Buszki Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='Asiaczek']Ale dobrze mu tam? Za bardzo nie narzekają na Boska? Pzdr. A dlaczego mieli by narzekać?Są nawet bardzo zadowoleni :). [quote name='lourdnes']Ooooo to wstawiaj :) Nie wiem czy mogę,bo razem z córcią jest na tych fotkach.A nie każdy życzy sobie być na forum. Jedno jeszcze jest ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 W takich przypadkach, gdy na fotkach sa dzieci/dorośli itp., to ja się pytam, czy mogę wstawić takie fotki na forum lub/i FB. I po wstawieniu podaję link. Może się dopytaj, co? Bo jak fajne foteczki, to trochę szkoda, że nie możemy ich oglądnąć... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Buszki napisał(a):Spytam się :). Albo jak sie da to wykadruj jesli nie zechca wystapic z psotnikiem dla nas na dogo :evil_lol: Quote
Buszki Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Nie umieeeem :oops: :placz:. Poczekam,może będzie zgoda. Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Buszki napisał(a):Nie umieeeem :oops: :placz:. Poczekam,może będzie zgoda. Napewno masz w programie taka funkcje poprobuj i sie nauczysz to nic trudnego a czesto najskuteczniej ratuje fotki np jak fajnie wyszlas a jestes daleko :) Quote
MMM Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Buszki napisał(a): Brawo!Wiedziałam,że mogę na rodzeństwo liczyć :multi:. Pamietaj, że to mój ulubieniec, przecież to po niego do Ciebie dzwoniłam po raz pierwszy ;) Wiecie co Maks dostał na urodziny - dyplom - Młodzieżowy Champion Polski z datą wystawienia 17 V 2011 :lol: prawda, że fajna niespodzianka? Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 MMM napisał(a):Pamietaj, że to mój ulubieniec, przecież to po niego do Ciebie dzwoniłam po raz pierwszy ;) Wiecie co Maks dostał na urodziny - dyplom - Młodzieżowy Champion Polski z datą wystawienia 17 V 2011 :lol: prawda, że fajna niespodzianka? Ale fajnie tym bardziej ,ze trafione w urodzinki :multi: Quote
Buszki Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 MMM napisał(a):Pamietaj, że to mój ulubieniec, przecież to po niego do Ciebie dzwoniłam po raz pierwszy ;) Wiecie co Maks dostał na urodziny - dyplom - Młodzieżowy Champion Polski z datą wystawienia 17 V 2011 :lol: prawda, że fajna niespodzianka? Z Boskiem to miałaś pecha,ale za to masz Maksia :). A prezencik fantastyczny,ciekawe czy z rozmysłem taką datę wstawili,czy raczej przez przypadek;). lourdnes napisał(a):Napewno masz w programie taka funkcje poprobuj i sie nauczysz to nic trudnego a czesto najskuteczniej ratuje fotki np jak fajnie wyszlas a jestes daleko :) Pewnie i mam,ale się nie znam :). Quote
MMM Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Buszki napisał(a):Z Boskiem to miałaś pecha,ale za to masz Maksia :). no, ale nie zamieniłabym Maksia na żadnego innego, nawet tri,:loveu: tylko czasami myślę żeby sprawic sobie drugiego do kompletu Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 MMM napisał(a):no, ale nie zamieniłabym Maksia na żadnego innego, nawet tri,:loveu: tylko czasami myślę żeby sprawic sobie drugiego do kompletu Ja zdecydowanie polecam- co dwa szkodniki to nie jeden :eviltong: I wszelkie ewentualne zniszczenia mozna z entuzjazmem mnożyc przez 2 :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 MMM napisał(a):Pamietaj, że to mój ulubieniec, przecież to po niego do Ciebie dzwoniłam po raz pierwszy ;) Wiecie co Maks dostał na urodziny - dyplom - Młodzieżowy Champion Polski z datą wystawienia 17 V 2011 :lol: prawda, że fajna niespodzianka? Ooooo, gratulacje!!!!! Buszki napisał(a):Nie umieeeem :oops: :placz:. Poczekam,może będzie zgoda. Buszki, jak będziesz miała jakies wolne minuty, to zadzwoń - wyjasnię. Bo ja obecnie to już nie moge ot, tak sobie dzwonić i tłumaczyć, nie mam na to finansów... Zgrałaś ACDSee...? MMM napisał(a):no, ale nie zamieniłabym Maksia na żadnego innego, nawet tri,:loveu: tylko czasami myślę żeby sprawic sobie drugiego do kompletu Polecam! Pzdr. Quote
Buszki Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 MMM napisał(a):no, ale nie zamieniłabym Maksia na żadnego innego, nawet tri,:loveu: tylko czasami myślę żeby sprawic sobie drugiego do kompletu Mówiłam żebyś brała jak był do wzięcia ;). lourdnes napisał(a):Ja zdecydowanie polecam- co dwa szkodniki to nie jeden :eviltong: I wszelkie ewentualne zniszczenia mozna z entuzjazmem mnożyc przez 2 :evil_lol: Nio,ja też wolę dwa niż jednego.Albo trzy niż dwa.Albo...:diabloti: Asiaczek napisał(a): Buszki, jak będziesz miała jakies wolne minuty, to zadzwoń - wyjasnię. Bo ja obecnie to już nie moge ot, tak sobie dzwonić i tłumaczyć, nie mam na to finansów... Zgrałaś ACDSee...? Pzdr. Oki.Zgrałam i schowałam żeby mi ktoś przez święta(majowe) nie posiał.I zapomniałam odesłać :oops:.Ale już przygotowałam. Quote
Buszki Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 deer_1987 napisał(a):Witam sie i do pracy zmykam :) Witaj kobieto pracująca :). Quote
Cienka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 MMM napisał(a):no, ale nie zamieniłabym Maksia na żadnego innego, nawet tri,:loveu: tylko czasami myślę żeby sprawic sobie drugiego do kompletu MMM Jogi miał być czarno- białą suczką (która miała się pojawić jakoś w tym lub następnym roku). Tylko Pina sama zadecydowała, albo sprawicie mi towarzystwo na tej wsi albo zdemoluje wasz piękny nowy domek z nudów (teraz też go demolują ale we dwójkę:evil_lol:) Uwielbiam oboje każde jest zupełnie inne i to jest niesamowite:multi: Quote
Buszki Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Trochę foteczek. Kfiatuszek Uploaded with ImageShack.us Chrabąszczyk Uploaded with ImageShack.us Szepsi wylegująca się na tarasie... Uploaded with ImageShack.us ...i na oparciu kanapy Uploaded with ImageShack.us A taki widok zastałam rano jak wróciłam ze szkoły(synka odwiozłam) Uploaded with ImageShack.us Quote
lourdnes Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Chrabąszczyk super:) Ale moja pręgusia...ambrozje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ostatnia fotka taka i wesola i sentymentalna jak te poranne promyki zagladaja do domku dajac takie leniwe swiatlo, w ktorym wylegują sie oba szkodniki:) Quote
taxelina Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/3065/resizeofrne099.jpg A ta znow tak wysoko! Quote
Asiaczek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='deer_1987']http://img713.imageshack.us/img713/3065/resizeofrne099.jpg A ta znow tak wysoko! Baski lubią siedziec/leżeć wysoko:) Chrabąszczyk wygląda jak broszka, czyli tak bardziej sztucznie... http://img651.imageshack.us/img651/7621/resizeofrne090.jpg A co to za kwiatki w tle? Hoya? Pzdr. Quote
Buszki Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='lourdnes']Chrabąszczyk super:) Ale moja pręgusia...ambrozje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ostatnia fotka taka i wesola i sentymentalna jak te poranne promyki zagladaja do domku dajac takie leniwe swiatlo, w ktorym wylegują sie oba szkodniki:) A dziewczyny wiedzą o promykach i co rano stają w tym samym miejscu i czekają aż żaluzję odsłonię :lol:. [quote name='deer_1987']http://img713.imageshack.us/img713/3065/resizeofrne099.jpg A ta znow tak wysoko! No,bo to kotopies :evil_lol:. [quote name='Asiaczek']Baski lubią siedziec/leżeć wysoko:) Chrabąszczyk wygląda jak broszka, czyli tak bardziej sztucznie... http://img651.imageshack.us/img651/7621/resizeofrne090.jpg A co to za kwiatki w tle? Hoya? Pzdr. Ten chrabąszcz na żywo właśnie tak wygląda,jak sztuczny.Do tego tak się błyszczy,że aż oślepia.A siedzi na lilaku(bzie) miniaturowym,którego zapach co roku przyciąga te chrabąszcze. Quote
lourdnes Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Mi chrabąszczyk sie skojarzyl z brożką:) Ladnie mu to zielone ubranko połyskuje :evil_lol: A dziewczyny wiedzą co dobre- nic tak nie poprawia humoru od rana jak picie słoneczka kazdym centymetrem ciała :) Quote
taxelina Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Buszki napisał(a):No,bo to kotopies :evil_lol:. ja mam psokrolika czyli krolika co mysli ze jest psem.. :roll: Quote
Buszki Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 lourdnes napisał(a):Mi chrabąszczyk sie skojarzyl z brożką:) Ladnie mu to zielone ubranko połyskuje :evil_lol: A dziewczyny wiedzą co dobre- nic tak nie poprawia humoru od rana jak picie słoneczka kazdym centymetrem ciała :) Mi się strasznie te chrabąszcze podobają,to dla nich dokupiłam bez :). Dzisiaj panienki cierpią.Pogoda mało baskowa.Nawet spacer w lesie i gonitwa z sarenką nie poprawiły im humorów :(. deer_1987 napisał(a):ja mam psokrolika czyli krolika co mysli ze jest psem.. :roll: To wiesz o co chodzi z tymi naszymi dziwnymi zwierzakami.Niby pies niby kot,niby królik niby pies ;). Quote
Recommended Posts