Buszki Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 deer_1987 napisał(a):o matko, ale wielkie! No właśnie,że nie są duże.Normalnie potrafią być o wiele,wiele większe :). gosiaja napisał(a):do wiaderka je niech sie ładnie otworzą Za późno,zjedzone :diabloti:. jamnicze napisał(a):tak, tak :multi::multi::multi: My mamy ten luksus,że do lasu minimum dwa razy dziennie chodzimy :cool3:. Quote
lourdnes Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ummm lubię kanie. Ale smakuśny widok :) Quote
Buszki Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 W końcu ktoś docenił mój zachwyt nad kaniami :).Ja je wręcz uwielbiam :loveu:. Quote
MMM Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Mam wieści dla wielbicieli Pręgatej : we Wrocławiu Szepsi dosk.1 CWC Ogromniaste GRATULACJE :multi::multi::multi: Podobno mają być fotki! więc czekamy :evil_lol: Quote
Buszki Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Dzięki za gratki. Ja też czekam na fotki,bo z moich (tradycyjnie) to mało co się da wybrać :). Quote
taxelina Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Gratulacje! Pokazuj co masz, przeciez to nie jest wystawa zdjec w galeri sztuk pieknych :diabloti: Quote
Buszki Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Mam jedno czytelne,czekam na fotki które robiła Korenia.Jej są zawsze świetne i profesjonalne :). Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Buszki napisał(a):Mam jedno czytelne,czekam na fotki które robiła Korenia.Jej są zawsze świetne i profesjonalne :). O widzę żarty się Ciebie trzymają :evil_lol: Postaram się je szybko ogarnąć ;) Quote
Bundustar Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Buszki napisał(a):U nas też w tym roku za wiele nie ma.Troszkę się pojawiło pod koniec sierpnia (nawet prawdziwki się trafiały) i dopiero teraz troszkę.Kani też wcześniej nie było,a te co są teraz,to takie mizerne.Ale są :). Oto mini kanie,jest ich całe 13 sztuk ;). Uploaded with ImageShack.us Suuuper kanie, a te małe to jak grzechotki ;) afrykańskie ;) były pyszne??? ;) Quote
Bundustar Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 MMM napisał(a):Mam wieści dla wielbicieli Pręgatej : we Wrocławiu Szepsi dosk.1 CWC Ogromniaste GRATULACJE :multi::multi::multi: Podobno mają być fotki! więc czekamy :evil_lol: Buszki napisał(a):Dzięki za gratki. Ja też czekam na fotki,bo z moich (tradycyjnie) to mało co się da wybrać :). Buszki napisał(a):Mam jedno czytelne,czekam na fotki które robiła Korenia.Jej są zawsze świetne i profesjonalne :). Uploaded with ImageShack.us Ja też GRATULUJĘ!!! pięknie biegacie :) i teraz to już tylko CACIB-y!, powiedz Szepszuni ;) na uszko ;) Quote
Bundustar Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Korenia napisał(a):O widzę żarty się Ciebie trzymają :evil_lol: Postaram się je szybko ogarnąć ;) nio, ja też czekam :) bo fajne robisz :) będzie co pooglądać ? Quote
Buszki Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Korenia napisał(a):O widzę żarty się Ciebie trzymają :evil_lol: Postaram się je szybko ogarnąć ;) Jakie żarty!Świetne zdjęcia robisz,to chwalę :). Bundustar napisał(a):Suuuper kanie, a te małe to jak grzechotki ;) afrykańskie ;) były pyszne??? ;) Pyyszne,a jakże ;).Dzisiaj kolejne 7 sztuk znalazłam. Bundustar napisał(a):Ja też GRATULUJĘ!!! pięknie biegacie :) i teraz to już tylko CACIB-y!, powiedz Szepszuni ;) na uszko ;) W wystawach zapomniałam podziękować za gratki,dzięki :).Szepsi chyba zaczyna kumać o co pańci chodzi na wyjazdach.O CACIB-ach też wie,tylko coś do Niej nie dociera :roll:.Ale może w końcu dotrze :diabloti:. Bundustar napisał(a):nio, ja też czekam :) bo fajne robisz :) będzie co pooglądać ? I potwierdza się to co wcześniej pisałam.Korenia robi fajne fotki :). Quote
Korenia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Zaraz spadam na zajęcia, ale dzisiaj w nocy powinny się pojawić fotki :P Kończę o 21... a studiuję dziennie... Domino stanął na BOG 2 ;) Quote
Buszki Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 O 21,moja droga to ja idę spać :diabloti:.Ale jutro chętnie obejrzę te foteczki :lol:.Nawet wiecej niż chętnie. Wynik dopisałam. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 MMM napisał(a):Mam wieści dla wielbicieli Pręgatej :we Wrocławiu Szepsi dosk.1 CWC Ogromniaste GRATULACJE :multi::multi::multi: Podobno mają być fotki! więc czekamy :evil_lol: Gratulacje dla Szepsi:) To który to juz CAC? I chyba rzeczywiście pora na zbieranie CACIB'ów:) Pzdr. Quote
Buszki Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Szepsi dziękuje :).CAC trzeci,do kolekcji ;).Teraz muszę Szepszuchę przekonać,że CACIB-y też są fajne :evil_lol:. Quote
Buszki Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 We wtorek o 16-tej i dzisiaj o 8-mej (powtórka),na Animal Planet w programie "O psach,kotach i innych pupilach" było o basenji :loveu:. Kto oglądał :cool3: ? Quote
taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Buszki napisał(a):We wtorek o 16-tej i dzisiaj o 8-mej (powtórka),na Animal Planet w programie "O psach,kotach i innych pupilach" było o basenji :loveu:. Kto oglądał :cool3: ? Nie mam TV w domu :( Quote
taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Buszki napisał(a):Oj,biedactwo... E tam, krolik i psy dostarczaja mi atrakcji :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Buszki napisał(a):Szepsi dziękuje :).CAC trzeci,do kolekcji ;).Teraz muszę Szepszuchę przekonać,że CACIB-y też są fajne :evil_lol:.A te CAC'e to już dają Championat PL? Buszki napisał(a):We wtorek o 16-tej i dzisiaj o 8-mej (powtórka),na Animal Planet w programie "O psach,kotach i innych pupilach" było o basenji :loveu:. Kto oglądał :cool3: ? Ja ostatnio wogóle nie włączam TV... Pzdr. Quote
Buszki Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 To tak w skrócie:było mini info o pochodzeniu,a cała reszta (10 minut) o parze basków znających trzy czy cztery podstawowe komendy w języku migowym.Psiaki z właścicielem chodzą do szkoły dla dzieci głucho-niemych i wszyscy są szczęśliwi :). Quote
taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Buszki napisał(a):To tak w skrócie:było mini info o pochodzeniu,a cała reszta (10 minut) o parze basków znających trzy czy cztery podstawowe komendy w języku migowym.Psiaki z właścicielem chodzą do szkoły dla dzieci głucho-niemych i wszyscy są szczęśliwi :). Spelnione i szczesliwe basenji :loveu: Quote
Buszki Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 I dzieciaki.Bo jaką musiały mieć frajdę,że są psy którym migają polecenia,a one je spełniają :). Quote
Recommended Posts