Korenia Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 http://img684.imageshack.us/img684/4571/resizeofrolinki001.jpg Świetne! Zlikwidowane już? czy zostawiacie? Quote
Asiaczek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Cienka napisał(a):Bo nie mieszkałaś w domku, my też takie gniazda mieliśmy tylko zielono-niebieskie Fakt. Nigdy nie miałam domku z ogródkiem... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 http://img839.imageshack.us/img839/7396/resizeofrolinki005.jpg dostojnie wyglada z ta lapa na lape :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Baski tak często robią: łapa na łapę;) Pzdr. Quote
taxelina Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Baski tak często robią: łapa na łapę;) Pzdr. No widzisz a innych psow sie tego uczy jako sztuczki :razz: Quote
Buszki Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 [quote name='lourdnes']Ale im dobrze... :) Przy Mani by rybki nie przeżyły bo ona pływa i nurkuje ;) Kwiatki cudne.A zagadka to pewnie miałaś nerw i rzuciłaś nie celnie w kogoś ciastem :evil_lol: A może to jakies bzyki uwiły gniazdko? :razz: Już niedługo bede w białym to nadrobie zaległości :diabloti: Nie żadne ciasto (nawet w nerwach by mi było szkoda rzucać :evil_lol: ),to osy :eviltong:. Szepsi tylko z mostku obserwuje rybki,nie zhańbiła by się wejściem do wody :diabloti:. [quote name='Korenia']http://img684.imageshack.us/img684/4571/resizeofrolinki001.jpg Świetne! Zlikwidowane już? czy zostawiacie? Zostawiamy,bo nikt się tam nie kręci.Chyba pustostan jakiś,albo w czasie upałów się upiekły :diabloti:.Szerszenie mieliśmy dwa lata temu,to trzeba było zlikwidować. [quote name='Asiaczek']Fakt. Nigdy nie miałam domku z ogródkiem... Pzdr. Trzeba to zmienić :cool3:. [quote name='deer_1987']http://img839.imageshack.us/img839/7396/resizeofrolinki005.jpg dostojnie wyglada z ta lapa na lape :loveu: Buszi zawsze damę zgrywa :evil_lol:. [quote name='Asiaczek']Baski tak często robią: łapa na łapę;) Pzdr. A Szepsi nie ;). [quote name='deer_1987']No widzisz a innych psow sie tego uczy jako sztuczki :razz: Baski tak na zawołanie też nie robią,tylko gdy same mają ochotę :lol:. Quote
Bundustar Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Dziś w Poznaniu miały być burze i deszcze, a było całkiem, całkiem więc postanowiliśmy zagospodarować ten dzień przyzwoicie :cool3: Rano psiaki wołały: "JEEEŚĆ!!!" :angryy: Później Benuś uparł się, że musi iść w butach bo z pewnością w lesie jest mokro po wczorajszych ulewach: Udało się go przekonać, że buty nie będą potrzebne i z zadowoleniem Benuś oddał się spacerowaniu: Spotkaliśmy pitaszka: Kto nam podpowie co to za pitaszek??? Później były zabawy w zagryzanie i gonitwę: Zabawy w: kto znajdzie coś lepszego: Po kopaniu Pimpek musiał sobie zafundować SPA: Później trzeba było jakoś wrócić i się wysuszyć :evil_lol: nie pytajcie jak... A za chwilkę będzie....zapowiadana burza i deszcz więc idziemy spać :sleep: Quote
Buszki Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Ja rozumiem,że buty.Ale tylko dwa :cool3: ? http://img3.imageshack.us/img3/6451/dsc0048cl.jpg A Pimpek,to chyba troszkę przegiął :evil_lol: http://img818.imageshack.us/img818/9261/dsc0141cu.jpg U nas właśnie zaczęło padać :roll:. Quote
Cienka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 myślę, ze Benius chciał się po rokoszować spacerem na 2 nogach jak człowieki. Quote
Buszki Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 No chiba że.Albo po prostu nie mógł drugiej pary butów znaleźć :evil_lol:. Quote
Bundustar Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Co racja, to racja ;) i jak człowieki i nie może drugiej pary dobrać :cool3: A teraz sesja florystyczna, efekt dzisiejszych eksperymentów z dedykacją specjalną :loveu: Pozdrawiam serdecznie :p Quote
lourdnes Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A ja Benia rozumiem- co będzie łapy brudził. Jak mokro to się fafruki przyklejają :eviltong: Pimpka popieram. W taki skwar nie ma nic lepszego niż relaksujące zanurzenie :evil_lol: A ciałko im dużej mokre tym przyjemniej - polecam z własnego doświadczenia ;) Kwiatki cudne. Ja jakoś nie umiem się zasadzić. Próbowałam przycelować chociaż owady ale mają mnie głęboko w poważaniu i jak się zbliżam zwijają pyłkowy interes :diabloti: Bundustar na przyszłość wstawiaj florę w większym formacie bo fotki robisz śliczne. Masz wielki dryg a zwłaszcza tam gdzie ja go zupełnie nie mam to chociaż u Ciebie i Buszki oko pocieszę Quote
Bundustar Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 lourdnes napisał(a):A ja Benia rozumiem- co będzie łapy brudził. Jak mokro to się fafruki przyklejają :eviltong: Pimpka popieram. W taki skwar nie ma nic lepszego niż relaksujące zanurzenie :evil_lol: A ciałko im dużej mokre tym przyjemniej - polecam z własnego doświadczenia ;) Kwiatki cudne. Ja jakoś nie umiem się zasadzić. Próbowałam przycelować chociaż owady ale mają mnie głęboko w poważaniu i jak się zbliżam zwijają pyłkowy interes :diabloti: Bundustar na przyszłość wstawiaj florę w większym formacie bo fotki robisz śliczne. Masz wielki dryg a zwłaszcza tam gdzie ja go zupełnie nie mam to chociaż u Ciebie i Buszki oko pocieszę Pimpek to z pewnością się zrelaksował:cool3: , zwłaszcza jak go Pańcia później w domu w wannie doszorowywała z błotka :evil_lol: Dzięki, zdjęcia z kwiatkami to dodatek, a że chciałam ich trochę zamieścić to poleciałam po formacie żeby nie było afery że wielkie wstawiam ;) , wolę psowe zdjęcia dać większe :razz: Pozdrawiam Quote
Buszki Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Jakie piękne kwiatusie :loveu:.Gdzie takie upolowałaś :crazyeye: ? Lourdnes,a może przyklej robaczka do kwiatka,to nie ucieknie :diabloti:. Quote
Bundustar Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Buszki']Jakie piękne kwiatusie :loveu:.Gdzie takie upolowałaś :crazyeye: ? Lourdnes,a może przyklej robaczka do kwiatka,to nie ucieknie :diabloti:. nio:razz:, właśnie, Cienka robi śliczne takie doklejki może ma też...robaczki:evil_lol: kwiatusie w rodzinnym ogrodzie, mam jeszcze troszkę zdjątek to może kiedyś powklejam jak będzie szaro :lol: Quote
lourdnes Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nie ma sprawy tylko kto mi tego robaczka upoluje :eviltong: Quote
Cienka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 lourdnes napisał(a):Nie ma sprawy tylko kto mi tego robaczka upoluje :eviltong: Pina upoluje, ale nie daje gwarancji, że za chwile go nie zje :) Quote
Buszki Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Bundustar napisał(a):nio:razz:, właśnie, Cienka robi śliczne takie doklejki może ma też...robaczki:evil_lol: kwiatusie w rodzinnym ogrodzie, mam jeszcze troszkę zdjątek to może kiedyś powklejam jak będzie szaro :lol: Nie musisz czekać na szarość,dawaj teraz :). lourdnes napisał(a):Nie ma sprawy tylko kto mi tego robaczka upoluje :eviltong: Maniuś albo Mania ;) Cienka napisał(a):Pina upoluje, ale nie daje gwarancji, że za chwile go nie zje :) Może zdążysz go ocalić,do celów fotograficznych :).A potem niech je ;). Quote
jamnicze Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nie sądziłam, że tytoń kiedyś mi się spodoba :evil_lol: http://img28.imageshack.us/img28/493/resizeofrolinki002.jpg Quote
Buszki Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Mi się strasznie podoba,a do tego wabi takie olbrzymie ćmy.Niektórzy kiedyś mówili,że to kolibry nocne :evil_lol:.Niestety,są tak szybkie że nie ma szans na zdjęcie :shake:.Pozostaje podziwianie tytoniu :lol: Quote
Buszki Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Bundustar,wiem co to za ptaszek :cool3: http://img135.imageshack.us/img135/9324/dsc0231t.jpg KULCZYK ZWYCZAJNY ;) Quote
zielona Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Fajnie jest oko pocieszyć i "w zoo i floro..." Quote
Asiaczek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Buszki, to w ten weekend jest Twoja Bratysława...? Czy w nastepny? Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Szepsi się wybiera do Bratysławy? :cool3: To będę trzymać kciuki :) Quote
Asiaczek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Aż sprawdziłam i tak. To dzisiaj i jutro Szepsi walczy w B.:) Mocno zaciskam kciuki i wierzę, że będzie OK! Oby tylko Szepsi nie miała swoich humorków, bo to sliczna sunia, taka prawdziwa gazelka z niej:) Pzdr. Quote
Recommended Posts