Buszki Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Trochę,bo Buszi ukrywa się przed zdjęciami.Spod samochodu też sobie poszła jak mnie zauważyła :diabloti:. Jeszcze jedna tura fotek Nasze nowe zwierzątko,Krewecia Uploaded with ImageShack.us Chiquita jako latarnia przy oczku :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Jeszcze mam 3,ale żaba się zbuntowała :mad:. Quote
Buszki Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='Asiaczek']To ten Twój stawik z żabami...? pzdr. Z żabami,rybkami,ważkami i sama nie wiem z czym jeszcze(i nie chcę wiedzieć,bo kiedyś mieliśmy zaskrońca,blee). Jeszcze 3 foty. Bez komentarza :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Próbują się zaprzyjaźnić :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zwierzyniec Wam się powiększył;) Jak Wam się hodowla krewetek rozrośnie, to przyjade. Uwielbiam krewetki! Pzdr. Quote
Buszki Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Z jednej,to się raczej nie rozrośnie :shake:.Zresztą i tak nie dam zjeść Kreweci :mad:. Quote
Cienka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kurde jak fajnie zielono a u mnie w "ogródku" (jeśli to malutkie poletko można nazwać ogródkiem) tylko kępki chwastów rosną Quote
Asiaczek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Buszki napisał(a):Z jednej,to się raczej nie rozrośnie :shake:.Zresztą i tak nie dam zjeść Kreweci :mad:. Oj, marudzisz... może jakaś partenogeneza zadziała...? Pzdr. Quote
Buszki Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Cienka napisał(a):Kurde jak fajnie zielono a u mnie w "ogródku" (jeśli to malutkie poletko można nazwać ogródkiem) tylko kępki chwastów rosną Pomału zrośnie.U mnie na początku też nic nie było,sama glina.Ale ziemi nawieźliśmy,coś tam z roślin kupiliśmy i nagle się okazało,że nie ma się gdzie ruszyć,bo tak zarosło :evil_lol:. Asiaczek napisał(a):Oj, marudzisz... może jakaś partenogeneza zadziała...? Pzdr. Nawet jak by się rozmnożyła,to i tak zjeść nie dam :eviltong:. jamnicze napisał(a):Gratulacje za Kalisz !!! Dzięki wielkie. Quote
lourdnes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 I ja uściskam łapki:) Ale fotek !!! :) Wystawa super i nasza Bundustar jak zwykle sliczna jak ten cudny mak jej autorstwa :) I oczywiscie moja pręgusia nic dodac nic ująć wiadomo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i prawdziwa Panienka z okienka :evil_lol: Fauna i flora oczka cudna- masz swoj mały rajski ogrodek -zazdroszcze bo uwielbiam :evil_lol: Rety jak ja wyjade to bedę miała dogo-zaległości....:-( Quote
Asiaczek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Buszki']Pomału zrośnie.U mnie na początku też nic nie było,sama glina.Ale ziemi nawieźliśmy,coś tam z roślin kupiliśmy i nagle się okazało,że nie ma się gdzie ruszyć,bo tak zarosło :evil_lol:. Nawet jak by się rozmnożyła,to i tak zjeść nie dam :eviltong:. Dzięki wielkie. Ej, samolub z Ciebie... Pzdr. Quote
Buszki Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Ej, samolub z Ciebie... Pzdr. A tak,samolub :eviltong:.Bo wszyscy chcą zjeść moją (mojego?) Krewecię.MMM to nawet coś wczoraj o koktajlu krewetkowym wspominała :angryy:. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ale ja tylko na patelenkę z oliwa i czosnkiem.... Takich koktaili nie pijam...;) pzdr. Quote
MMM Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Buszki napisał(a):MMM to nawet coś wczoraj o koktajlu krewetkowym wspominała :angryy:. I tak powstają plotki. Zaprzeczam, że chciałam zjeść Krewecia! Ja tylko powiedziałam, że jak zobaczyłam fotkę to mi się koktajl z krewetek skojarzył. Mówiłam, że ja NIE lubię krewetek - jeść oczywiście, bo jeszcze z żadną nie próbowałam się zaprzyjaźnić (jak co niektórzy) :diabloti: Quote
Bundustar Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 U nas dziś słonko się ukrywa więc dla ocieplenia: "Poprzez pola, poprzez łąki, poprzez..." mały zwiadowca: i deserek: modraczki dla naszych przyjaciół: Pozdrawiamy słonecznie i ciepło :cool3: Quote
lourdnes Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Bundustar']U nas dziś słonko się ukrywa więc dla ocieplenia: "Poprzez pola, poprzez łąki, poprzez..." mały zwiadowca: i deserek: modraczki dla naszych przyjaciół: Pozdrawiamy słonecznie i ciepło :cool3: Sliczne te fotki robisz...:loveu: Quote
Buszki Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale ja tylko na patelenkę z oliwa i czosnkiem.... Takich koktaili nie pijam...;) pzdr. Nie dam i koniec :angryy:. MMM napisał(a):I tak powstają plotki. Zaprzeczam, że chciałam zjeść Krewecia! Ja tylko powiedziałam, że jak zobaczyłam fotkę to mi się koktajl z krewetek skojarzył. Mówiłam, że ja NIE lubię krewetek - jeść oczywiście, bo jeszcze z żadną nie próbowałam się zaprzyjaźnić (jak co niektórzy) :diabloti: Przecież napisałam tylko,że wspomniałaś o koktajlu,a nie że masz na niego ochotę :eviltong:.A tak szczeże,to też nie jadam krewetek,moją porcję zawsze psice dostają :evil_lol:. Bundustar napisał(a):U nas dziś słonko się ukrywa Pozdrawiamy słonecznie i ciepło :cool3: A u nas strasznie wiało cały dzień,ale słoneczko było :cool3:. lourdnes napisał(a):Sliczne te fotki robisz...:loveu: Pewnie,że śliczne :lol:. Quote
Buszki Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 deer_1987 napisał(a):a Twoje dziewczynki kiedy sie pokaza? jamnicze napisał(a):Tak, tak, teraz czas na dziewczyny :) Ups,muszę zrobić parę zdjątek,bo już mi wszystkie wyszły :oops:. Quote
lourdnes Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Rób rób bo ja juz w poniedziałek wyjezdżam .Ale będę zagladała co jakis czas i wrzucała tłumaczenia :)I jak tylko sie źrebaczek urodzi zaraz go wstawie do galerii. Pewnie też pomarudzę troszke Bundustar :evil_lol:bo na niektorych stronkach skaner obcial pierwsze litery na brzegach stron ale powinnam sobie poradzic i jeszcze raz dziekuje za nadesłane materiały :) Quote
Buszki Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 No to parę zrobiłam ;) Szepsi wcina Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us stoi i się gapi :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us coś pachnie.. Uploaded with ImageShack.us chyba to tu... Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Kradnę stójkę Szepsi:) http://img848.imageshack.us/img848/9688/resizeofpsieharce030.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Buszi nie wcina,ale trzyma ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tak sobie stoi i się gapi... Uploaded with ImageShack.us idę,same nudy... Uploaded with ImageShack.us co tak będzie stała,lepiej usiąść Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts