taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 http://img690.imageshack.us/img690/4362/resizeofgrzybki062.jpg Uwielbiam takie zdjecia :loveu: Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 No zupełnie do "robienia pazurków" gotowa :) To teraz czekamy na zdjęcie z efektem "na różowo" czy może jeszcze jakieś zdobienia, można malnąć jakiś brokacik czy coś wszak to przyszła mama więc musi pięknie wyglądać :) Niestety nie było malowania,modelka się znudziła i poszła sobie :evil_lol:. [quote name='Bundustar']No popatrz ;) a nie do Jerzmanowej przez Wrocław ;) ;) ;) bez nawigacji ;) nawet ręcznej ;) No tak,nie przebiję niektórych :eviltong:. Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='deer_1987']http://img690.imageshack.us/img690/4362/resizeofgrzybki062.jpg Uwielbiam takie zdjecia :loveu: Teraz,to już tylko takie będą,bo dziewczyny zapadają w sen zimowy :evil_lol:.Dopiero jak szczeniaczki się pojawią,to będzie się działo... [quote name='Bundustar']A tak , to była słodka zemsta bo przez Poznań mieliście jechać!!! :) W Poznaniu,to my byliśmy wcześniej :diabloti:.W tamtą stronę :diabloti:. Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 a kiedy to beda szczeniaczki? :diabloti: Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='deer_1987']a kiedy to beda szczeniaczki? :diabloti:[/QUOTE] Za ok. miesiąc :). Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki'] No tak,nie przebiję niektórych :eviltong:.[/QUOTE] W Poznaniu,to my byliśmy wcześniej :diabloti:.W tamtą stronę :diabloti:.[/QUOTE] No coż dobrze, że się w porę zorientowałam i do Wrocławia nie dojechałam:evil_lol: a Wy to widocznie mieliście jeszcze do Poznania przyjechać, tylko się ukrywaliście:mad: i dlatego tak wyszło :eviltong: Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Właściwie,to mogliśmy Cię z Wrocka odebrać,po drodze :evil_lol:. A wtedy w Poznaniu byłam z rodzicami,ich autem (zawsze to taniej,bo za paliwo nie płaciłam :diabloti:),a Ty byłaś chora (po co mi Twoja zaraza :diabloti:) i tak jakoś wyszło... Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki']Niestety nie było malowania,modelka się znudziła i poszła sobie :evil_lol:. No tak,nie przebiję niektórych :eviltong:.[/QUOTE] [quote name='Buszki']Teraz,to już tylko takie będą,bo dziewczyny zapadają w sen zimowy :evil_lol:.Dopiero jak szczeniaczki się pojawią,to będzie się działo... W Poznaniu,to my byliśmy wcześniej :diabloti:.W tamtą stronę :diabloti:.[/QUOTE] [quote name='Buszki']Właściwie,to mogliśmy Cię z Wrocka odebrać,po drodze :evil_lol:. A wtedy w Poznaniu byłam z rodzicami,ich autem (zawsze to taniej,bo za paliwo nie płaciłam :diabloti:),a Ty byłaś chora (po co mi Twoja zaraza :diabloti:) i tak jakoś wyszło...[/QUOTE] No prawda, siałam zarazę, wybaczam :razz: ale jakoś nikt jej nie przyjął ;) Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Ja wszystko łapię.Kiedyś torta wszyscy jedli,a bakterię ja zeżarłam i umierałam pod kroplówką :angryy:. A teraz mój nowy kot,właściwie kotka.Jeszcze bezimienna:roll:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='deer_1987']A gdzie zdjecia rodzicow? :loveu: A proszę bardzo,tylko tez nie okręcone Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='deer_1987']Psowych rodzicow :diabloti:[/QUOTE] Aaa,myślałam że moich na wyjeździe.Przyszli rodzice,to Buszi i właśnie Gusio. [quote name='Asiaczek']Ładna, Europejka:) Pzdr.[/QUOTE] A jaka kiziata :loveu:.Ludzie są podli,bo jak można takiego słodkiego kociambra wyrzucić :mad:.I młodziutka,bo tak na oko,to koło 4 miesiąca ma. Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 To jeszcze Gusio Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I basenji łańcuchowe :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='deer_1987']A gdzie ich zdjecia razem? :diabloti: Ale wybredna jesteś,proszę bardzo :). Ogrodowe igraszki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Lubie byc wybredna bo wtedy dajesz fotki :loveu: Quote
MMM Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki'] Niestety,plama słońca była za mała ;) Uploaded with ImageShack.us Chyba powinnaś przesunąć kanapę i po problemie Quote
MMM Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki']Ja wszystko łapię.Kiedyś torta wszyscy jedli,a bakterię ja zeżarłam i umierałam pod kroplówką :angryy:.[/QUOTE] No to dlatego mi wpierałaś, że Twoje obecne choróbsko złapałaś odemnie przez telefon i to komórkowy, więc nawet kabla nie było żeby zarazki przeszły :crazyeye:. Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='deer_1987']Lubie byc wybredna bo wtedy dajesz fotki :loveu:[/QUOTE] To naciesz oczy,bo na razie więcej nie mam ;). [quote name='MMM']Chyba powinnaś przesunąć kanapę i po problemie[/QUOTE] Strasznie ciężka ta kanapa,zresztą z boku już też niewiele tego słońca było,bo krzaczki zasłaniały ;). [quote name='MMM']No to dlatego mi wpierałaś, że Twoje obecne choróbsko złapałaś odemnie przez telefon i to komórkowy, więc nawet kabla nie było żeby zarazki przeszły :crazyeye:.[/QUOTE] Tamto było daaaawno.To obecne choróbsko,to jak najbardziej od Ciebie przez komórkę.Paskudne i ciągnie się w nieskończoność tak jak Twoje ;). Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Nacieszylam i bardzo dziekuje :loveu: I wcale ale to wcale nie wymagam wiecej (na razie:diabloti:) Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='deer_1987']Nacieszylam i bardzo dziekuje :loveu: I wcale ale to wcale nie wymagam wiecej (na razie:diabloti:)[/QUOTE] Oki,to ja już zacznę robić zapas ;). Quote
Korenia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Gosiu już papiśki potwierdzone ? :loveu: To Gusio przyjechał do Was się randkować, a nie Buszi do niego, tak ? Quote
Asiaczek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Gusio to ma klawe zycie...;) widze, że i z Szepsi sobie pobiegał... Pzdr. Quote
Recommended Posts