Asiaczek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Cienka napisał(a):Namiot poczeka może ktoś ma sprzedać komplet letnich opon do golfa zdaje mi się, że piętnastki potrzebujemy :evil_lol: Zajrzyj na Allegro. Tam nie takie cuda sprzedają;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja juz dawno nie byłam w Makro to i nie wiem. Ale pamiętaj, że ten "mój" waży 5 kg i spokojnie możesz go wziąć na plecki (ma nawet specjalne szeleczki). A inne to i 20 kg potrafią wazyć, juz nie wspomnę o tyczkach... Pzdr. Tam rozne sa- trzeba by bylo przejsc sie popatrzec bo zawsze ich kilka stoi a lato sie zbliza to juz powinno ich znowu troche byc do wyboru Cienka napisał(a):Namiot poczeka może ktoś ma sprzedać komplet letnich opon do golfa zdaje mi się, że piętnastki potrzebujemy :evil_lol: Pytaj Zielona- juz nie jezdzi golfem a nadal go ma- do zezlomowania chyba Quote
Buszki Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='MMM']buu... a ja sie spóźniłam, a chciałam byc pierwsza:placz: (ale dopiero teraz wróciłam z pracy) no więc: :bday: [FONT=Comic Sans MS]wszystkiego najlepszego dla BRACI "B" :new-bday:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i oczywiście dla MAMUSI i TATUSIA oraz [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wielkie gratulacje dla :B-fly:HODOWCY:B-fly:[/FONT] w imieniu Maksia dziekuję za życzenia i zapraszam na torcika :tort::tort::tort::tort::tort: a nawet pięć torcików od każdego z chłopaków i żeby dla wszystkich starczyło Spóźnialska :evil_lol:. Te torciki,to chyba za dużo świeczek mają :diabloti:.Pozdmuchuj trochę. Quote
Buszki Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Korenia napisał(a):Najlepsze życzenia i od nas :) Dzięki wielkie :). Quote
gosiaja Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ja sobie podaruję i będę śledzić co sprzedają i jak będzie to zakupie a panu nie dam zarobić Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja też popatrzę, przy okazji zakupów w Makro. No i trzeba śledzić ofertę w Decathlonie, bo TYLKO w tym sklepie te namioty były. Przynajmniej ja tak słyszałam. Pzdr. Quote
Cienka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='lourdnes'] Pytaj Zielona- juz nie jezdzi golfem a nadal go ma- do zezlomowania chyba lourdnes ty masz małe pojęcie o samochodach więc Ci przybliżę . Skoro mieliśmy golfa3 i od trójki do czwórki koła nie pasują to od golfa2 zielonej też nie będą pasować prawda, tak na zdrowy chłopski rozum :razz: Quote
Korenia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Fajne są takie namioty co się rzuca i same się rozkładają ;) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Właśnie o takim piszemy:) No i jego waga - tylko 5 kg... Pzdr. Quote
Buszki Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 To ja z tym namiocikiem też poczekam,może akurat będą gdzieś tańsze.Bo u nas,to żadnej promocji nie było(pomijam fakt,że u nas Decathlon,to najbliżej 60km). Quote
Korenia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Właśnie o takim piszemy:) No i jego waga - tylko 5 kg... Pzdr. Aaa :D Myślałam, że takie to tylko małe są ;) Quote
Buszki Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ten Asiaczkowy jest super.Ileż tam się klamotów zawsze zmieści ;). Quote
Buszki Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Szepsi stwierdziła,że jest rybką (lądową,bo wody nie lubi) i dorwała się do karmy dla ryb.Pyyycha :diabloti:. Quote
taxelina Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Buszki napisał(a):Szepsi stwierdziła,że jest rybką (lądową,bo wody nie lubi) i dorwała się do karmy dla ryb.Pyyycha :diabloti:. Mniam, pyszne :) Quote
Zuza i Noddy Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja muszę u siebie w Decathlonie sprawdzić, czy jeszcze są. Quote
lourdnes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Cienka']lourdnes ty masz małe pojęcie o samochodach więc Ci przybliżę . Skoro mieliśmy golfa3 i od trójki do czwórki koła nie pasują to od golfa2 zielonej też nie będą pasować prawda, tak na zdrowy chłopski rozum :razz: Cienka dla mnie golf to golf a czy on jest 1,2,3 czy 10 to ja roznicy i tak nie zobacze :eviltong: Chcialam tylko pomoc :eviltong: Za namiocikami tez sie porozgladam i jak wypatrze cos u nas dam znac Quote
Buszki Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Ja muszę u siebie w Decathlonie sprawdzić, czy jeszcze są. Sprawdź i daj znać :). [quote name='gosiaja']znalazłam w wielkie brytani klik Trochę za późno.Moje dziecko było na wycieczce w Londynie,ale już są w Paryżu.I po namiociku :diabloti:. [quote name='lourdnes']Cienka dla mnie golf to golf a czy on jest 1,2,3 czy 10 to ja roznicy i tak nie zobacze :eviltong: Chcialam tylko pomoc :eviltong: Za namiocikami tez sie porozgladam i jak wypatrze cos u nas dam znac Szukaj,szukaj.Im więcej szukających,tym większa szansa znalezienia :lol:. Quote
taxelina Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ale macie teraz z tymi poszukiwaniami :) (zdjecie krolika juz dalam) Quote
Buszki Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 deer_1987 napisał(a): (zdjecie krolika juz dalam) Byłam i widziałam ;). Quote
Asiaczek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Buszki']Szepsi stwierdziła,że jest rybką (lądową,bo wody nie lubi) i dorwała się do karmy dla ryb.Pyyycha :diabloti:. Uj, paskudztwo... [quote name='gosiaja']znalazłam w wielkie brytani klik Tak, to taki sam:) No i nr referencyjny tez ten sam. Może oni po prostu juz nie produkują tego modelu? Pzdr. Quote
Buszki Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Asiaczek napisał(a):Uj, paskudztwo... Pzdr. Raczej nie było paskudne,bo wcinała aż jej się uszy trzęsły :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Buszki napisał(a):Raczej nie było paskudne,bo wcinała aż jej się uszy trzęsły :evil_lol:. Rybka to pikuś:eviltong: A mi Mania sie w lesie w krzakach zapodziala i nie moglam jej odwołać- ide tam a ona ludzkie ..... wcina. Mało zawału nie dostałam .Jeszcze na samą myśl mam torsje uuuuuuh :shake::shake::shake: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ludzkie, końskie, krowie,..... normalka... Pzdr. Quote
Recommended Posts