Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoko,ja tę info wstawiłam po fakcie :diabloti:.Zresztą na Animalu lubią powtarzać ten program do znudzenia,wystarczy tylko trafić na właściwy odcinek (co już może być trudniejsze :roll: ).

Posted

Buszki napisał(a):
Spoko,ja tę info wstawiłam po fakcie :diabloti: .

No właśnie -po - a potem jeszcze się pyta kto oglądał :-x toż to prowokacja :angryy:

Posted

Buszki napisał(a):
To tak w skrócie:było mini info o pochodzeniu,a cała reszta (10 minut) o parze basków znających trzy czy cztery podstawowe komendy w języku migowym.Psiaki z właścicielem chodzą do szkoły dla dzieci głucho-niemych i wszyscy są szczęśliwi :).

Dziękowac za skrót filmu:)

Buszki napisał(a):
I dzieciaki.Bo jaką musiały mieć frajdę,że są psy którym migają polecenia,a one je spełniają :).

O tak! Dzieci musiały byc mega zadowolone:)

Pzdr.

Posted

MMM napisał(a):
No właśnie -po - a potem jeszcze się pyta kto oglądał :-x toż to prowokacja :angryy:

Żadna prowokacja,byłam tylko ciekawa,czy jeszcze ktoś miał tytle szczęścia co ja ;).

Asiaczek napisał(a):
Dziękowac za skrót filmu:)

O tak! Dzieci musiały byc mega zadowolone:)

Pzdr.

Dzieciaki były wręcz zachwycone :).

Posted

Dzięki wielkie :).To jak mi tu wstawiłaś,znaczy mogę co fajniesze Szepszuchy wysupłać i wstawić osobno :cool3:.To od razu wstawię,żebyś nie zdążyła powiedzieć "nie" :eviltong:.

Posted

Buszki napisał(a):
Może tym razem nie za ostra,tylko za mokra :diabloti:.Niestety,nie zdążyła całkiem wyschnąć przed wyjściem Szepsuni :shake:.Biedaaactwo :evil_lol:.

:-(Oj to bardzo okropna jesteś, że "trafki" nie wysuszyłaś, jak mogłaś:mad:?
Biedactwo sobie "buciki" pomoczyło!:placz:

;) ;) ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Szepsi jest niesamowita :loveu:

I temperamentna ;).

Bundustar napisał(a):
:-(Oj to bardzo okropna jesteś, że "trafki" nie wysuszyłaś, jak mogłaś:mad:?
Biedactwo sobie "buciki" pomoczyło!:placz:

;) ;) ;)

Tak,ja wiem że wszystko to moja wina :evil_lol:.I że jestem niedobra dla pieseczków.A że z pikniku rodzinnego przywiozłam,bo pamiętałam,dziewczynkom po kawału kiełbaski,to się nie liczy :diabloti:.

Posted

Dzisiaj na Animal Planet od 15-tej do 20-tej jest maraton programu "O psach,kotach i innych pupilach".Prawdopodobnie będą to powtórki programów z zeszłego tygodnia,czyli jest szansa na program z baskami ;).Jeśli będą po kolei,to ten baskowy powinien być o 16-tej :).

Posted

[quote name='marcelinka371']W zimie to tylko promienie żarówki:D[/QUOTE]

Nie koniecznie.Mają jeszcze kominek przy którym próbują dotrwać do wiosny :evil_lol:.