Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale dużo dzisiaj mojej pregusi:loveu::loveu::loveu::loveu:I wreszcie ja widze uzipaną :evil_lol:
Ależ maja tam u Ciebie gdzie latac:)Heeektary stepu. A z sarenka to pewnie sie zastanawialy czy to nie inny basek ;) Kocykiem to chcialas podrażnic Buszi? -bo o ile mnie oczy nie myla to kocyk jest w koty haha

Posted

[quote name='lourdnes']Ale dużo dzisiaj mojej pregusi:loveu::loveu::loveu::loveu:I wreszcie ja widze uzipaną :evil_lol:
Ależ maja tam u Ciebie gdzie latac:)Heeektary stepu. A z sarenka to pewnie sie zastanawialy czy to nie inny basek ;) Kocykiem to chcialas podrażnic Buszi? -bo o ile mnie oczy nie myla to kocyk jest w koty haha

Tą sarenkę,to dziewczyny czuły i słyszały,ale w wysokiej trawie nie widziały:roll:.Dlatego udało mi się fotki pstryknąć,normalnie to jest namierzanie (sekund pięć),pogoń i moje znudzone nawoływanie(coby wiedziały,że czekam tam gdzie mnie zostawiły :diabloti: )
To jest poszewka w kotki :eviltong:,jeszcze z dawnych czasów :cool3:.A Buszce,to raczej zwisało na czym leży.Problemem było czy woli na słońcu,czy jednak w cieniu :evil_lol:.

[quote name='Asiaczek']Ja juz wiem, dlaczego lourdnes tak lubi Szepsi:) Bo.... Szepsi i Buszki sa chudzieńkie!!!!!! A Maniek i Maniutka - to jeszcze mają wałeczki. Ot, co!!!!
http://img546.imageshack.us/img546/9944/resizeofspacer041.jpg

Pzdr.

Za chwilkę już nie były chudziutkie,bo wróciłyśmy do domku na obiadek :p.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja juz wiem, dlaczego lourdnes tak lubi Szepsi:) Bo.... Szepsi i Buszki sa chudzieńkie!!!!!! A Maniek i Maniutka - to jeszcze mają wałeczki. Ot, co!!!!
http://img546.imageshack.us/img546/9944/resizeofspacer041.jpg

Pzdr.
A jakos mi tak w oko wpadla i takie wyszlo zaswiergolenie od pierwszego wejrzenia jak w tych bajkach Disneya :evil_lol: Byl tylko świst i strzala Amora u celu haha
A Mańki moje chudna:) Dzis jak wrocimy od konia beda nowe fotki :eviltong:

Posted

lourdnes napisał(a):
A jakos mi tak w oko wpadla i takie wyszlo zaswiergolenie od pierwszego wejrzenia jak w tych bajkach Disneya :evil_lol: Byl tylko świst i strzala Amora u celu haha
A Mańki moje chudna:) Dzis jak wrocimy od konia beda nowe fotki :eviltong:

To ja bym chciała zobaczyć te chude Mańki :evil_lol:.

Posted

Buszki napisał(a):
To ja bym chciała zobaczyć te chude Mańki :evil_lol:.

Jesteśmy w trakcie ale juz sa efekty widoczne :eviltong: Dzisiaj cosik pofoce to zobaczycie :evil_lol:

Posted

chyba niestety nie wyjdzie nic z moim dojazdem do leszna transport mam, ale mam nowego psa i musze sie nim zająć, a moi rodzice w weekend wyjezdzaja nad morze i nie ma kto sie psami zająć...chyba ze nie pojadą to moze wtedy... do piatku bede wiedziec...:(

Posted

Savannah napisał(a):
chyba niestety nie wyjdzie nic z moim dojazdem do leszna transport mam, ale mam nowego psa i musze sie nim zająć, a moi rodzice w weekend wyjezdzaja nad morze i nie ma kto sie psami zająć...chyba ze nie pojadą to moze wtedy... do piatku bede wiedziec...:(

No przestań...Liczę na Ciebie,bo konkurencję w klasie mamy :-(.Tylko Ty jesteś w stanie Szepsi pokazać (skoro Buszi spacyfikowałaś :cool3: ).

Posted

[quote name='deer_1987']http://img861.imageshack.us/img861/7574/resizeofwyatnr2011066.jpg
Ale ma sliczna obroze, ale czy ja tego juz nie pisalam? :P
Też mi sie podoba - i sprawia wrazenie solidnej :)- nie to co moje. Ja wlasnie musze zakupic nowe bo szkodniki mi wyrastaja z tych obróżek co mam.
Dziś fotek z odchudzania nie bedzie bo nie jedziemy do grubego- sesja przelozona na jutro :evil_lol: (to zdaza jeszcze schudnac pare gram :diabloti:)

Posted

[quote name='deer_1987']http://img861.imageshack.us/img861/7574/resizeofwyatnr2011066.jpg
Ale ma sliczna obroze, ale czy ja tego juz nie pisalam? :P

Chyba nie pisałaś nic o obroży.To moja ulubiona,na specjalne wyjścia :lol:.

[quote name='lourdnes']Też mi sie podoba - i sprawia wrazenie solidnej :)- nie to co moje. Ja wlasnie musze zakupic nowe bo szkodniki mi wyrastaja z tych obróżek co mam.
Dziś fotek z odchudzania nie bedzie bo nie jedziemy do grubego- sesja przelozona na jutro :evil_lol: (to zdaza jeszcze schudnac pare gram :diabloti:)

Solidna jest,taka nie do zdarcia.To WOZA,jestem w niej zakochana :loveu:.Zastanawiam się nawet,czy nie zrobić dziewczynom takich samych.
To może jeszcze pobiegaj z maluchami,więcej do jutra zrzucą :evil_lol:.

[quote name='jamnicze']Jaki fajny motylek usiadł Ci na oknie
http://img151.imageshack.us/img151/3283/resizeofspacer002.jpg

Nio i przesłania widok Szepsi :diabloti:.

Posted

[quote name='lourdnes']Dzisiaj ocenicie czy cos schudły - az sie boje hahaha
Obroża świetna- a gdzie mozna takaowa dostac bo u nas nie znalazlam a potrzebuje takie dwie :)

Obroże zamawia się u producenta (www.woza.pl). Gotowe chyba też mają,tylko jak jest szersza,to za długa.Lepiej zamówić.Mi udało się odkupić gotową na dogo :).
Czekam na fotki chudzielców ;).

Posted

[quote name='Buszki']Obroże zamawia się u producenta ( www.woza.pl).Gotowe chyba też mają,tylko jak jest szersza,to za długa.Lepiej zamówić.Mi udało się odkupić gotową na dogo :).
Czekam na fotki chudzielców ;).
To ja zagladam szukac takiej jak ma pregusia :loveu:
Fotki beda wieczorem:)