Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Bardzo mądry.Jak Buszi była u rodziców (bo to Ich kocię) przez 3 dni,to wiedział,że nie trzeba uciekać.A jak nie uciekał,to Buszi nie goniła,bo i po co :diabloti:.Raz tylko skoczyła na niego znienacka,to się oboje wystraszyli :evil_lol:. Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Znowu trochę dziewczynek na śpiąco ;). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Dla odmiany,trochę żaby :evil_lol:.A właściwie,to są chyba ropuchy :eviltong:. Żaba (ropucha) nr 1: Uploaded with ImageShack.us Żaba (ropucha) nr 2: Uploaded with ImageShack.us Z Szepsunią Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z Bunią Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Jakie biedne zmeczone :diabloti: One zawsze są zmęczone.Ożywiają się tylko na widok miski i to też nie zawsze ;). Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Toaleta Szepsi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 I ostatnie z serii 'wielkie mycie' Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ciekawe co Ty im robisz ze takie zmeczone :mad: Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Ciekawe co Ty im robisz ze takie zmeczone :mad: Krzywdę im robię,bo co innego bym mogła :diabloti:. Aleś mi zrobiła numer z przeniesieniem się do gr.4.Od rana szukam Twoich psiaków i dopiero teraz mi się udało :roll:. Quote
Bundustar Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Uwielbiam te "śpiące pozycje" Twoich psic :razz: ;) :) a jakie piękności zielono-nakrapiane ;) pewnie fajna zabawka była ;) jeśli uciekała :diabloti: Elegantka pręgata :loveu: , powiedz jej proszę, że do wystawy we Wrocku jeszcze troszkę czasu więc niech mycie zostawi na jutro bo się jeszcze ubrudzi :diabloti: :evil_lol: :eviltong: Quote
jamnicze Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 jaka słodka mina :) http://img88.imageshack.us/img88/6808/resizeofpsiaki2031.jpg Kanie to tylko raz jadłam, zrobioną na kotlecik na patelni :) Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Bundustar napisał(a):Uwielbiam te "śpiące pozycje" Twoich psic :razz: ;) :) a jakie piękności zielono-nakrapiane ;) pewnie fajna zabawka była ;) jeśli uciekała :diabloti: Elegantka pręgata :loveu: , powiedz jej proszę, że do wystawy we Wrocku jeszcze troszkę czasu więc niech mycie zostawi na jutro bo się jeszcze ubrudzi :diabloti: :evil_lol: :eviltong: W tym sęk,że żabolek nie uciekający.Siedziało sobie to to w kucki,nuuuda. A do wystawy,to zdąży się jeszcze raz umyć ;). jamnicze napisał(a):jaka słodka mina :) http://img88.imageshack.us/img88/6808/resizeofpsiaki2031.jpg Kanie to tylko raz jadłam, zrobioną na kotlecik na patelni :) A ja właśnie 7 sztuk w lesie namierzyłam i jutro po nie idę.Przez noc się rozwiną,to będzie więcej jedzonka :). Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja to chyba nawet nie wiem, jak kanie wyglądają. Kurki, pieczarki, o, to grzybki dla mnie;) No, i jeszcze muchomorki. Tez wiem, jak wyglądają:) hahaha.... pzdr. Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 To ja tym jutrzejszym fotke lajsnę ;). Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Pyknij,pyknij:) Takiej wiedzy nigdy dość:) pzdr. Quote
jamnicze Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 gosiaja, a Ty lubisz na grzybki jeździć? To może się razem wybierzemy, ale to nie wcześniej jak za jakieś 2 tygodnie, bo Sajduchna akurat cieczkuje ;) Quote
gosiaja Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 tak bardzo lubię na grzyby chodzić jak wiesz gdzie rosną to możemy jechać bo nawet w borach jest ich jak na lekarstwo Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Hahaha, a jak jamnicze nie trafi na ławisko grzybowe...? Pzdr. Quote
Buszki Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 U nas też w tym roku za wiele nie ma.Troszkę się pojawiło pod koniec sierpnia (nawet prawdziwki się trafiały) i dopiero teraz troszkę.Kani też wcześniej nie było,a te co są teraz,to takie mizerne.Ale są :). Oto mini kanie,jest ich całe 13 sztuk ;). Uploaded with ImageShack.us Quote
gosiaja Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 do wiaderka je niech sie ładnie otworzą Quote
jamnicze Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 gosiaja napisał(a):to będzie spacer po lesie tak, tak :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts