Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Mmmmm, daktyle - uwielbiam! Ale nigdy w zyciu nie widziałam takiej fotki tych owoców. Tylko to, co w pudełeczku,ładnie ułożone... Pzdr. Quote
Buszki Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 No jak to nie,przecież z Wysp Kanaryjskich wstawiałam daktyle, żółte,ale też jeszcze nie dojrzałe. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ale te tutaj sa takie mini i zieloniutkie... Pzdr. Quote
Buszki Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Szkoda,bo ja wolę już te dojrzałe,mogą być takie w pudełeczku :evil_lol:. Quote
Bundustar Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Buszki napisał(a):Szkoda,bo ja wolę już te dojrzałe,mogą być takie w pudełeczku :evil_lol:. Te w pudełeczlu to suszone chyba, prawda? A te dojrzałe, "niby", które nam zaserwowano kilka razy to nie były mniamuśne :diabloti: tylko kwaskowe, nie zielone i nie żółte, tylko ciemno czerwono-wiśniowe, raczej za szybko podane, powinny jeszcze powisieć :evil_lol: w słoneczku, bo owoce dla mnie muszą być choć lekko słodkie w smaku :p Quote
Bundustar Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 A wczoraj dostałam fajne fotki :cool3: I jestem o taaaka dumna :p : Kto zgadnie co to za panna??? mogę podpowiedzieć, że ma teraz prawie 9 miesięcy: Już odpowiadam :evil_lol: To córeczka tatusia :razz: BUNDUSTAR-a African Elite FCI z Nirse KAMARIA: :loveu::loveu::loveu: ZAINA :loveu::loveu::loveu: prawda, że udana pociecha :p:p:p Quote
Bundustar Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 I jeszcze łepek ;) lepiej widoczny niż na wcześniejszych zdjęciach :cool3: :loveu::loveu::loveu: ZAINA :loveu::loveu::loveu: prawie 9 miesięcy Pozdrawiam Quote
Buszki Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Bundustar napisał(a):Te w pudełeczlu to suszone chyba, prawda? A te dojrzałe, "niby", które nam zaserwowano kilka razy to nie były mniamuśne :diabloti: tylko kwaskowe, nie zielone i nie żółte, tylko ciemno czerwono-wiśniowe, raczej za szybko podane, powinny jeszcze powisieć :evil_lol: w słoneczku, bo owoce dla mnie muszą być choć lekko słodkie w smaku :p Dlatego te w pudełeczkach są lepsze :diabloti:. Córcia śliczna :loveu: i też taka Benusiowa jak braciszek.Jak babcia Buszi wstanie,to Jej foteczki pokażę :lol:. Quote
Bundustar Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Buszki napisał(a):Dlatego te w pudełeczkach są lepsze :diabloti:. Córcia śliczna :loveu: i też taka Benusiowa jak braciszek.Jak babcia Buszi wstanie,to Jej foteczki pokażę :lol:. Od daktyli obojętnie jakich wolę jednak wspaaaaaaniaaaaaaałe FIGI ale nie te z makiem/pasternakiem tylko takie takie czerwone w środku i jeszcze ciepłe od słońca w delikatnej skórce :loveu::loveu::loveu: u nas niestety nie do zdobycia :diabloti:, a te co w sklepach to ochyda i sztucznota :mad: a córcia też się mi wydaje, że tatusiowo-Benusiowa:loveu:, babci się chyba spodoba :eviltong: Quote
Buszki Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Nie,jednak wolę daktyle ;). Babci się na pewno spodoba :) Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Uwielbiam i daktyle z pudełeczka (bo tylko takie jadłam) i figi takie, jak napisała Bundustar:) Jeszcze ciepłe,prosto z drzewa. Jadłam takie z Grecji i na Cyprze. Jesoooo, jakie to było dobre! pzdr. Quote
Buszki Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Aż się smak w ustach czuje wspominając ;). Quote
jamnicze Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Mi się tylko raz udało we Włoszech dostać świeże figi, mniam, mniam, mniam. Szkoda, że u nas są niedostępne, bo faktycznie te w pudełeczku się do nich nie umywają. Quote
Cienka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Metheora napisał(a): kto to? :) Metheora nie żebym się mądrzyła ale nie rozcieraj ołówka po to jest ołówek by było widać kunszt kreseczek. Quote
Buszki Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 jamnicze napisał(a):Mi się tylko raz udało we Włoszech dostać świeże figi, mniam, mniam, mniam. Szkoda, że u nas są niedostępne, bo faktycznie te w pudełeczku się do nich nie umywają. A mi za czasów Jugosławii,właśnie tam ;). Cienka napisał(a):Metheora nie żebym się mądrzyła ale nie rozcieraj ołówka po to jest ołówek by było widać kunszt kreseczek. Nie wypowiadam się na temat kreseczek,bo się nie znam :).Grunt,że to Szepsi ;). Quote
Buszki Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Trochę dziewczynek Buszi wyluzowana :) Uploaded with ImageShack.us Tradycyjnie,na oparciu kanapy Uploaded with ImageShack.us Również tradycyjnie,na słoneczku ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szepsi kimająca w suszącym się spanku :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 I znowu na oparciu :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A Buszi śpiąca:diabloti: Uploaded with ImageShack.us Szepsi przyłapana :cool3: Uploaded with ImageShack.us Kicia w swoim azylu Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 http://img508.imageshack.us/img508/7445/resizeofpiesie034.jpg cudne one sa :loveu: http://img4.imageshack.us/img4/5815/resizeofpiesie030.jpg niezla miejscowka :D Quote
Buszki Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 deer_1987 napisał(a):http://img508.imageshack.us/img508/7445/resizeofpiesie034.jpg cudne one sa :loveu: http://img4.imageshack.us/img4/5815/resizeofpiesie030.jpg niezla miejscowka :D Że cudne,to wiem :diabloti:. A miejscówka,to taka na wypasie:nie wieje,nie pada,psice nie dosięgną :evil_lol:.Same zalety :lol:. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tak im dobrze, że nawet ogonki się wyprostowały:) http://img508.imageshack.us/img508/7445/resizeofpiesie034.jpg Kradnę chyba 2 na FB:) Pzdr. Quote
Tascha Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Buszki napisał(a): Fajna fotka ;) a te piloty od tv czy czegostam, to przepraszam, od zawsze te same czy nówki :eviltong::evil_lol: ? Quote
Buszki Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Dzięki :).Piloty od zawsze te same,a jedyne ślady zębów jakie na nich są,to mojego syna :diabloti:.Ale nie zawsze był taki luz w domu,oj nie zawsze ... Quote
Tascha Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Aa- bo moze ten typ akurat niesmaczny...u nas zżerany namietnie był tylko ten od cyfrówki...ten od telewizora jakos nie... :D Quote
Buszki Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 No widzisz,baski wiedzą co jest dobre.Zresztą do telewizora łatwiej dokupić,a do cyfrówki już gorzej,przez to i smak przedniejszy :evil_lol:. Quote
Recommended Posts