Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Teraz będzie Maks Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Trochę chartów Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 A teraz Maks i Buszi obserwujące biegi chartów (a może raczej uciekającą przynętę :diabloti: ) Uploaded with ImageShack.us I cała trójka w szalonym biegu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Maks zostaje w tyle Uploaded with ImageShack.us A Buszi i Szepsi pędzą za przynętą... Uploaded with ImageShack.us I koniec pościgu Uploaded with ImageShack.us Zdjęć też ;). Quote
zielona Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Kapitalne. Mam tyle pola ale nie wiem jak zrobić taki tor. Pewnie byliby chętni. Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Dla nas za daleko.A zrobić można bardzo prosto,wystarczy mieć wciągarkę,parę krążków wbitych w ziemię(do prowadzenia linki),linkę i strzępy reklamówki jako przynętę :diabloti:.Ma to tylko jedną wadę,jeden bieg=jedno ręczne rozciąganie linki po całej trasie :roll:.A tak poza tym,to świetna zabawa. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jeeeee, to dopiero mały cwaniaczek:) To polonus? http://img3.imageshack.us/img3/8089/resizeofdsc0190.jpg A tam w tle to nie chart polski? http://img820.imageshack.us/img820/5231/resizeofdsc0150.jpg I jak wpadliście na ten coursing? Pzdr. Quote
MMM Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 "I jak wpadliście na ten coursing?" oczywiście że na Dogo- jest dział "sport-praca", tam na samym końcu "inne" a tam właśnie "coursing" jak jeszcze okazało się, że trening jest ok 25 km od Buszki to już było wiadomo, że trzeba jechać. Było super. Psy były szczęśliwe i tak padnięte, że mięso na grila mogło leżeć bez opieki:evil_lol: Buszki - dzięki za kabaczka, właśnie ćwierć zjedliśmy na obiadek. myslę co zrobić z resztą, żeby się nie popsuła;) Okazało się, że moja rodzina lubi kabaczki :diabloti: mimo poczatkowego sprzeciwu. Quote
taxelina Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 http://img200.imageshack.us/img200/1373/resizeofdsc0063.jpg To jest fajne!! A to wygrywa ten co najszybciej? Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 No i MMM wszystko wyjaśniła. Charty były polskie,whippety i jeden borzoj. MMM,jakaś skarpetka u nas została :evil_lol:.Wyprałam i czeka na właściciela ;).A,Krewecia się znalazła (macie szczęście,bo już szykowałam ...:mad:).No i Szepsi kazała przekazać,że masło czosnkowe było dobre,ale deserek lepszy (chyba dlatego więcej go ukradła) :diabloti:. Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 deer_1987 napisał(a):http://img200.imageshack.us/img200/1373/resizeofdsc0063.jpg To jest fajne!! A to wygrywa ten co najszybciej? To był tylko trening-zabawa.Nie było wygranych czy przegranych.Psiaki biegły żeby biec:). Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 deer_1987 napisał(a):Zdaje sie ze to wlasnie swietna zabawa :) Pewnie że świetna.Dla nas i dla psiaków,które były tak zadowolone,że języki sobie przydeptywały :evil_lol:. Quote
Buszki Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Mam jeszcze fotkę od Blanki,na razie jedną. Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Szepsi, jak zwykle, w zabawowym nastroju:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Fajnie mieliście :) Jak my robimy basko-spotkania, to też towarzystwo najpierw musi sobie poburkać aby potem móc już razem ganiać ;) Ach, jak ja bym chciała wziąć udział w takim treningu... tzn. Saidi, ja sobie popatrzę :evil_lol:. Silnik mu się przegrzał? :evil_lol:. http://img3.imageshack.us/img3/8089/resizeofdsc0190.jpg Quote
Buszki Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Asiaczek napisał(a):Szepsi, jak zwykle, w zabawowym nastroju:) Pzdr. Przecież to jeszcze dzieciak :). jamnicze napisał(a):Fajnie mieliście :) Jak my robimy basko-spotkania, to też towarzystwo najpierw musi sobie poburkać aby potem móc już razem ganiać ;) Ach, jak ja bym chciała wziąć udział w takim treningu... tzn. Saidi, ja sobie popatrzę :evil_lol:. Silnik mu się przegrzał? :evil_lol:. http://img3.imageshack.us/img3/8089/resizeofdsc0190.jpg W treningu,to my też braliśmy udział,bo każdy (no prawie) musiał naciągać tę linę po każdym biegu :diabloti:.Ja tylko raz dałam radę (a chciałam dzieci wrobić :roll: ),dobrze że MMM była z małżem,jednak facet więcej może :lol:. Dodam,że młody wlazł do poidła i tam się chłodził :evil_lol:. Quote
Zuza i Noddy Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ależ ja wam zazdroszczę tego biegania, poproszę o jakieś info gdyby się coś takiego jeszcze szykowało. Quote
Buszki Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Ależ ja wam zazdroszczę tego biegania, poproszę o jakieś info gdyby się coś takiego jeszcze szykowało. Pewnie,że damy znać :). Quote
Korenia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Super sprawa takie biegi! :) aż z chęcią pojechałabym pofocić piesy :D Quote
Buszki Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 deer_1987 napisał(a):Co tam slychac? :) Byłam dzisiaj rodziców w sanatorium odwiedzić i trochę Im owocków z Ich ogrodu zawieźć :). Korenia napisał(a):Super sprawa takie biegi! :) aż z chęcią pojechałabym pofocić piesy :D Jak będzie następny trening,to dam Ci znać.Może akurat będziesz się nudziła w domu,to przyjedziesz ;). Quote
Buszki Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Jakoś tak wyszło :roll:.Przeglądnę domowe fotki,to coś za chwilkę wstawię,tak dla ożywienia :evil_lol:. Quote
Recommended Posts