Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
My już po spacerku jesteśmy,a tu nikt nie podziwia foteczek :placz:.Nie pokażę już dzisiaj nic więcej :eviltong:.

Pokazuj wiecej bo fotki maja swoj klimat!!! Mnie wieczorem nie bylo tak pozno :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
Ja, ja podziwiam, no pooookaż :)

Buszka wygląda jakby dopiero z kąpieli wyszła :)
http://img13.imageshack.us/img13/4234/resizeoftakietam001.jpg

No ładnie, a Szepszucha to taki z cicha pęk, niby niewiniątko, a bratki w rozsypce
http://img27.imageshack.us/img27/5623/resizeoftakietam025.jpg

Buszi była po mokrym spacerku,to i cierpiała,i zimno.A Szepsi zawsze tak,niby nic a bratki pościnane, a czubki pnącza przycięte :).

deer_1987 napisał(a):
Pokazuj wiecej bo fotki maja swoj klimat!!! Mnie wieczorem nie bylo tak pozno :razz:

No mają,klimat jerzmanowski :evil_lol:.

To jeszcze parę foteczek:)

Chmurki

Uploaded with ImageShack.us

Buziaczek od rybki

I całe stadko

Posted

Normalnie ja się zastrzelę koniec dogomanią przez kaskaSz zapragnęłam mieć blog, przez Buszki ogródek, zielona zrobiła mi smaka na czarnego baska. Heh kiedy ja na to wszystko znajdę czas
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Piękne zdjęcia.Jednak basenji ma klasę.Nawet jak śpią to są prześliczne.
Cienka nie stresuj się, Mam teraz 7 basków i nie ogarniam. Ale jest wesoło.

Posted

Cienka napisał(a):
Normalnie ja się zastrzelę koniec dogomanią przez kaskaSz zapragnęłam mieć blog, przez Buszki ogródek, zielona zrobiła mi smaka na czarnego baska. Heh kiedy ja na to wszystko znajdę czas
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Ja też nie mam czasu na wsio, co bym chciała zrobić i co? A jestem na emeryturze i wcale nie śpię do 12-tej... Wstaję codziennie ok. 6-tej a czasu i tak brak...

zielona napisał(a):

Ja też mam 7 basków i - na razie -ogarniam. Ale nie mam białych pluszaków, jak zielona... i hektarów do ogarnięcia;)

pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):

Wygłaskane .

jamnicze napisał(a):

Chmurki mnie normalnie urzekły,musiałam je obfocić.
U mnie całe życie towarzyskie basków toczy się na tym oparciu :evil_lol:.

Asiaczek napisał(a):
Perukowiec? Śmieszna nazwa...
http://img19.imageshack.us/img19/6894/resizeoftakietam066.jpg

Buszki, kradnę chyba 6 zdjęć i wstawiam je na FB + moją www.... Sa po prostu cudne i wywołuja usmiech na twarzy. Jak te Twoje panienki spią.... nie mogę....
Bardzo bym chciała gdzies wziąć Szepsi na wystawe. Korci mnie, oj korci pobiegac z Panienką po ringu...Na fotkach wygląda, że jest w super kondycji:)

Pzdr.

Szepsi dzisiaj sobie pobiegała,ale wcale nie po ringu...:cool3:

Cienka napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

No to masz przechlapane.Blog,ogródek,kolejny basek,ustal priorytety i po kolei realizuj :diabloti:.

zielona napisał(a):

Dzięki.Za tą klasę między innymi kochamy te nasze szkodniki :loveu:.

Posted

To jeszcze tak na szybko pochwalę się co dzisiaj robiliśmy.Otóż,dzięki spostrzegawczości MMM :multi:,braliśmy udział w treningu coursingowym :lol:.Oprócz chartów w biegach brały udział nasze 3 basenji :loveu:.MMM-BBWADDENE African Elite FCI (MAKS),oraz moje dziewczyny I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI (BUSZI) i OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (SZEPSI).Fotorelacja jutro (zdjęcia robiła MMM).

Posted

Jak się obrobię z uprawami rodziców,to wstawię.Zdradzę tylko,że nasze baski lepiej od chartów sprawdziły się w tych biegach.Może są wolniejsze i trzeba było troszkę stopować ,ale za to z większą zapalczywością biegły za wabikiem :).A Szepsi,to nawet go pilnowała jak się zerwał,Maks i Buszi pobiegły szukać nowego :evil_lol:.