Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buszki napisał(a):

U mnie Buszi była długo sama i już samo to uprawnia ją do dominacji (według kodeksu Buszi :diabloti:).Nie będzie jej taka bździągwa pręgata podskakiwać :evil_lol:.

Pina była od lutego do sierpnia sama no prawie bo praktycznie od marca do lipca codziennie spotykała się z Ziną lub chociaż kumplami z osiedla:cool3:. Potem jak wyprowadziliśmy się do Borkowa to był dramat (ogrodzenia nie było więc strach wypuścić małą, kumpli z osiedla nie było więc nuda).
Potem ja przyjechał Jogi to królowa focha strzeliła i w ciry nowemu potem mu jeszcze Zina poprawiała. Obie go na początku nie akceptowały, a teraz to jest tak, że Jogi z Ziną szaleją a Pina jest tym piątym kołem u wozu.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
żMozesz mi trochę podrzucić :evil_lol: ja bardzo chętnie :evil_lol:

Podrzucić nie mogę,ale możesz sobie przyjechać,zerwać i zjeść.Tylko się pośpiesz,bo już wiele się nie ostało :evil_lol:.

Cienka napisał(a):
Pina była od lutego do sierpnia sama no prawie bo praktycznie od marca do lipca codziennie spotykała się z Ziną lub chociaż kumplami z osiedla:cool3:. Potem jak wyprowadziliśmy się do Borkowa to był dramat (ogrodzenia nie było więc strach wypuścić małą, kumpli z osiedla nie było więc nuda).
Potem ja przyjechał Jogi to królowa focha strzeliła i w ciry nowemu potem mu jeszcze Zina poprawiała. Obie go na początku nie akceptowały, a teraz to jest tak, że Jogi z Ziną szaleją a Pina jest tym piątym kołem u wozu.

To się Pina doczekała.Własny Jogi woli inną :diabloti:.

Posted

Buszki napisał(a):
A moja czereśnia w tym roku tak obrodziła,że przejeść nie mogę.I tak jak do tej pory uwielbiałam czereśnie,tak teraz z lekka mi obrzydły :roll:.

To na przyszły rok trzeba jakis zlot baskowo-wystawowy zrobić w czasie, kiedy czereśnie dojrzewają. Gosia narwie kosz, my zjemy, baski "się wystawią" i wszyscy będą zadowoleni:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To na przyszły rok trzeba jakis zlot baskowo-wystawowy zrobić w czasie, kiedy czereśnie dojrzewają. Gosia narwie kosz, my zjemy, baski "się wystawią" i wszyscy będą zadowoleni:)

pzdr.

Z jedną małą poprawką,kto zrywa,ten zjada :eviltong:. Baski,to się może i wystawią,ale do słoneczka :evil_lol:.Ale pewnie nie będą narzekać :lol:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, może ktos przyjedzie Ci pomóc.... nie bój żaby, nie zostaniesz sama z koszem do zrywania czeresni i potem z czereśniami;)
Wespól w zespół damy radę:)

Pzdr.

Jo jak się weźmiemy całą ekipą to w 15 minut ogołocimy drzewo. A Potem na trampolinę :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, może ktos przyjedzie Ci pomóc.... nie bój żaby, nie zostaniesz sama z koszem do zrywania czeresni i potem z czereśniami;)
Wespól w zespół damy radę:)

Pzdr.

To jesteśmy dogadani na czereśnie za rok,bo z tymi,to się prawie uporałam :evil_lol:.

Cienka napisał(a):
Jo jak się weźmiemy całą ekipą to w 15 minut ogołocimy drzewo. A Potem na trampolinę :evil_lol:

Trampolina obowiązkowo,coby te kalorie spalić :cool3:.

Posted

Buszki napisał(a):
To jesteśmy dogadani na czereśnie za rok,bo z tymi,to się prawie uporałam :evil_lol:.
Trampolina obowiązkowo,coby te kalorie spalić :cool3:.

Jakie kalorie?!?!?!?!

Pzdr.

Posted

Kalorie te z robaczków,toż to samo białko :diabloti:.Wprawdzie tylko w dwóch czereśniach trafiłam na robalki,ale za to były tłuściutkie :evil_lol:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cholibka, a w tym roku, to ja ani razu nie sprawdzałam czereśni. Umyłam (albo i nie) i od razu do buzi...Ale jeszcze żyję!

Pzdr.

Ja też nie patrzę,nawet nie myję (swoje,to wiem czy i kiedy były pryskane).Te z robalkami namierzyłam przez przypadek :).

Posted

To jeszcze się pochwalę :).

Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Kraków,
sedzia Magdalena Musiał

BORNANI African Elite FCI - ocena dosk.1,CWC,CACIB,BOS

BRAWA DLA KOLEJNEGO SYNKA BUSZI !!!

Posted

Buszki napisał(a):
Ja też nie patrzę,nawet nie myję (swoje,to wiem czy i kiedy były pryskane).Te z robalkami namierzyłam przez przypadek :).

Ja dzisiaj robiłam taki deser czereśniowy i namierzylam 2 robalki. Ale malutkie i takie jakieś nieruchawe... ciekawe dlaczego?

Buszki napisał(a):
sedzia Magdalena Musiał
BORNANI African Elite FCI - ocena dosk.1,CACIB,BOS

O, piekny wynik. Brawo!!!!
Wstaw, prosze, tę info na watek "Basenji na wystawach", OK?

Jaka sielanka...
http://img856.imageshack.us/img856/9282/resizeofkoty032.jpg

I tradycyjnie, kradnę chyba ze 3 fotki. Wstawię je na moją www i na FB, OK?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

pzdr.

O tak, tak, koniecznie z tym wiadrem czereśni :multi::multi::multi:
Buszki napisał(a):

sedzia Magdalena Musiał

BORNANI African Elite FCI - ocena dosk.1,CACIB,BOS

Brawa dla młodego :p

Mi sie to kocie zdjęcie najbardziej podoba, fajnie wyszło kolorystycznie :cool3:
http://img109.imageshack.us/img109/6680/resizeofkoty015.jpg

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja dzisiaj robiłam taki deser czereśniowy i namierzylam 2 robalki. Ale malutkie i takie jakieś nieruchawe... ciekawe dlaczego?

O, piekny wynik. Brawo!!!!
Wstaw, prosze, tę info na watek "Basenji na wystawach", OK?

pzdr.

Może robalki tak się najadły,że ruszać im się nie chciało :evil_lol:.
A info już wstawiłam :lol:.

jamnicze napisał(a):

Brawa dla młodego :p

Mi sie to kocie zdjęcie najbardziej podoba, fajnie wyszło kolorystycznie :cool3:
http://img109.imageshack.us/img109/6680/resizeofkoty015.jpg

Mi też,tak jakoś mały się fajnie wkomponował :loveu:.

deer_1987 napisał(a):
Opalanko na calego :loveu:

Już nie,za chwilkę będzie lało :shake:.I tak od środy.Trochę słońca,ulewa,burza...

Posted

deer_1987 napisał(a):
u nas dawno juz slonca nie bylo...

U nas było przed chwilką przez jakieś 10 minut.Dziewczyny od razu na tarasik,a tu chmurki przywiało.Teraz cierpią na kanapach :diabloti:.

Posted

Ale cudne fotki :) Pręgusia jest boska w tej pozycji spaniowej :loveu:.U Ciebie kociajki dla odmiany a ja zaraz dodam moje szkapuciejki :evil_lol: Kotki też mam małe ale jeszcze nie odkryłam gdzie je kocia wyniosła- jak wytropie obfoce ;)
Rety ale mam zaległości :placz:

Posted

Buszki napisał(a):

sedzia Magdalena Musiał

BORNANI African Elite FCI - ocena dosk.1,CWC,CACIB,BOS

[SIZE="4"][SIZE="5"][SIZE="5"]Wielkie gratki dla BRATKA !!!:multi::multi::multi: