quote
Buszki Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 deer_1987 napisał(a):Szybko zleci ten tydzien, a porod spodziewany na niedziele? Niby na niedzielę,ale Buszi taka zmęczona,że może chcieć się pozbyć balastu już w sobotę :evil_lol:. marcelinka371 napisał(a):Śliczne zdjęcia:loveu: Już sie nie mogę doczekać małych Basków:D A tatuś jaki ma kolorek??? Żebyś wiedziała,jak ja się nie mogę doczekać... Quote
taxelina Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Bedziemy w takim razie trzymac kciuki w weekend! Quote
Buszki Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 deer_1987 napisał(a):Bedziemy w takim razie trzymac kciuki w weekend! Trzymajcie,trzymajcie :). M&S napisał(a):To chyba zaczynamy odliczanie!!!!!! By wypadało ;). Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Było A i B. To może czas na C? Kurczę, nie było jeszcze u Buszki miotu na C???? pzdr. Quote
Recommended Posts