Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lourdnes']Ale im dobrze... :) Przy Mani by rybki nie przeżyły bo ona pływa i nurkuje ;)
Kwiatki cudne.A zagadka to pewnie miałaś nerw i rzuciłaś nie celnie w kogoś ciastem :evil_lol:
A może to jakies bzyki uwiły gniazdko? :razz:
Już niedługo bede w białym to nadrobie zaległości :diabloti:

Nie żadne ciasto (nawet w nerwach by mi było szkoda rzucać :evil_lol: ),to osy :eviltong:.
Szepsi tylko z mostku obserwuje rybki,nie zhańbiła by się wejściem do wody :diabloti:.

[quote name='Korenia']http://img684.imageshack.us/img684/4571/resizeofrolinki001.jpg
Świetne! Zlikwidowane już? czy zostawiacie?

Zostawiamy,bo nikt się tam nie kręci.Chyba pustostan jakiś,albo w czasie upałów się upiekły :diabloti:.Szerszenie mieliśmy dwa lata temu,to trzeba było zlikwidować.

[quote name='Asiaczek']Fakt. Nigdy nie miałam domku z ogródkiem...

Pzdr.

Trzeba to zmienić :cool3:.

[quote name='deer_1987']http://img839.imageshack.us/img839/7396/resizeofrolinki005.jpg
dostojnie wyglada z ta lapa na lape :loveu:

Buszi zawsze damę zgrywa :evil_lol:.

[quote name='Asiaczek']Baski tak często robią: łapa na łapę;)

Pzdr.

A Szepsi nie ;).

[quote name='deer_1987']No widzisz a innych psow sie tego uczy jako sztuczki :razz:

Baski tak na zawołanie też nie robią,tylko gdy same mają ochotę :lol:.

Posted

Dziś w Poznaniu miały być burze i deszcze, a było całkiem, całkiem więc postanowiliśmy zagospodarować ten dzień przyzwoicie :cool3:

Rano psiaki wołały: "JEEEŚĆ!!!" :angryy:

Później Benuś uparł się, że musi iść w butach bo z pewnością w lesie jest mokro po wczorajszych ulewach:

Udało się go przekonać, że buty nie będą potrzebne i z zadowoleniem Benuś oddał się spacerowaniu:

Spotkaliśmy pitaszka:

Kto nam podpowie co to za pitaszek???

Później były zabawy w zagryzanie i gonitwę:

Zabawy w: kto znajdzie coś lepszego:

Po kopaniu Pimpek musiał sobie zafundować SPA:

Później trzeba było jakoś wrócić i się wysuszyć :evil_lol: nie pytajcie jak...

A za chwilkę będzie....zapowiadana burza i deszcz więc idziemy spać :sleep:

Posted

Co racja, to racja ;) i jak człowieki i nie może drugiej pary dobrać :cool3:

A teraz sesja florystyczna, efekt dzisiejszych eksperymentów z dedykacją specjalną :loveu:

Pozdrawiam serdecznie :p

Posted

A ja Benia rozumiem- co będzie łapy brudził. Jak mokro to się fafruki przyklejają :eviltong:
Pimpka popieram. W taki skwar nie ma nic lepszego niż relaksujące zanurzenie :evil_lol: A ciałko im dużej mokre tym przyjemniej - polecam z własnego doświadczenia ;)
Kwiatki cudne. Ja jakoś nie umiem się zasadzić. Próbowałam przycelować chociaż owady ale mają mnie głęboko w poważaniu i jak się zbliżam zwijają pyłkowy interes :diabloti:

Bundustar na przyszłość wstawiaj florę w większym formacie bo fotki robisz śliczne. Masz wielki dryg a zwłaszcza tam gdzie ja go zupełnie nie mam to chociaż u Ciebie i Buszki oko pocieszę

Posted

lourdnes napisał(a):
A ja Benia rozumiem- co będzie łapy brudził. Jak mokro to się fafruki przyklejają :eviltong:
Pimpka popieram. W taki skwar nie ma nic lepszego niż relaksujące zanurzenie :evil_lol: A ciałko im dużej mokre tym przyjemniej - polecam z własnego doświadczenia ;)
Kwiatki cudne. Ja jakoś nie umiem się zasadzić. Próbowałam przycelować chociaż owady ale mają mnie głęboko w poważaniu i jak się zbliżam zwijają pyłkowy interes :diabloti:

Bundustar na przyszłość wstawiaj florę w większym formacie bo fotki robisz śliczne. Masz wielki dryg a zwłaszcza tam gdzie ja go zupełnie nie mam to chociaż u Ciebie i Buszki oko pocieszę

Pimpek to z pewnością się zrelaksował:cool3: , zwłaszcza jak go Pańcia później w domu w wannie doszorowywała z błotka :evil_lol:

Dzięki, zdjęcia z kwiatkami to dodatek, a że chciałam ich trochę zamieścić to poleciałam po formacie żeby nie było afery że wielkie wstawiam ;) , wolę psowe zdjęcia dać większe :razz:

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Buszki']Jakie piękne kwiatusie :loveu:.Gdzie takie upolowałaś :crazyeye: ?

Lourdnes,a może przyklej robaczka do kwiatka,to nie ucieknie :diabloti:.

nio:razz:, właśnie, Cienka robi śliczne takie doklejki może ma też...robaczki:evil_lol:

kwiatusie w rodzinnym ogrodzie, mam jeszcze troszkę zdjątek to może kiedyś powklejam jak będzie szaro :lol:

Posted

Bundustar napisał(a):
nio:razz:, właśnie, Cienka robi śliczne takie doklejki może ma też...robaczki:evil_lol:

kwiatusie w rodzinnym ogrodzie, mam jeszcze troszkę zdjątek to może kiedyś powklejam jak będzie szaro :lol:

Nie musisz czekać na szarość,dawaj teraz :).

lourdnes napisał(a):
Nie ma sprawy tylko kto mi tego robaczka upoluje :eviltong:

Maniuś albo Mania ;)

Cienka napisał(a):
Pina upoluje, ale nie daje gwarancji, że za chwile go nie zje :)

Może zdążysz go ocalić,do celów fotograficznych :).A potem niech je ;).

Posted

Mi się strasznie podoba,a do tego wabi takie olbrzymie ćmy.Niektórzy kiedyś mówili,że to kolibry nocne :evil_lol:.Niestety,są tak szybkie że nie ma szans na zdjęcie :shake:.Pozostaje podziwianie tytoniu :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Aż sprawdziłam i tak. To dzisiaj i jutro Szepsi walczy w B.:) Mocno zaciskam kciuki i wierzę, że będzie OK!
Oby tylko Szepsi nie miała swoich humorków, bo to sliczna sunia, taka prawdziwa gazelka z niej:)

Pzdr.