Cienka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Buszki napisał(a): U mnie Buszi była długo sama i już samo to uprawnia ją do dominacji (według kodeksu Buszi :diabloti:).Nie będzie jej taka bździągwa pręgata podskakiwać :evil_lol:. Pina była od lutego do sierpnia sama no prawie bo praktycznie od marca do lipca codziennie spotykała się z Ziną lub chociaż kumplami z osiedla:cool3:. Potem jak wyprowadziliśmy się do Borkowa to był dramat (ogrodzenia nie było więc strach wypuścić małą, kumpli z osiedla nie było więc nuda). Potem ja przyjechał Jogi to królowa focha strzeliła i w ciry nowemu potem mu jeszcze Zina poprawiała. Obie go na początku nie akceptowały, a teraz to jest tak, że Jogi z Ziną szaleją a Pina jest tym piątym kołem u wozu. Quote
Buszki Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Korenia napisał(a):żMozesz mi trochę podrzucić :evil_lol: ja bardzo chętnie :evil_lol: Podrzucić nie mogę,ale możesz sobie przyjechać,zerwać i zjeść.Tylko się pośpiesz,bo już wiele się nie ostało :evil_lol:. Cienka napisał(a):Pina była od lutego do sierpnia sama no prawie bo praktycznie od marca do lipca codziennie spotykała się z Ziną lub chociaż kumplami z osiedla:cool3:. Potem jak wyprowadziliśmy się do Borkowa to był dramat (ogrodzenia nie było więc strach wypuścić małą, kumpli z osiedla nie było więc nuda). Potem ja przyjechał Jogi to królowa focha strzeliła i w ciry nowemu potem mu jeszcze Zina poprawiała. Obie go na początku nie akceptowały, a teraz to jest tak, że Jogi z Ziną szaleją a Pina jest tym piątym kołem u wozu. To się Pina doczekała.Własny Jogi woli inną :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Buszki napisał(a):A moja czereśnia w tym roku tak obrodziła,że przejeść nie mogę.I tak jak do tej pory uwielbiałam czereśnie,tak teraz z lekka mi obrzydły :roll:. To na przyszły rok trzeba jakis zlot baskowo-wystawowy zrobić w czasie, kiedy czereśnie dojrzewają. Gosia narwie kosz, my zjemy, baski "się wystawią" i wszyscy będą zadowoleni:) pzdr. Quote
Buszki Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Asiaczek napisał(a):To na przyszły rok trzeba jakis zlot baskowo-wystawowy zrobić w czasie, kiedy czereśnie dojrzewają. Gosia narwie kosz, my zjemy, baski "się wystawią" i wszyscy będą zadowoleni:) pzdr. Z jedną małą poprawką,kto zrywa,ten zjada :eviltong:. Baski,to się może i wystawią,ale do słoneczka :evil_lol:.Ale pewnie nie będą narzekać :lol:. Quote
Asiaczek Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Oj, może ktos przyjedzie Ci pomóc.... nie bój żaby, nie zostaniesz sama z koszem do zrywania czeresni i potem z czereśniami;) Wespól w zespół damy radę:) Pzdr. Quote
Cienka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, może ktos przyjedzie Ci pomóc.... nie bój żaby, nie zostaniesz sama z koszem do zrywania czeresni i potem z czereśniami;) Wespól w zespół damy radę:) Pzdr. Jo jak się weźmiemy całą ekipą to w 15 minut ogołocimy drzewo. A Potem na trampolinę :evil_lol: Quote
Buszki Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, może ktos przyjedzie Ci pomóc.... nie bój żaby, nie zostaniesz sama z koszem do zrywania czeresni i potem z czereśniami;) Wespól w zespół damy radę:) Pzdr. To jesteśmy dogadani na czereśnie za rok,bo z tymi,to się prawie uporałam :evil_lol:. Cienka napisał(a):Jo jak się weźmiemy całą ekipą to w 15 minut ogołocimy drzewo. A Potem na trampolinę :evil_lol: Trampolina obowiązkowo,coby te kalorie spalić :cool3:. Quote
zielona Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ale o jakie kalorie chodzi... te wiśniowe czy te w butelce ....... przeterminowane haha Quote
Asiaczek Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Buszki napisał(a):To jesteśmy dogadani na czereśnie za rok,bo z tymi,to się prawie uporałam :evil_lol:. Trampolina obowiązkowo,coby te kalorie spalić :cool3:. Jakie kalorie?!?!?!?! Pzdr. Quote
Buszki Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Kalorie te z robaczków,toż to samo białko :diabloti:.Wprawdzie tylko w dwóch czereśniach trafiłam na robalki,ale za to były tłuściutkie :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Cholibka, a w tym roku, to ja ani razu nie sprawdzałam czereśni. Umyłam (albo i nie) i od razu do buzi...Ale jeszcze żyję! Pzdr. Quote
Buszki Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Cholibka, a w tym roku, to ja ani razu nie sprawdzałam czereśni. Umyłam (albo i nie) i od razu do buzi...Ale jeszcze żyję! Pzdr. Ja też nie patrzę,nawet nie myję (swoje,to wiem czy i kiedy były pryskane).Te z robalkami namierzyłam przez przypadek :). Quote
Buszki Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Dla urozmaicenia mam parę fotek kotków. Ten nadal szuka domku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z mamusią Uploaded with ImageShack.us Z mamusią i braciszkiem Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 A ten mały dzikusek już ma domek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z mamusią Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z tego zdjęcia jestem na prawdę dumna :cool3: Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 I żeby nie było,że same koty,to i psice się załapią :). Szepsi zakopana w swoim ulubionym kocyku Uploaded with ImageShack.us Szepsi tak sobie śpi :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Tak śpi Buszi,a tak Szepsi :diabloti: Uploaded with ImageShack.us I tradycyjnie na słoneczku :cool1: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 To jeszcze się pochwalę :). Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Kraków, sedzia Magdalena Musiał BORNANI African Elite FCI - ocena dosk.1,CWC,CACIB,BOS BRAWA DLA KOLEJNEGO SYNKA BUSZI !!! Quote
Asiaczek Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Buszki napisał(a):Ja też nie patrzę,nawet nie myję (swoje,to wiem czy i kiedy były pryskane).Te z robalkami namierzyłam przez przypadek :). Ja dzisiaj robiłam taki deser czereśniowy i namierzylam 2 robalki. Ale malutkie i takie jakieś nieruchawe... ciekawe dlaczego? Buszki napisał(a):To jeszcze się pochwalę :). Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Kraków, sedzia Magdalena Musiał BORNANI African Elite FCI - ocena dosk.1,CACIB,BOS BRAWA DLA KOLEJNEGO SYNKA BUSZI !!! O, piekny wynik. Brawo!!!! Wstaw, prosze, tę info na watek "Basenji na wystawach", OK? Jaka sielanka... http://img856.imageshack.us/img856/9282/resizeofkoty032.jpg I tradycyjnie, kradnę chyba ze 3 fotki. Wstawię je na moją www i na FB, OK? pzdr. Quote
jamnicze Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Asiaczek napisał(a):To na przyszły rok trzeba jakis zlot baskowo-wystawowy zrobić w czasie, kiedy czereśnie dojrzewają. Gosia narwie kosz, my zjemy, baski "się wystawią" i wszyscy będą zadowoleni:) pzdr. O tak, tak, koniecznie z tym wiadrem czereśni :multi::multi::multi: Buszki napisał(a):To jeszcze się pochwalę :). Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Kraków, sedzia Magdalena Musiał BORNANI African Elite FCI - ocena dosk.1,CACIB,BOS BRAWA DLA KOLEJNEGO SYNKA BUSZI !!! Brawa dla młodego :p Mi sie to kocie zdjęcie najbardziej podoba, fajnie wyszło kolorystycznie :cool3: http://img109.imageshack.us/img109/6680/resizeofkoty015.jpg Quote
Buszki Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja dzisiaj robiłam taki deser czereśniowy i namierzylam 2 robalki. Ale malutkie i takie jakieś nieruchawe... ciekawe dlaczego? O, piekny wynik. Brawo!!!! Wstaw, prosze, tę info na watek "Basenji na wystawach", OK? pzdr. Może robalki tak się najadły,że ruszać im się nie chciało :evil_lol:. A info już wstawiłam :lol:. jamnicze napisał(a): Brawa dla młodego :p Mi sie to kocie zdjęcie najbardziej podoba, fajnie wyszło kolorystycznie :cool3: http://img109.imageshack.us/img109/6680/resizeofkoty015.jpg Mi też,tak jakoś mały się fajnie wkomponował :loveu:. deer_1987 napisał(a):Opalanko na calego :loveu: Już nie,za chwilkę będzie lało :shake:.I tak od środy.Trochę słońca,ulewa,burza... Quote
Buszki Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 deer_1987 napisał(a):u nas dawno juz slonca nie bylo... U nas było przed chwilką przez jakieś 10 minut.Dziewczyny od razu na tarasik,a tu chmurki przywiało.Teraz cierpią na kanapach :diabloti:. Quote
lourdnes Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ale cudne fotki :) Pręgusia jest boska w tej pozycji spaniowej :loveu:.U Ciebie kociajki dla odmiany a ja zaraz dodam moje szkapuciejki :evil_lol: Kotki też mam małe ale jeszcze nie odkryłam gdzie je kocia wyniosła- jak wytropie obfoce ;) Rety ale mam zaległości :placz: Quote
MMM Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Buszki napisał(a):To jeszcze się pochwalę :). Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Kraków, sedzia Magdalena Musiał BORNANI African Elite FCI - ocena dosk.1,CWC,CACIB,BOS [SIZE="4"][SIZE="5"][SIZE="5"]Wielkie gratki dla BRATKA !!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts