MMM Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 oto najnowsze informacje jakie dostałam SMS-kiem Benio - BOS, BOB, CAC, CACIB Szepsi - CAC, res. CACIB ale trzymajcie kciuki dalej, bo czekają na finały i jutro druga wystawa [SIZE="5"]GRATULACJE Quote
Asiaczek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja tez dostałam tę info od Buszki:) Kciuki nadal trzymane i - na razie - gratulacje za oceny w ringu:) Pzdr. Quote
MMM Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Nowe wiadomości: Benji BOG 3 [SIZE="5"][FONT="Century Gothic"]GRATULACJE [/FONT]:klacz::klacz::klacz: Quote
Asiaczek Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Niestety,dzisiaj Szepsi odmówiła współpracy. To znaczy: stac stała i pięknie się w stójce pokazała, ale nie chciała biegać i ocena "bdb".... Ja kiedys tę zołzunię utłukę!!!! Poćwiartuję i posypię solą!!!!!! Pzdr. Quote
taxelina Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Asiaczek napisał(a):Niestety,dzisiaj Szepsi odmówiła współpracy. To znaczy: stac stała i pięknie się w stójce pokazała, ale nie chciała biegać i ocena "bdb".... Ja kiedys tę zołzunię utłukę!!!! Poćwiartuję i posypię solą!!!!!! Pzdr. Co ona taka uparta? Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 jamnicze napisał(a):Szepsi się wybiera do Bratysławy? :cool3: To będę trzymać kciuki :) Dzięki :). MMM napisał(a):oto najnowsze informacje jakie dostałam SMS-kiem Benio - BOS, BOB, CAC, CACIB Szepsi - CAC, res. CACIB ale trzymajcie kciuki dalej, bo czekają na finały i jutro druga wystawa GRATULACJE Dziękuję,za wstawienie wyników na ciepło :).Dodam,że CACIB przechodzi dla Szepszuchy :multi:. Asiaczek napisał(a):Ja tez dostałam tę info od Buszki:) Kciuki nadal trzymane i - na razie - gratulacje za oceny w ringu:) Pzdr. Dziękujemy :). MMM napisał(a):Nowe wiadomości: Benji BOG 3 [FONT=Century Gothic]GRATULACJE [/FONT]:klacz::klacz::klacz: Kciuki się przydały :). deer_1987 napisał(a):Gratulacje! Dziękujemy.... Asiaczek napisał(a):Niestety,dzisiaj Szepsi odmówiła współpracy. To znaczy: stac stała i pięknie się w stójce pokazała, ale nie chciała biegać i ocena "bdb".... Ja kiedys tę zołzunię utłukę!!!! Poćwiartuję i posypię solą!!!!!! Pzdr. To ta gazelka rogata się w Szepsi odezwała.Ale coś chyba z trawą było nie teges,bo baski i faraony nie chciały biegać,wrażliwe jakieś.No a Szepsi,to mega wrażliwiec :diabloti:. Na szczęście Buszi synek się popisał i : dosk.1,CAC,CACIB,BOS,BOB :loveu:. deer_1987 napisał(a):Co ona taka uparta? Bo to taka gazelko-osiaołka :evil_lol:. Jak się trochę ogarnę,to zdjęcia wstawię i stawkę podam w "wystawach". Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Bratysława w pigułce widziana oczami mojego małża :razz: i odrobinka nas,jako dowód,że byliśmy :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ładna ta Twoja Bratysława:) A Szepsi coraz ładniejsza, cholera jedna! Pzdr. Quote
taxelina Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 http://img199.imageshack.us/img199/5978/resizeofbratysawa201101.jpg dwa piwa poprosze :D Quote
Asiaczek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Hahaha, nie wiem, jak Gosia i Szepsi: lubią piweńko...? pzdr. Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Asiaczek napisał(a):Ładna ta Twoja Bratysława:) A Szepsi coraz ładniejsza, cholera jedna! Pzdr. Coraz ładniejsza i coraz cwańsza.Dzisiaj cały czas chodzi za Buszi i warka na Nią :evil_lol:. deer_1987 napisał(a):http://img199.imageshack.us/img199/5978/resizeofbratysawa201101.jpg dwa piwa poprosze :D No właśnie czekałyśmy na piwo :diabloti:. Asiaczek napisał(a):Hahaha, nie wiem, jak Gosia i Szepsi: lubią piweńko...? pzdr. Szepsi uwielbia wszelkie alkohole :cool3:. Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 A teraz parę fotek o tematyce wystawowej. Baski Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Bundustar African Elite FCI (BENJI) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Ola Child Of The Stars Asiaczek FCI (SZEPSI) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Baskowe suczki młodzież Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 http://img819.imageshack.us/img819/5831/resizeofdsc0157.jpg :loveu: Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 BISY młodzież,suczki. Basenji - DAR BONY-SONA GLORY WAY Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 deer_1987 napisał(a):http://img819.imageshack.us/img819/5831/resizeofdsc0157.jpg :loveu: Słodziaki :cool3:. Quote
Buszki Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 BISY grupa V Basenji - Bundustar African Elite FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts