Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla nas za daleko.A zrobić można bardzo prosto,wystarczy mieć wciągarkę,parę krążków wbitych w ziemię(do prowadzenia linki),linkę i strzępy reklamówki jako przynętę :diabloti:.Ma to tylko jedną wadę,jeden bieg=jedno ręczne rozciąganie linki po całej trasie :roll:.A tak poza tym,to świetna zabawa.

Posted

"I jak wpadliście na ten coursing?"

oczywiście że na Dogo- jest dział "sport-praca", tam na samym końcu "inne" a tam właśnie "coursing"
jak jeszcze okazało się, że trening jest ok 25 km od Buszki to już było wiadomo, że trzeba jechać.
Było super. Psy były szczęśliwe i tak padnięte, że mięso na grila mogło leżeć bez opieki:evil_lol:

Buszki - dzięki za kabaczka, właśnie ćwierć zjedliśmy na obiadek. myslę co zrobić z resztą, żeby się nie popsuła;) Okazało się, że moja rodzina lubi kabaczki :diabloti: mimo poczatkowego sprzeciwu.

Posted

No i MMM wszystko wyjaśniła.
Charty były polskie,whippety i jeden borzoj.

MMM,jakaś skarpetka u nas została :evil_lol:.Wyprałam i czeka na właściciela ;).A,Krewecia się znalazła (macie szczęście,bo już szykowałam ...:mad:).No i Szepsi kazała przekazać,że masło czosnkowe było dobre,ale deserek lepszy (chyba dlatego więcej go ukradła) :diabloti:.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zdaje sie ze to wlasnie swietna zabawa :)

Pewnie że świetna.Dla nas i dla psiaków,które były tak zadowolone,że języki sobie przydeptywały :evil_lol:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Szepsi, jak zwykle, w zabawowym nastroju:)

Pzdr.

Przecież to jeszcze dzieciak :).

jamnicze napisał(a):
Fajnie mieliście :)

Jak my robimy basko-spotkania, to też towarzystwo najpierw musi sobie poburkać aby potem móc już razem ganiać ;)

Ach, jak ja bym chciała wziąć udział w takim treningu... tzn. Saidi, ja sobie popatrzę :evil_lol:.

Silnik mu się przegrzał? :evil_lol:.
http://img3.imageshack.us/img3/8089/resizeofdsc0190.jpg

W treningu,to my też braliśmy udział,bo każdy (no prawie) musiał naciągać tę linę po każdym biegu :diabloti:.Ja tylko raz dałam radę (a chciałam dzieci wrobić :roll: ),dobrze że MMM była z małżem,jednak facet więcej może :lol:.

Dodam,że młody wlazł do poidła i tam się chłodził :evil_lol:.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ależ ja wam zazdroszczę tego biegania, poproszę o jakieś info gdyby się coś takiego jeszcze szykowało.

Pewnie,że damy znać :).

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co tam slychac? :)

Byłam dzisiaj rodziców w sanatorium odwiedzić i trochę Im owocków z Ich ogrodu zawieźć :).

Korenia napisał(a):
Super sprawa takie biegi! :) aż z chęcią pojechałabym pofocić piesy :D

Jak będzie następny trening,to dam Ci znać.Może akurat będziesz się nudziła w domu,to przyjedziesz ;).