gosiaja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 kurcze ze szybciej nie zajrzałam a tak nie oglądałam :( Quote
Buszki Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Spoko,ja tę info wstawiłam po fakcie :diabloti:.Zresztą na Animalu lubią powtarzać ten program do znudzenia,wystarczy tylko trafić na właściwy odcinek (co już może być trudniejsze :roll: ). Quote
MMM Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Buszki napisał(a):Spoko,ja tę info wstawiłam po fakcie :diabloti: . No właśnie -po - a potem jeszcze się pyta kto oglądał :-x toż to prowokacja :angryy: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Buszki napisał(a):To tak w skrócie:było mini info o pochodzeniu,a cała reszta (10 minut) o parze basków znających trzy czy cztery podstawowe komendy w języku migowym.Psiaki z właścicielem chodzą do szkoły dla dzieci głucho-niemych i wszyscy są szczęśliwi :). Dziękowac za skrót filmu:) Buszki napisał(a):I dzieciaki.Bo jaką musiały mieć frajdę,że są psy którym migają polecenia,a one je spełniają :). O tak! Dzieci musiały byc mega zadowolone:) Pzdr. Quote
Buszki Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 MMM napisał(a):No właśnie -po - a potem jeszcze się pyta kto oglądał :-x toż to prowokacja :angryy: Żadna prowokacja,byłam tylko ciekawa,czy jeszcze ktoś miał tytle szczęścia co ja ;). Asiaczek napisał(a):Dziękowac za skrót filmu:) O tak! Dzieci musiały byc mega zadowolone:) Pzdr. Dzieciaki były wręcz zachwycone :). Quote
Korenia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Spóźnione fotki z Wrocławia ;) https://picasaweb.google.com/107122145018143716135/CACIBWrocAw2425092011r?authkey=Gv1sRgCJCK1dOJrazmbA Quote
Buszki Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Dzięki wielkie :).To jak mi tu wstawiłaś,znaczy mogę co fajniesze Szepszuchy wysupłać i wstawić osobno :cool3:.To od razu wstawię,żebyś nie zdążyła powiedzieć "nie" :eviltong:. Quote
Buszki Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Zacznę od bejbisi Uploaded with ImageShack.us Szepsi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cierpię :angryy: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Kari (wstawiam tak po znajomości :) ) Uploaded with ImageShack.us Czyżby znowu Szepsi :cool3: ? Uploaded with ImageShack.us Nie wypada,żeby nie było,Domino-Zwycięzca Rasy :) Uploaded with ImageShack.us Po ocenie,można się wyluzować ;). Uploaded with ImageShack.us I ogonek :loveu:.Patrząc na kolor,to chyba Kari Uploaded with ImageShack.us Quote
Bundustar Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Buszki'] Uploaded with ImageShack.us Fajne zdjęcia z wystawy :) A Szepszunia znów cierpi :-( "bo trawa była za ostra" i "konik" nóżki stawiał delikatnie :diabloti: Quote
Buszki Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Może tym razem nie za ostra,tylko za mokra :diabloti:.Niestety,nie zdążyła całkiem wyschnąć przed wyjściem Szepsuni :shake:.Biedaaactwo :evil_lol:. Quote
Bundustar Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Buszki napisał(a):Może tym razem nie za ostra,tylko za mokra :diabloti:.Niestety,nie zdążyła całkiem wyschnąć przed wyjściem Szepsuni :shake:.Biedaaactwo :evil_lol:. :-(Oj to bardzo okropna jesteś, że "trafki" nie wysuszyłaś, jak mogłaś:mad:? Biedactwo sobie "buciki" pomoczyło!:placz: ;) ;) ;) Quote
Buszki Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 deer_1987 napisał(a):Szepsi jest niesamowita :loveu: I temperamentna ;). Bundustar napisał(a)::-(Oj to bardzo okropna jesteś, że "trafki" nie wysuszyłaś, jak mogłaś:mad:? Biedactwo sobie "buciki" pomoczyło!:placz: ;) ;) ;) Tak,ja wiem że wszystko to moja wina :evil_lol:.I że jestem niedobra dla pieseczków.A że z pikniku rodzinnego przywiozłam,bo pamiętałam,dziewczynkom po kawału kiełbaski,to się nie liczy :diabloti:. Quote
Buszki Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Dzisiaj na Animal Planet od 15-tej do 20-tej jest maraton programu "O psach,kotach i innych pupilach".Prawdopodobnie będą to powtórki programów z zeszłego tygodnia,czyli jest szansa na program z baskami ;).Jeśli będą po kolei,to ten baskowy powinien być o 16-tej :). Quote
Buszki Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Niestety,było o kotach ;). Na pocieszenie trochę początków pięknej jesieni Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Jesienna przegrzana Szepsi :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ruszyła się,leniuszka :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Stoję i się nie ruszę Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Buszi woli jednak poleżeć Uploaded with ImageShack.us We dwie przyjemniej Uploaded with ImageShack.us Zwłaszcza poleżeć... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us No nic,trzeba wstać... Uploaded with ImageShack.us Quote
marcelinka371 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No widzę ze łapią Baski ostatnie promienie słońca:) Śliczne są:) Quote
Buszki Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Dzięki.Próbują na zapas się wygrzać :evil_lol:. Quote
marcelinka371 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 W zimie to tylko promienie żarówki:D Quote
Buszki Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Ostatnia porcja jesieni Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Spóźniony kwiatek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='marcelinka371']W zimie to tylko promienie żarówki:D[/QUOTE] Nie koniecznie.Mają jeszcze kominek przy którym próbują dotrwać do wiosny :evil_lol:. Quote
marcelinka371 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 A noto maja super:)Chociaż dobry był by tez stan hibernacji:D Quote
taxelina Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Eh ta polska zlota jesien... u nas ciagle cos malo jesieni :diabloti: http://img132.imageshack.us/img132/6341/resizeofjesie028.jpg jaka piekna :loveu: Quote
Recommended Posts