Buszki Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Korenia']Gosiu już papiśki potwierdzone ? :loveu: To Gusio przyjechał do Was się randkować, a nie Buszi do niego, tak ?[/QUOTE] A potwierdzone :).Już nawet brzusio Buszkowy się zaokrąglił :). Gusio zawsze do nas przyjeżdża,ma wakacje i ...;). [quote name='Asiaczek']Gusio to ma klawe zycie...;) widze, że i z Szepsi sobie pobiegał... Pzdr.[/QUOTE] Z Szepsi pobiegał i na spacery do lasu chodził :). Quote
Korenia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Buszki']A potwierdzone :).Już nawet brzusio Buszkowy się zaokrąglił :). Gusio zawsze do nas przyjeżdża,ma wakacje i ...;). [/QUOTE] Super !!! Ciekawa jestem ile będzie bobasków :loveu: Buszki i Gusie dajcie jakiś babski miot ! :) Quote
Buszki Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Korenia']Super !!! Ciekawa jestem ile będzie bobasków :loveu: Buszki i Gusie dajcie jakiś babski miot ! :)[/QUOTE] Na pewno są dwa :evil_lol:,ale może jakiś się schował :cool3:.A taki całkiem babski,to też nie,jakiś chłopaczek by się przydał :lol:. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Korenia']Super !!! Ciekawa jestem ile będzie bobasków :loveu: Buszki i Gusie dajcie jakiś babski miot ! :)[/QUOTE] Ja b.lubię, jak rodza się dziewczynki:) Pzdr. Quote
Buszki Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Po ostatnich chłopakach,to ja też lubię dziewczynki.Ale jeden chłopczyk dla urozmaicenia by się przydał :). Quote
jamnicze Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Dziewczyny w plamach słońca jak zwykle cudownie wychodzą :) No to trzymam kciuki za mieszany miot :) Quote
Buszki Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 To trzymajcie,a my nie dziękujemy ;). Quote
Asiaczek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A jak Buszka się czuje? Ma apetyt czy nadal grymasi? Jak się odnosi do Szepsi i vice versa? Może jakies foteczki brzusia? Pzdr. Quote
Buszki Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Buszi ciągle coś wcina :).A do Szepsi tak samo się odnosi,no może troszkę bardziej unika awantur.Za to Szepsi lubi się awanturować ;). Quote
MMM Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ha ha - jak Buszi unika awantur to może przyjedziemy, bo to coś wyjątkowego :diabloti: Quote
Buszki Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Zauważ,że teraz Szepsi przejęła pałeczkę. :diabloti:Ostatnio jajnika szorstkowłosego bardziej nastroszyła,a Buszi stała zjeżona i się gapiła :evil_lol:. Quote
Buszki Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Żeby nie było,że zmyślam z tym szronem,to mam dowód. Daszek,dzisiaj godzina prawie dziewiąta Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szyba w moim aucie,dzisiaj też skrobałam :roll: Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 I dziewczynki na szronie (musiałam smaczki rzucić na trawę,bo wejść nie chciały :diabloti:).Zwracam też uwagę na sierść na plecach Szepsi :cool3:. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ziemia zaczynała parować i mgiełka się zrobiła Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 U nas juz od wtorku Tz skrobie szyby rano i szron na trawie.... dzisiaj tak samo ale potem slonko cudnie swiecilo :loveu: Dziewczynki cos malo zadowolone :D Quote
Buszki Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='deer_1987']U nas juz od wtorku Tz skrobie szyby rano i szron na trawie.... dzisiaj tak samo ale potem slonko cudnie swiecilo :loveu: Dziewczynki cos malo zadowolone :D[/QUOTE] Mało zadowolone,bo w dupencje zimno :diabloti:.A pańcia powiedziała,że dopiero sweterki założy jak mróz -5 będzie :evil_lol:. Quote
taxelina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ja tylko Niuni na razie zakladam ale to na 1 i ostatni spacer. Quote
Buszki Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='deer_1987']U nas juz od wtorku Tz skrobie szyby rano i szron na trawie.... dzisiaj tak samo ale potem slonko cudnie swiecilo :loveu: Dziewczynki cos malo zadowolone :D[/QUOTE] Niuni,to zrozumiałe.Tyle ma gołego,że ma prawo już teraz marznąć. Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nooo, juz chyba Buszce trzeba ustępowac miejsca w.... fotelu i na kanapie, co? http://img38.imageshack.us/img38/6889/resizeofszron011.jpg pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Znaczy wszedzie. Bo i przy miseczce pewnie tez,co? pzdr. Quote
Buszki Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Asiaczek']Znaczy wszedzie. Bo i przy miseczce pewnie tez,co? pzdr.[/QUOTE] Przy miseczce,to niekoniecznie.Teraz są na topie pokarmy niemiseczkowe ;). Quote
Asiaczek Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Oj, za dobrze te Wasze Panny mają:) pzdr. Quote
Buszki Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Aj tam,zaraz za dobrze...:evil_lol: Quote
Buszki Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Buszi sobie tyje,a Szepsi przy Niej też :evil_lol:. A teraz troszkę dziewczynek. Tradycyjnie,wygrzewanko :) Uploaded with ImageShack.us I przy kominku Uploaded with ImageShack.us Bardzo długi basenji :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Najlepiej się przytulić :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts