Buszki Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Ciężko taki moment uchwycić,mi najlepiej te na śpiąco wychodzą :diabloti:. Quote
Bundustar Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='jamnicze']Bundustar gratulacje refleksu i złapania świetnego momentu :) To zdjęcie na prawdę od razu wywołuje uśmiech na twarzy :) http://img832.imageshack.us/img832/4765/dsc09092j.jpg [quote name='Buszki']Ciężko taki moment uchwycić,mi najlepiej te na śpiąco wychodzą :diabloti:. Dziękuję bardzo :) Prawda, łatwo nie jest, ale jak się robi sporo zdjęć to wychodzi tak :evil_lol:: a miało być tak :razz:: Jednak jeśli się ma cierpliwość to można mieć w swojej kolekcji takie perełki: Biegnący na tylnych łapkach Benuś :cool3:: lub zatrzymywany w locie Benuś :diabloti:: czy znów latającą Klusunię :loveu:: Ona to chyba lubi sobie polatać :eviltong: Ogromną frajdę sprawia mi robienie zdjęć moim psiakom ale prawdą jest że robię je sercem :) nigdy się tej sztuki nie uczyłam. Pozdrawiam Quote
Bundustar Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 A to jedna z ostatnich moich ulubionych fot: wciąż uzupełniam swoją kolekcję, zapraszam na Benusiowy fotoblog ;) Pozdrawiam Quote
Buszki Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Benuś wygląda jak tyranozaur :evil_lol: http://img809.imageshack.us/img809/7139/dsc0249j.jpg Quote
Buszki Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 A ja mam takie fajne zdjęcie,ale nie umiem go obrócić :(.Więc będzie bokiem ;). Uploaded with ImageShack.us I mam jeszcze takie :). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='deer_1987']Drugiego psa Ci brakuje :diabloti:[/QUOTE] Jak już,to jeszcze dwóch,bo ten nie jest mój :eviltong:. Quote
taxelina Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Buszki']Jak już,to jeszcze dwóch,bo ten nie jest mój :eviltong:.[/QUOTE] No nie :mad: lansujesz sie z obcym psem a wlasne w domu z tesknoty umieraja :mad: Quote
Buszki Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='deer_1987']No nie :mad: lansujesz sie z obcym psem a wlasne w domu z tesknoty umieraja :mad:[/QUOTE] Żaden obcy,to mój zięć (a zięć to prawie rodzina :evil_lol:).Buszi już dwa razy dzieci z Gusiem miała :). Quote
taxelina Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Buszki']Żaden obcy,to mój zięć (a zięć to prawie rodzina :evil_lol:).Buszi już dwa razy dzieci z Gusiem miała :).[/QUOTE] Prawie nie prawie to i tak kreche masz :mad::diabloti: Quote
Buszki Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='deer_1987']Prawie nie prawie to i tak kreche masz :mad::diabloti:[/QUOTE] Dziewczyny nie narzekały,wolały na tarasie się wygrzewać a nie w taki upał się samochodem tłuc :lol:.Zresztą One nie lubią jeździć i pewnie były mi nawet wdzięczne :diabloti:. Quote
taxelina Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Buszki']Dziewczyny nie narzekały,wolały na tarasie się wygrzewać a nie w taki upał się samochodem tłuc :lol:.Zresztą One nie lubią jeździć i pewnie były mi nawet wdzięczne :diabloti:.[/QUOTE] No skoro tak mowisz to niech Ci bedzie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Zięciunio i Teściowa:) hahaha... http://img811.imageshack.us/img811/4803/resizeofp1010606.jpg Pzdr. Quote
taxelina Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Buszki']To co,już nie mam krechy ;) ?[/QUOTE] No nie masz, tylko pokaz te swoje Skarby dwa :loveu: Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 No to lecę z moimi Skarbami :) Uploaded with ImageShack.us Niestety,plama słońca była za mała ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tu już było trochę lepiej :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 A teraz pojedynczo. Buszi Uploaded with ImageShack.us Na różowo proszę... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki']A ja mam takie fajne zdjęcie,ale nie umiem go obrócić :(.Więc będzie bokiem ;). Uploaded with ImageShack.us I mam jeszcze takie :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Widać, że ogromnie szczęśliwy na tym spacerku jest, no i ciekawy otoczenia :) Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 I Szepsi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Bundustar']Widać, że ogromnie szczęśliwy na tym spacerku jest, no i ciekawy otoczenia :)[/QUOTE] Ja też byłam ciekawa otoczenia :cool3:.Przez przypadek tam trafiliśmy :evil_lol:.Tak to jest,jak słucha się nawigacji i z Pniew do Jerzmanowej jedzie się przez Zieloną Górę :diabloti:. Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki']A teraz pojedynczo. Buszi Na różowo proszę... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [QUOTE] No zupełnie do "robienia pazurków" gotowa :) To teraz czekamy na zdjęcie z efektem "na różowo" czy może jeszcze jakieś zdobienia, można malnąć jakiś brokacik czy coś wszak to przyszła mama więc musi pięknie wyglądać :) Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Buszki']Ja też byłam ciekawa otoczenia :cool3:.Przez przypadek tam trafiliśmy :evil_lol:.Tak to jest,jak słucha się nawigacji i z Pniew do Jerzmanowej jedzie się przez Zieloną Górę :diabloti:.[/QUOTE] No popatrz ;) a nie do Jerzmanowej przez Wrocław ;) ;) ;) bez nawigacji ;) nawet ręcznej ;) Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Bundustar']No popatrz ;) a nie do Jerzmanowej przez Wrocław ;) ;) ;) bez nawigacji ;) nawet ręcznej ;)[/QUOTE] A tak , to była słodka zemsta bo przez Poznań mieliście jechać!!! :) Quote
Recommended Posts