taxelina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 a jakie programy lubia? :diabloti: Quote
Buszki Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Przeważnie nie te co ja akurat oglądam,bo często któraś mi przełączy łapką.Chyba,że się trafi jakiś interesujący dla nas wszystkich,to podgłaśniają :evil_lol:. Quote
taxelina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Myslalam ze jakies zwierzece najbardziej :diabloti: Quote
marcelinka371 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Alez te twoje Basenjiki sa piekne, ze sie nie moge napatrzec ;) Quote
Buszki Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 deer_1987 napisał(a):Myslalam ze jakies zwierzece najbardziej :diabloti: Właście nie,kryminalne ;). marcelinka371 napisał(a):Alez te twoje Basenjiki sa piekne, ze sie nie moge napatrzec ;) No to przyjeżdżaj,dam Ci nawet podotykać :diabloti:.Ja im zawsze powtarzam,że są piękne :loveu:. Quote
jamnicze Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Saidi lubi oglądać właśnie ze zwierzakami, a ostatnio puściliśmy zdjęcia z weekendu (oczywiście była na nich Saidi) i nie mogliśmy ze śmiechu tak grzecznie siedziała przed telewizorem i oglądała :) Quote
Buszki Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Zwierzaki też są fajne,zwłaszcza psy,takie szczekające :evil_lol:. Quote
Bundustar Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Buszki napisał(a):Zwierzaki też są fajne,zwłaszcza psy,takie szczekające :evil_lol:. Hahaha moje też lubią oglądać tvzorek ze zwierzątkami :cool3: zwłaszcza "Ja albo mój pies" lub "Zaklinacza" :evil_lol: dlatego takie mądre i posłuszne są zawsze :diabloti: Quote
Buszki Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Bundustar napisał(a):Hahaha moje też lubią oglądać tvzorek ze zwierzątkami :cool3: zwłaszcza "Ja albo mój pies" lub "Zaklinacza" :evil_lol: dlatego takie mądre i posłuszne są zawsze :diabloti: Bo pewnie zaklęte przez Cezara :diabloti:. Metheora napisał(a):a Alisiak niecierpi Bruna z reklamy Pedigree :diabloti: No tak,Bruno je a Alisia nie :evil_lol:.Jak tu takiego lubić :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Moje generalnie olewają reklamy i TV. Nawet jak nieraz puszczę jakiś film z jodłowaniem z Youtoube, to, owszem, zwróca uwagę, ale jakoś bez napinki:) Pzdr. Quote
Korenia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Asiaczek napisał(a):Moje generalnie olewają reklamy i TV. Nawet jak nieraz puszczę jakiś film z jodłowaniem z Youtoube, to, owszem, zwróca uwagę, ale jakoś bez napinki:) Pzdr. Moja Amy też w ogóle na TV nie reaguje ;) Czasami jak jakiś pies zaszczeka to nadstawi uszy, ale zaraz wraca do swoich spraw ;) Quote
Bundustar Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Buszki napisał(a):Bo pewnie zaklęte przez Cezara :diabloti:. No tak,Bruno je a Alisia nie :evil_lol:.Jak tu takiego lubić :diabloti:. no chyba ;) ;) ;) muszę się zastanowić czy je odkl.. odklnąć? odklętnąć?...no jak to napisać :roll: wiecie o co chodzi :) Och moje jak by dopadły do rego brunowego futerka to.....znów siwe brody by miały :evil_lol: Benuś i Klusunia uwielbiają "trymować futrzaki" :diabloti: a i nasze znajome futerkowe piesy lubią to targanie futerka :loveu: Quote
Buszki Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Ludzie też nie wszyscy lubią telewizję,to dlaczego baski mają ;). A wyszarpać to my też chętnie byśmy wyszarpały takie futro :diabloti:. Quote
Buszki Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Troszkę przyrody :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Jabłuszka,które ostatnio często goszczą w moich ciastach :cool3: Uploaded with ImageShack.us Galopujący jeżyk Uploaded with ImageShack.us Jeżyk wcinający gruszkę Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 http://img801.imageshack.us/img801/6323/resizeofp1010629.jpg wygladaja na jablka giganty:D Quote
Buszki Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Gigantami to one nie są,ale duże to na pewno :). Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 fuuuuu, jak ja nie znoszę pająków, błeeee http://img546.imageshack.us/img546/8228/p1010592a.jpg Quote
Bundustar Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Buszki']Jabłuszka,które ostatnio często goszczą w moich ciastach :cool3: Uploaded with ImageShack.us Galopujący jeżyk Uploaded with ImageShack.us Jeżyk wcinający gruszkę Uploaded with ImageShack.us Piękne zdjątka zwłaszcza jeżyk fotogeniczny :), pajączek też zresztą ;) A twoje psice nie gonią jeżyków po ogrodzie??? moje gonią i nauczyły się odwracać jeżyki brzusiem do góry ;) Na widok tych winogronek i gruszek to aż mam puuusty brzuszek ;) że nie wspomnę o Twoich wypiekach z jabłkami :) mmmmmm pycha :) :) :) Pozdrawiam Quote
Buszki Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='jamnicze']fuuuuu, jak ja nie znoszę pająków, błeeee http://img546.imageshack.us/img546/8228/p1010592a.jpg Ja też nie lubię,ale ten jest na zdjęciu,to może być ;). [quote name='Bundustar']Piękne zdjątka zwłaszcza jerzyk fotogeniczny :), pajączek też zresztą ;) A twoje psice nie gonią jerzyków po ogrodzie??? moje gonią i nauczyły się odwracać jerzyki brzusiem do góry ;) Na widok tych winogronek i gruszek to aż mam puuusty brzuszek ;) że nie wspomnę o Twoich wypiekach z jabłkami :) mmmmmm pycha :) :) :) Pozdrawiam Jak miałam jeża,to zaczepiały go.Buszi,to nawet za kolce ciągała po trawniku.Tego nikt nie tyka,bo jest u rodziców :). Wsiadaj w autko i dawaj na winogronki i placuszek,właśnie upiekłam z jabłuszkami :cool3:.Są też kureczki na masełku,ale możesz nie zdążyć dojechać,bo strasznie się dematerializują :evil_lol:. Quote
Korenia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Bundustar napisał(a):Piękne zdjątka zwłaszcza jerzyk fotogeniczny :) To jest jeżyk, jerzyk przez 'rz' to ptaszek ;) Jeże są urocze strasznie :loveu: Quote
Buszki Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 A czy to ważne,przez jakie "rz,ż",na zdjęciu widać co za zwierz ;). Quote
Recommended Posts