Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
A to jeszcze sie mozna zalapac na ciacho?

Pewnie,że można.Jest jeszcze pół blaszki w domu i cała w samochodzie (spakowana na jutrzejszą wystawę) :).

Posted

Buszki napisał(a):
Pewnie,że można.Jest jeszcze pół blaszki w domu i cała w samochodzie (spakowana na jutrzejszą wystawę) :).

O qrcze az mi zapachnialo jak zobaczylam ummmmmmmm mniammmm:sabber:

Posted

Mniam, mniam ale apetycznie wygląda to ciasto. Już ide spac żeby szybciej było jutro i jutro sobie je zjem :diabloti:
ringówka spakowana, kieszonka na nr też i tylko jutro podkręcę Maksiowi ogonek na lokówce i możemy jechać :evil_lol:

Posted

lourdnes napisał(a):
O qrcze az mi zapachnialo jak zobaczylam ummmmmmmm mniammmm:sabber:

Mniam,mniam już pół blaszki zjadłam :evil_lol:.

MMM napisał(a):
Mniam, mniam ale apetycznie wygląda to ciasto. Już ide spac żeby szybciej było jutro i jutro sobie je zjem :diabloti:
ringówka spakowana, kieszonka na nr też i tylko jutro podkręcę Maksiowi ogonek na lokówce i możemy jechać :evil_lol:

Pewnie,że zjesz.Nawet w drodze możesz zacząć :razz:.
Jak masz lokówkę,to weź.Zrobimy nakręcanie na gorąco,będzie trwalsze :diabloti:.

Posted

[quote name='MMM']Mniam, mniam ale apetycznie wygląda to ciasto. Już ide spac żeby szybciej było jutro i jutro sobie je zjem :diabloti:
Widzę, że przygotowania w pełnym toku:)

[quote name='Buszki']To weź i biegusiem do łóżeczka :).
Pewnie! Bo jeszcze aśpicie... oby nie;)

Ja teraz juz wsio rozumiem. Wy nie jedziecie na wystawę po oceny, wnioski itp. Wy jedziecie, aby zjeść kawałek pysznego ciasta! Ot, co!!!
http://img713.imageshack.us/img713/4021/resizeofciasto002.jpg

Pzdr.

Posted

Buszki: Oto ciasto orzechowe w towarzystwie resztki z truskawkami (mrożonymi)

Uploaded with ImageShack.us

Witamy się po niedzielnym, leśnym spacerku :)

My mamy wielką nadzieję, że do Leszna też jakieś pyszności przywieziesz ;) baaardzo lubię Twoje wypieki, pyyyychota a i Benuś je wielbi ;)

Posted

Jesteśmy po wystawie.Najedzone i zadowolone.Stawka w wystawach.

Ciasto w Lesznie będzie,tylko jakie wolisz? Z truskawkami czy z to z orzechami ?

Posted

Buszki napisał(a):

Ciasto w Lesznie będzie,tylko jakie wolisz? Z truskawkami czy z to z orzechami ?

Zajrzałam , fotki obejrzalam i dla mnie i tak najpiekniejsze jest pręgate słoneczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

lourdnes napisał(a):
Zajrzałam , fotki obejrzalam i dla mnie i tak najpiekniejsze jest pręgate słoneczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Tylko na tyvh fotkach taka rozmazana wyszła.Ale mam parę z po wystawie,to za chwilkę wstawię.

Asiaczek napisał(a):
A kiedy ja będę mogła spróbowac tego z orzeszkami...?
Kiedy i gdzie?

Pzdr.

Pewnie na jakiejś wystawie :diabloti:.

Posted

Suuuper:)Faktycznie wiecej widac i mam w zblizeniu Szepsi :loveu::loveu::loveu: A Maksiu jak slicznie wyszedl, jest...taki dostojny -przystojniak :cool3::cool3::cool3:

Posted

Buszki napisał(a):

Każde w Twoim wykonaniu to pychota :) :) :) ale tego z orzeszkami to chyba jeszcze nie jadłam, owocowo-truskawkowe to z Kalisza - pamiętam...pychotka była, już szykuję miejsce na smakołyki ;)

Fajnie Maksiu i Szepsunia wyglądają, gratki za wystawę :) i już się cieszę, że się zobaczymy :) :) :) znów Benuś z Szepsunią poszaleje ;)

Posted

[quote name='lourdnes']Suuuper:)Faktycznie wiecej widac i mam w zblizeniu Szepsi :loveu::loveu::loveu: A Maksiu jak slicznie wyszedl, jest...taki dostojny -przystojniak :cool3::cool3::cool3:

Szepsi w zbliżeniu to specjalnie dla Ciebie ;).A Maksiu był tak zmęczony,że zasypiał na siedząco :evil_lol:.

[quote name='Bundustar']Każde w Twoim wykonaniu to pychota :) :) :) ale tego z orzeszkami to chyba jeszcze nie jadłam, owocowo-truskawkowe to z Kalisza - pamiętam...pychotka była, już szykuję miejsce na smakołyki ;)

Fajnie Maksiu i Szepsunia wyglądają, gratki za wystawę :) i już się cieszę, że się zobaczymy :) :) :) znów Benuś z Szepsunią poszaleje ;)

No dobra,to będzie z orzeszkami :lol:.Tylko się zastanawiam czy jedna blaszka wystarczy :evil_lol:.
A tak przy okazji.Maksiu i Benio mają całkiem inne charakterki.Maksio mnie uwielbia,a Benio ignoruje :diabloti:.Za to Szepsi Benia uwielbia i pozwoli mu wszystko,a Maksia na początku chciała ustawiać :evil_lol:.

XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX

I jeszcze o wystawie.Muszę pochwalić synka MMM,który zawsze wystawia Maksia.Wczorajszy sukces jest Ich wspólnym sukcesem.Brawo chłopaki!!!

Posted

[quote name='Buszki']

No dobra,to będzie z orzeszkami :lol:.Tylko się zastanawiam czy jedna blaszka wystarczy :evil_lol:.
A tak przy okazji.Maksiu i Benio mają całkiem inne charakterki.Maksio mnie uwielbia,a Benio ignoruje :diabloti:.Za to Szepsi Benia uwielbia i pozwoli mu wszystko,a Maksia na początku chciała ustawiać :evil_lol:.

XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX

Oj nie widziałam aby Cię ignorował :shake: zwłaszcza jak miałaś placuszek w łapce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I jeszcze o wystawie.Muszę pochwalić synka MMM,który zawsze wystawia Maksia.Wczorajszy sukces jest Ich wspólnym sukcesem.Brawo chłopaki!!!

BRAWO!!! dla Maksia i jego PANA :cool3: to fajny duet :cool2: myślę, że świetnie się rozumieją

Posted

[quote name='Buszki']
Pewnie na jakiejś wystawie :diabloti:.
Cfaniara...

[quote name='Buszki']
Ooooo, super informacja!!! Młody baskowy narybek rośnie, ale i ludzki nie odstaje:)

Widze i czytam, że Szepsi zawojowała Maksia na całego! Nie dość, że domek Maksiowy, potem legowisko a na koniec jeszcze i Dentastix....
http://img845.imageshack.us/img845/136/resizeofwyatnr2011076.jpg

pzdr.

Posted

Sopot jest na drugim końcu Polski,cały dzień jazdy od nas,nie ma szans :shake:.

Trochę fotek z dzisiejszego spacerku

Tam z tyłu,w krzaczkach stoi sarenka.

A to dziewczyny wpatrzone w nią

Wpuśćcie mnie do środka

Drzwi były otwarte,ale Szepsi chciała oknem :evil_lol:

Buszi nie całkiem zdecydowana

Różyczka