Buszki Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 deer_1987 napisał(a):A to jeszcze sie mozna zalapac na ciacho? Pewnie,że można.Jest jeszcze pół blaszki w domu i cała w samochodzie (spakowana na jutrzejszą wystawę) :). Quote
lourdnes Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Buszki napisał(a):Pewnie,że można.Jest jeszcze pół blaszki w domu i cała w samochodzie (spakowana na jutrzejszą wystawę) :). O qrcze az mi zapachnialo jak zobaczylam ummmmmmmm mniammmm:sabber: Quote
MMM Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Mniam, mniam ale apetycznie wygląda to ciasto. Już ide spac żeby szybciej było jutro i jutro sobie je zjem :diabloti: ringówka spakowana, kieszonka na nr też i tylko jutro podkręcę Maksiowi ogonek na lokówce i możemy jechać :evil_lol: Quote
Buszki Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 lourdnes napisał(a):O qrcze az mi zapachnialo jak zobaczylam ummmmmmmm mniammmm:sabber: Mniam,mniam już pół blaszki zjadłam :evil_lol:. MMM napisał(a):Mniam, mniam ale apetycznie wygląda to ciasto. Już ide spac żeby szybciej było jutro i jutro sobie je zjem :diabloti: ringówka spakowana, kieszonka na nr też i tylko jutro podkręcę Maksiowi ogonek na lokówce i możemy jechać :evil_lol: Pewnie,że zjesz.Nawet w drodze możesz zacząć :razz:. Jak masz lokówkę,to weź.Zrobimy nakręcanie na gorąco,będzie trwalsze :diabloti:. Quote
MMM Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 mam lokówko suszarkę, tylko nie jest na baterie, to nie będę brała, ale mogę zabrać wałki ! Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='MMM']Mniam, mniam ale apetycznie wygląda to ciasto. Już ide spac żeby szybciej było jutro i jutro sobie je zjem :diabloti: ringówka spakowana, kieszonka na nr też i tylko jutro podkręcę Maksiowi ogonek na lokówce i możemy jechać :evil_lol: Widzę, że przygotowania w pełnym toku:) [quote name='Buszki']To weź i biegusiem do łóżeczka :). Pewnie! Bo jeszcze aśpicie... oby nie;) Ja teraz juz wsio rozumiem. Wy nie jedziecie na wystawę po oceny, wnioski itp. Wy jedziecie, aby zjeść kawałek pysznego ciasta! Ot, co!!! http://img713.imageshack.us/img713/4021/resizeofciasto002.jpg Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Hahahaha na to wyglada ,ze jada sie opychac pysznościami i nam tu smaka robia :eviltong: Quote
Bundustar Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Buszki: Oto ciasto orzechowe w towarzystwie resztki z truskawkami (mrożonymi) Uploaded with ImageShack.us Witamy się po niedzielnym, leśnym spacerku :) My mamy wielką nadzieję, że do Leszna też jakieś pyszności przywieziesz ;) baaardzo lubię Twoje wypieki, pyyyychota a i Benuś je wielbi ;) Quote
Buszki Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Jesteśmy po wystawie.Najedzone i zadowolone.Stawka w wystawach. Ciasto w Lesznie będzie,tylko jakie wolisz? Z truskawkami czy z to z orzechami ? Quote
lourdnes Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Buszki napisał(a):Jesteśmy po wystawie.Najedzone i zadowolone.Stawka w wystawach. Ciasto w Lesznie będzie,tylko jakie wolisz? Z truskawkami czy z to z orzechami ? Zajrzałam , fotki obejrzalam i dla mnie i tak najpiekniejsze jest pręgate słoneczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 A kiedy ja będę mogła spróbowac tego z orzeszkami...? Kiedy i gdzie? Pzdr. Quote
Buszki Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 lourdnes napisał(a):Zajrzałam , fotki obejrzalam i dla mnie i tak najpiekniejsze jest pręgate słoneczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tylko na tyvh fotkach taka rozmazana wyszła.Ale mam parę z po wystawie,to za chwilkę wstawię. Asiaczek napisał(a):A kiedy ja będę mogła spróbowac tego z orzeszkami...? Kiedy i gdzie? Pzdr. Pewnie na jakiejś wystawie :diabloti:. Quote
Buszki Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 No to jestem z fotkami. Maks Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szepsi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Maks i Szepsi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I na koniec Szepsi w domu Maksa,w spanku Maksa z dentastikiem Maksa :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
lourdnes Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Suuuper:)Faktycznie wiecej widac i mam w zblizeniu Szepsi :loveu::loveu::loveu: A Maksiu jak slicznie wyszedl, jest...taki dostojny -przystojniak :cool3::cool3::cool3: Quote
Bundustar Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Buszki napisał(a):Jesteśmy po wystawie.Najedzone i zadowolone.Stawka w wystawach. Ciasto w Lesznie będzie,tylko jakie wolisz? Z truskawkami czy z to z orzechami ? Każde w Twoim wykonaniu to pychota :) :) :) ale tego z orzeszkami to chyba jeszcze nie jadłam, owocowo-truskawkowe to z Kalisza - pamiętam...pychotka była, już szykuję miejsce na smakołyki ;) Fajnie Maksiu i Szepsunia wyglądają, gratki za wystawę :) i już się cieszę, że się zobaczymy :) :) :) znów Benuś z Szepsunią poszaleje ;) Quote
Buszki Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='lourdnes']Suuuper:)Faktycznie wiecej widac i mam w zblizeniu Szepsi :loveu::loveu::loveu: A Maksiu jak slicznie wyszedl, jest...taki dostojny -przystojniak :cool3::cool3::cool3: Szepsi w zbliżeniu to specjalnie dla Ciebie ;).A Maksiu był tak zmęczony,że zasypiał na siedząco :evil_lol:. [quote name='Bundustar']Każde w Twoim wykonaniu to pychota :) :) :) ale tego z orzeszkami to chyba jeszcze nie jadłam, owocowo-truskawkowe to z Kalisza - pamiętam...pychotka była, już szykuję miejsce na smakołyki ;) Fajnie Maksiu i Szepsunia wyglądają, gratki za wystawę :) i już się cieszę, że się zobaczymy :) :) :) znów Benuś z Szepsunią poszaleje ;) No dobra,to będzie z orzeszkami :lol:.Tylko się zastanawiam czy jedna blaszka wystarczy :evil_lol:. A tak przy okazji.Maksiu i Benio mają całkiem inne charakterki.Maksio mnie uwielbia,a Benio ignoruje :diabloti:.Za to Szepsi Benia uwielbia i pozwoli mu wszystko,a Maksia na początku chciała ustawiać :evil_lol:. XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX I jeszcze o wystawie.Muszę pochwalić synka MMM,który zawsze wystawia Maksia.Wczorajszy sukces jest Ich wspólnym sukcesem.Brawo chłopaki!!! Quote
Bundustar Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='Buszki'] No dobra,to będzie z orzeszkami :lol:.Tylko się zastanawiam czy jedna blaszka wystarczy :evil_lol:. A tak przy okazji.Maksiu i Benio mają całkiem inne charakterki.Maksio mnie uwielbia,a Benio ignoruje :diabloti:.Za to Szepsi Benia uwielbia i pozwoli mu wszystko,a Maksia na początku chciała ustawiać :evil_lol:. XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX Oj nie widziałam aby Cię ignorował :shake: zwłaszcza jak miałaś placuszek w łapce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jeszcze o wystawie.Muszę pochwalić synka MMM,który zawsze wystawia Maksia.Wczorajszy sukces jest Ich wspólnym sukcesem.Brawo chłopaki!!! BRAWO!!! dla Maksia i jego PANA :cool3: to fajny duet :cool2: myślę, że świetnie się rozumieją Quote
Asiaczek Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='Buszki'] Pewnie na jakiejś wystawie :diabloti:. Cfaniara... [quote name='Buszki'] I jeszcze o wystawie.Muszę pochwalić synka MMM,który zawsze wystawia Maksia.Wczorajszy sukces jest Ich wspólnym sukcesem.Brawo chłopaki!!! Ooooo, super informacja!!! Młody baskowy narybek rośnie, ale i ludzki nie odstaje:) Widze i czytam, że Szepsi zawojowała Maksia na całego! Nie dość, że domek Maksiowy, potem legowisko a na koniec jeszcze i Dentastix.... http://img845.imageshack.us/img845/136/resizeofwyatnr2011076.jpg pzdr. Quote
lourdnes Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 To ja jeszcze raz przekazuję gratkowe uściski wszystkich baskowych łapek z wystawy i dziekuje za Szepsi pod lupą :evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Gratulacje za wystawę, a co do następnej, to Sopot wcale nie jest za daleko, o nie, nie !!! Quote
Buszki Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Sopot jest na drugim końcu Polski,cały dzień jazdy od nas,nie ma szans :shake:. Trochę fotek z dzisiejszego spacerku Uploaded with ImageShack.us Tam z tyłu,w krzaczkach stoi sarenka. A to dziewczyny wpatrzone w nią Uploaded with ImageShack.us Wpuśćcie mnie do środka Uploaded with ImageShack.us Drzwi były otwarte,ale Szepsi chciała oknem :evil_lol: Buszi nie całkiem zdecydowana Uploaded with ImageShack.us Różyczka Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 W drodze na łąkę Uploaded with ImageShack.us Kto pamięta step szeroki z wcześniejszych fotek? Dzisiaj wygląda on tak Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts