Buszki Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Dla ochłody,mam parę fotek fauny i flory wodnej Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Po spacerku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ciekawe kto tak rozkopał podusie :cool3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Bundustar Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 A my na spacerku w poszukiwaniu Afryki ... i zupełnie nam gorąco nie było bo wcześnie wstaliśmy. A tu pole, pole: więc buszowaliśmy w zbożu, łoj co one tak wyrosło przez tydzień: chyba się zgubiłam :shake: straciłam orientację: Benuś, gdzie jesteś??? oooo chyba go trochę widać, a trochę nie widać: hej tam w polu...jestem tuuuuuuuu: no dobra teraz trochę odpoczniemy w cieniu, ale, ale ...... dlaczego ktoś tam ciągle łazi i nam przeszkadza??? Pozdrawiamy :evil_lol: Afryka jest tuuuu :cool3: Quote
Buszki Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 U nas też jest Afryka :cool1: i my też rano wstaliśmy żeby załapać się na chłodny spacerek :eviltong:.Niestety,o 7:15 było już baaardzo ciepło.Buszi to nawet pod samochodem cienia szukała (fotki jutro). Ciekawe jak to zboże za kolejny tydzień będzie wyglądało,a racze czy baski będą z niego wyglądały :evil_lol:. Widzę nowe obróżki :cool3:.Jak się sprawują?Bo wyglądają fajnie :loveu:.Jak w Kaliszu będą,to może się skuszę... Quote
Bundustar Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Buszki napisał(a):Widzę nowe obróżki :cool3:.Jak się sprawują?Bo wyglądają fajnie :loveu:.Jak w Kaliszu będą,to może się skuszę... Dziękujemy, obróżki suuuuper, delikatna skóra i wyrazisty kolor do lasu pasuje jak ulał :) gorąco polecamy :) Quote
Buszki Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 No to mam nadzieję,że będą dwie.Tylko nie wiem czy czerwone,czy może ten wściekły fiolecik.Zobaczymy :). Quote
taxelina Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://img856.imageshack.us/img856/1926/dsc0491o.jpg pelna radosc :loveu: Quote
MMM Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 jak mi sie uda to też pokażę Wam co Maks robił wczoraj :eviltong: Quote
MMM Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 "http://img860.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Pofr" i co udało się? jeżeli tak to zgadnijcie co było za siatką ? Quote
Buszki Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Udało się :multi:. Ale się uśmiałam,zwłaszcza jak spadł i zaraz był z powrotem :evil_lol:. A za siatką pewnie był KOT :lol:. Quote
MMM Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Buszki'] A za siatką pewnie był KOT :lol:. brawo oczywiście że KOT a w nagrodę bonusik:diabloti: "http://img694.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mwmd" Quote
Cienka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oooo skąd ja to znam nasi sąsiedzi za płotu mają 2 koty i jogi notorycznie próbuje się do nich dostać. Jedyne co może go odstraszyć od gryzienia płotu to szlauch z wodą :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 MMM- gratuluję filmiku:) Uśmiałam się, szczególnie z tego popłakiwania... Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Film rewelacyjny, ale na płot musicie uważać, bo jeszcze trochę i se młody dziurę wygryzie ;) Lubię ważki :) http://img137.imageshack.us/img137/1564/resizeofwaki011.jpg Quote
Buszki Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 MMM napisał(a):brawo oczywiście że KOT a w nagrodę bonusik:diabloti: "http://img694.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mwmd" Ten kot,to jakiś złośliwy taki.Leży i Maksia wnerwia :mad:. Cienka napisał(a):Oooo skąd ja to znam nasi sąsiedzi za płotu mają 2 koty i jogi notorycznie próbuje się do nich dostać. Jedyne co może go odstraszyć od gryzienia płotu to szlauch z wodą :evil_lol: Ja mam podobnie,tylko kot jest mój :evil_lol:. Asiaczek napisał(a):MMM- gratuluję filmiku:) Uśmiałam się, szczególnie z tego popłakiwania... Pzdr. Nie ładnie śmiać się z piesia :lol:. jamnicze napisał(a):Film rewelacyjny, ale na płot musicie uważać, bo jeszcze trochę i se młody dziurę wygryzie ;) Lubię ważki :) http://img137.imageshack.us/img137/1564/resizeofwaki011.jpg Mi w takiej siatce notorycznie lisy dziury robią,już nawet myślałam czy by pastucha nie podłączać na noc... Ważki też lubię,a że mam różne i w dużych ilościach,to mogę się podzielić ;). Quote
Cienka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ja tak sobie myślałam by motyle z okien zamienić na ważki tylko jakoś zebrać się nie mogę Quote
Buszki Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Ważki są chyba trudniejsze,bo ciężko uchwycić eteryczność ich skrzydełek.Ale próbuj,a potem się pochwal :). Quote
Cienka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Buszki ja mam gotowe wzory wrzucam ustalam wielkość i nic więcej mnie nie interere. Chyba bym się zarobiła jak bym tą trawę na okno miał sama rysować. Quote
Buszki Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 E,to Ty tak to robisz. To pokaż jak będziesz miała ważki na oknie :cool3:. Quote
lourdnes Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Super fotki narobiłaś:) Psiaki jak zwykle wiadomo :loveu::loveu::loveu::loveu: Piękna ta fotka z chabrami- bo to chyba chabry są ?:evil_lol: Film Maxia genialny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uśmiałam się :evil_lol: Quote
Buszki Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 lourdnes napisał(a):Super fotki narobiłaś:) Psiaki jak zwykle wiadomo :loveu::loveu::loveu::loveu: Piękna ta fotka z chabrami- bo to chyba chabry są ?:evil_lol: Film Maxia genialny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uśmiałam się :evil_lol: Oj,widać zaganiana jesteś :razz:. Quote
lourdnes Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Buszki napisał(a):Oj,widać zaganiana jesteś :razz:. Chwile mnie nie było- najpierw weekendowe zawody a za chwile sianokosy w domu i tak sie wszystko zbieglo ale juz nadrabiam zaległości :evil_lol: Quote
gosiaja Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 czadowy ten filmik a jak spadł i zaraz był z powrotem :) Quote
Buszki Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 lourdnes napisał(a):Chwile mnie nie było- najpierw weekendowe zawody a za chwile sianokosy w domu i tak sie wszystko zbieglo ale juz nadrabiam zaległości :evil_lol: Może i chwile,ale na dogo od razu pusto się zrobiło ;). gosiaja napisał(a):czadowy ten filmik a jak spadł i zaraz był z powrotem :) Nio,ja na samo wspomnienie zaczynam się śmiać :). Quote
lourdnes Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Teraz ok 1,5 tyg jestem jeszcze w domciu a potem uciekam na wakacje bo źrebaczek ma termin na ostatni tydzień czerwca :) Quote
Recommended Posts