Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale dobrze mu tam? Za bardzo nie narzekają na Boska?

Pzdr.

A dlaczego mieli by narzekać?Są nawet bardzo zadowoleni :).

[quote name='lourdnes']Ooooo to wstawiaj :)

Nie wiem czy mogę,bo razem z córcią jest na tych fotkach.A nie każdy życzy sobie być na forum.
Jedno jeszcze jest ;)

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takich przypadkach, gdy na fotkach sa dzieci/dorośli itp., to ja się pytam, czy mogę wstawić takie fotki na forum lub/i FB. I po wstawieniu podaję link.
Może się dopytaj, co? Bo jak fajne foteczki, to trochę szkoda, że nie możemy ich oglądnąć...

Pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):
Nie umieeeem :oops: :placz:.
Poczekam,może będzie zgoda.

Napewno masz w programie taka funkcje poprobuj i sie nauczysz to nic trudnego a czesto najskuteczniej ratuje fotki np jak fajnie wyszlas a jestes daleko :)

Posted

Buszki napisał(a):
Brawo!Wiedziałam,że mogę na rodzeństwo liczyć :multi:.

Pamietaj, że to mój ulubieniec, przecież to po niego do Ciebie dzwoniłam po raz pierwszy ;)

Wiecie co Maks dostał na urodziny - dyplom - Młodzieżowy Champion Polski z datą wystawienia 17 V 2011 :lol: prawda, że fajna niespodzianka?

Posted

MMM napisał(a):
Pamietaj, że to mój ulubieniec, przecież to po niego do Ciebie dzwoniłam po raz pierwszy ;)

Wiecie co Maks dostał na urodziny - dyplom - Młodzieżowy Champion Polski z datą wystawienia 17 V 2011 :lol: prawda, że fajna niespodzianka?

Ale fajnie tym bardziej ,ze trafione w urodzinki :multi:

Posted

MMM napisał(a):

Z Boskiem to miałaś pecha,ale za to masz Maksia :).
A prezencik fantastyczny,ciekawe czy z rozmysłem taką datę wstawili,czy raczej przez przypadek;).

lourdnes napisał(a):
Napewno masz w programie taka funkcje poprobuj i sie nauczysz to nic trudnego a czesto najskuteczniej ratuje fotki np jak fajnie wyszlas a jestes daleko :)

Pewnie i mam,ale się nie znam :).

Posted

Buszki napisał(a):
Z Boskiem to miałaś pecha,ale za to masz Maksia :).

no, ale nie zamieniłabym Maksia na żadnego innego, nawet tri,:loveu: tylko czasami myślę żeby sprawic sobie drugiego do kompletu

Posted

MMM napisał(a):
no, ale nie zamieniłabym Maksia na żadnego innego, nawet tri,:loveu: tylko czasami myślę żeby sprawic sobie drugiego do kompletu

Ja zdecydowanie polecam- co dwa szkodniki to nie jeden :eviltong: I wszelkie ewentualne zniszczenia mozna z entuzjazmem mnożyc przez 2 :evil_lol:

Posted

MMM napisał(a):

Ooooo, gratulacje!!!!!

Buszki napisał(a):
Nie umieeeem :oops: :placz:.
Poczekam,może będzie zgoda.

Buszki, jak będziesz miała jakies wolne minuty, to zadzwoń - wyjasnię. Bo ja obecnie to już nie moge ot, tak sobie dzwonić i tłumaczyć, nie mam na to finansów...
Zgrałaś ACDSee...?

MMM napisał(a):

Polecam!

Pzdr.

Posted

MMM napisał(a):

Mówiłam żebyś brała jak był do wzięcia ;).

lourdnes napisał(a):
Ja zdecydowanie polecam- co dwa szkodniki to nie jeden :eviltong: I wszelkie ewentualne zniszczenia mozna z entuzjazmem mnożyc przez 2 :evil_lol:

Nio,ja też wolę dwa niż jednego.Albo trzy niż dwa.Albo...:diabloti:

Asiaczek napisał(a):

Buszki, jak będziesz miała jakies wolne minuty, to zadzwoń - wyjasnię. Bo ja obecnie to już nie moge ot, tak sobie dzwonić i tłumaczyć, nie mam na to finansów...
Zgrałaś ACDSee...?

Pzdr.

Oki.Zgrałam i schowałam żeby mi ktoś przez święta(majowe) nie posiał.I zapomniałam odesłać :oops:.Ale już przygotowałam.

Posted

MMM napisał(a):

MMM Jogi miał być czarno- białą suczką (która miała się pojawić jakoś w tym lub następnym roku). Tylko Pina sama zadecydowała, albo sprawicie mi towarzystwo na tej wsi albo zdemoluje wasz piękny nowy domek z nudów (teraz też go demolują ale we dwójkę:evil_lol:)
Uwielbiam oboje każde jest zupełnie inne i to jest niesamowite:multi:

Posted

Chrabąszczyk super:) Ale moja pręgusia...ambrozje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A ostatnia fotka taka i wesola i sentymentalna jak te poranne promyki zagladaja do domku dajac takie leniwe swiatlo, w ktorym wylegują sie oba szkodniki:)

Posted

[quote name='lourdnes']Chrabąszczyk super:) Ale moja pręgusia...ambrozje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A ostatnia fotka taka i wesola i sentymentalna jak te poranne promyki zagladaja do domku dajac takie leniwe swiatlo, w ktorym wylegują sie oba szkodniki:)

A dziewczyny wiedzą o promykach i co rano stają w tym samym miejscu i czekają aż żaluzję odsłonię :lol:.

[quote name='deer_1987']http://img713.imageshack.us/img713/3065/resizeofrne099.jpg
A ta znow tak wysoko!

No,bo to kotopies :evil_lol:.

[quote name='Asiaczek']Baski lubią siedziec/leżeć wysoko:)

Chrabąszczyk wygląda jak broszka, czyli tak bardziej sztucznie...
http://img651.imageshack.us/img651/7621/resizeofrne090.jpg
A co to za kwiatki w tle? Hoya?

Pzdr.

Ten chrabąszcz na żywo właśnie tak wygląda,jak sztuczny.Do tego tak się błyszczy,że aż oślepia.A siedzi na lilaku(bzie) miniaturowym,którego zapach co roku przyciąga te chrabąszcze.

Posted

Mi chrabąszczyk sie skojarzyl z brożką:) Ladnie mu to zielone ubranko połyskuje :evil_lol:
A dziewczyny wiedzą co dobre- nic tak nie poprawia humoru od rana jak picie słoneczka kazdym centymetrem ciała :)

Posted

lourdnes napisał(a):
Mi chrabąszczyk sie skojarzyl z brożką:) Ladnie mu to zielone ubranko połyskuje :evil_lol:
A dziewczyny wiedzą co dobre- nic tak nie poprawia humoru od rana jak picie słoneczka kazdym centymetrem ciała :)

Mi się strasznie te chrabąszcze podobają,to dla nich dokupiłam bez :).
Dzisiaj panienki cierpią.Pogoda mało baskowa.Nawet spacer w lesie i gonitwa z sarenką nie poprawiły im humorów :(.

deer_1987 napisał(a):
ja mam psokrolika czyli krolika co mysli ze jest psem.. :roll:

To wiesz o co chodzi z tymi naszymi dziwnymi zwierzakami.Niby pies niby kot,niby królik niby pies ;).