Korenia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Buszki napisał(a):A czy to ważne,przez jakie "rz,ż",na zdjęciu widać co za zwierz ;). Widać, widać ;) może komuś na przyszłość się przyda :diabloti: Quote
Bundustar Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Korenia napisał(a):To jest jeżyk, jerzyk przez 'rz' to ptaszek ;) Jeże są urocze strasznie :loveu: Buszki napisał(a):A czy to ważne,przez jakie "rz,ż",na zdjęciu widać co za zwierz ;). Oj tam, oj tam, walnęłam byka w pośpiechu na spacerek z psami do lasu, przepraszam, poprawię się, ale tak przy okazji jerzyka - tym razem poprawnie przez rz, to w Bratysławie na wystawie dostałam taką gazetkę o zwierzątkach, Buszki, Ty chyba też ją masz, i tam jest duuuże opracowanie o tym "zielonym ptaszku" co mu parę zdjątek porobiłam na psowym spacerku :) P.s. a jaka uparta byłam z tym bykiem ;) chyba koncentracja na angielskim szkodzi mojej polskiej ortografii, jeszcze raz przepraszam :) Quote
Buszki Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Nie przejmuj się :lol:.Ale dobrze,że w byku nie ma jak byka walnąć :diabloti:. Do gazetki jeszcze nawet nie zajrzałam :oops:,ale zaraz to zrobię ;). Quote
Buszki Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Korenia,wpadnij we Wrocku na ciasto.Jeszcze nie wiem jakie będzie,ale będzie :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Kurki powiadasz - mniam, mniam, to jedne z moich ulubionych grzybków :) i nawet je rozpoznaję w lesie ;) Quote
Cienka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 A mnie jak by nawet zapłacili to grzyba do ust nie włożę, już od dziecka cierpię w wigilię. Quote
Korenia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Buszki napisał(a):Korenia,wpadnij we Wrocku na ciasto.Jeszcze nie wiem jakie będzie,ale będzie :evil_lol:. Wpadnę nawet jak nie będzie ciasta :evil_lol: O której wchodzicie na ring? Quote
taxelina Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Z grzybow to tylko pieczarki uznaje :diabloti: Quote
Buszki Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 jamnicze napisał(a):Kurki powiadasz - mniam, mniam, to jedne z moich ulubionych grzybków :) i nawet je rozpoznaję w lesie ;) Ja też je rozpoznaję,bo w pochmurne dni,to prawie świecą :cool3:. A jakie pyszne były... Cienka napisał(a):A mnie jak by nawet zapłacili to grzyba do ust nie włożę, już od dziecka cierpię w wigilię. Biedactwo :-(.Nawet pieczarek? Korenia napisał(a):Wpadnę nawet jak nie będzie ciasta :evil_lol: O której wchodzicie na ring? Nie wiem,nie ma takiej dokładnej rozpiski.Ale przed nami jest tylko 10 chow chow ;). deer_1987 napisał(a):Z grzybow to tylko pieczarki uznaje :diabloti: Jak kureczek nie lubisz,to nie wiesz co tracisz :razz:. Quote
MMM Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 hej zgodnie z obietnicą wklejam wakacyjne fotki (trochę temu to było, ale lepiej późno niż wcale:diabloti:) Maksio ogląda nocą okolicę i bada gdzie go wywieźli Quote
MMM Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 w dzień trochę lepiej, ale domu dalej nie widać Quote
MMM Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 To zdjęcie specjalnie dla Ciebie :loveu: Krewecia na wolności Uploaded with ImageShack.us widzieliśmy takieee wieeeelkie kaktusy Uploaded with ImageShack.us a teraz obserwacja wroga - bo woda to wróg :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
MMM Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Może dojadę do domu? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a tu figi prosto z drzewa Uploaded with ImageShack.us smacznego reszta fotek jest za duża a narazie nie mam programu do pomniejszania jak mi sie uda je pomniejszyć to będzie ciąg dalszy Quote
Buszki Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Suuuper foteczki,jak już będziesz miała program,to dawaj następne. Krewecia taka jak nasze :).Bo mamy już dwie :cool3:. http://img600.imageshack.us/img600/4507/dsc0390g.jpg No proszę,jak basenji pięknie się prezentuje na tle śródziemnomorskiego turkusu :loveu: http://img59.imageshack.us/img59/2491/dsc0533b.jpg I ta mina,całkiem mamusia http://img813.imageshack.us/img813/6877/dsc0610d.jpg Quote
taxelina Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Wiem co Ty zyskujesz, wiecej kureczek dla Ciebie :D Quote
Buszki Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 deer_1987 napisał(a):Wiem co Ty zyskujesz, wiecej kureczek dla Ciebie :D No bo kureczki są suuuper pyszne :). Quote
Cienka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Buszki napisał(a): Biedactwo :-(.Nawet pieczarek? Pieczarki to też grzyby grzyba nie przełknę mam od razu odruch wymiotny. A święta mają jeszcze jedną dla mnie traumę śledzie:smhair2: Quote
Buszki Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Co do śledzi,to się zgodzę.Absolutnie nie są jadalne,pod żadna postacią.Bleee...Ale pieczareczki i kureczki :loveu: ? A kanie (sowy) lubisz?W cieście naleśnikowym :loveu:. Quote
Bundustar Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Buszki']Suuuper foteczki,jak już będziesz miała program,to dawaj następne. Krewecia taka jak nasze :).Bo mamy już dwie :cool3:. http://img600.imageshack.us/img600/4507/dsc0390g.jpg No proszę,jak basenji pięknie się prezentuje na tle śródziemnomorskiego turkusu :loveu: http://img59.imageshack.us/img59/2491/dsc0533b.jpg I ta mina,całkiem mamusia http://img813.imageshack.us/img813/6877/dsc0610d.jpg Suuuper Maksio wygląda przez ten balkonik, i jaki ciekawy ;), moje też przez okienko podglądają świat :) Mam nadzieję, że na biegach psowych się zobaczymy, ciekawe czy braciszkowie już się "zatolerują" ;) Quote
Bundustar Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Buszki napisał(a):No bo kureczki są suuuper pyszne :). noooo :) pyyyszne :) zwłaszcza w śmietanie :loveu: może się kiedyś załapię :razz: Quote
Buszki Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Bundustar napisał(a):Suuuper Maksio wygląda przez ten balkonik, i jaki ciekawy ;), moje też przez okienko podglądają świat :) Mam nadzieję, że na biegach psowych się zobaczymy, ciekawe czy braciszkowie już się "zatolerują" ;) Ma razie nic się nie dzieje w coursingach :(. Bundustar napisał(a):noooo :) pyyyszne :) zwłaszcza w śmietanie :loveu: może się kiedyś załapię :razz: W śmietanie nie jadłam,tylko duszone na masełku :loveu:. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Kocia mimikra...:) http://img819.imageshack.us/img819/6309/p1010597yq.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 To jest dorosłe kocurzysko,tylko udaje takie maleństwo :). Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chodzi mi o "zlanie się" z tłem. W tym przypadku z gałęźmi:) pzdr. Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Bo on ma tam swój punkt widokowy ;). Quote
Recommended Posts