Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cienka napisał(a):
Namiot poczeka może ktoś ma sprzedać komplet letnich opon do golfa zdaje mi się, że piętnastki potrzebujemy :evil_lol:

Zajrzyj na Allegro. Tam nie takie cuda sprzedają;)

Pzdr.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja juz dawno nie byłam w Makro to i nie wiem.
Ale pamiętaj, że ten "mój" waży 5 kg i spokojnie możesz go wziąć na plecki (ma nawet specjalne szeleczki). A inne to i 20 kg potrafią wazyć, juz nie wspomnę o tyczkach...

Pzdr.

Tam rozne sa- trzeba by bylo przejsc sie popatrzec bo zawsze ich kilka stoi a lato sie zbliza to juz powinno ich znowu troche byc do wyboru

Cienka napisał(a):
Namiot poczeka może ktoś ma sprzedać komplet letnich opon do golfa zdaje mi się, że piętnastki potrzebujemy :evil_lol:

Pytaj Zielona- juz nie jezdzi golfem a nadal go ma- do zezlomowania chyba

Posted

[quote name='MMM']buu... a ja sie spóźniłam, a chciałam byc pierwsza:placz: (ale dopiero teraz wróciłam z pracy)

no więc:
:bday: [FONT=Comic Sans MS]wszystkiego najlepszego dla BRACI "B" :new-bday:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]i oczywiście dla MAMUSI i TATUSIA oraz [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]wielkie gratulacje dla :B-fly:HODOWCY:B-fly:[/FONT]

w imieniu Maksia dziekuję za życzenia i zapraszam na torcika :tort::tort::tort::tort::tort:
a nawet pięć torcików od każdego z chłopaków i żeby dla wszystkich starczyło

Spóźnialska :evil_lol:.
Te torciki,to chyba za dużo świeczek mają :diabloti:.Pozdmuchuj trochę.

Posted

Ja też popatrzę, przy okazji zakupów w Makro.
No i trzeba śledzić ofertę w Decathlonie, bo TYLKO w tym sklepie te namioty były. Przynajmniej ja tak słyszałam.

Pzdr.

Posted

[quote name='lourdnes']
Pytaj Zielona- juz nie jezdzi golfem a nadal go ma- do zezlomowania chyba
lourdnes ty masz małe pojęcie o samochodach więc Ci przybliżę . Skoro mieliśmy golfa3 i od trójki do czwórki koła nie pasują to od golfa2 zielonej też nie będą pasować prawda, tak na zdrowy chłopski rozum :razz:

Posted

To ja z tym namiocikiem też poczekam,może akurat będą gdzieś tańsze.Bo u nas,to żadnej promocji nie było(pomijam fakt,że u nas Decathlon,to najbliżej 60km).

Posted

[quote name='Cienka']lourdnes ty masz małe pojęcie o samochodach więc Ci przybliżę . Skoro mieliśmy golfa3 i od trójki do czwórki koła nie pasują to od golfa2 zielonej też nie będą pasować prawda, tak na zdrowy chłopski rozum :razz:
Cienka dla mnie golf to golf a czy on jest 1,2,3 czy 10 to ja roznicy i tak nie zobacze :eviltong: Chcialam tylko pomoc :eviltong:
Za namiocikami tez sie porozgladam i jak wypatrze cos u nas dam znac

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja muszę u siebie w Decathlonie sprawdzić, czy jeszcze są.

Sprawdź i daj znać :).

[quote name='gosiaja']znalazłam w wielkie brytani klik

Trochę za późno.Moje dziecko było na wycieczce w Londynie,ale już są w Paryżu.I po namiociku :diabloti:.

[quote name='lourdnes']Cienka dla mnie golf to golf a czy on jest 1,2,3 czy 10 to ja roznicy i tak nie zobacze :eviltong: Chcialam tylko pomoc :eviltong:
Za namiocikami tez sie porozgladam i jak wypatrze cos u nas dam znac

Szukaj,szukaj.Im więcej szukających,tym większa szansa znalezienia :lol:.

Posted

[quote name='Buszki']Szepsi stwierdziła,że jest rybką (lądową,bo wody nie lubi) i dorwała się do karmy dla ryb.Pyyycha :diabloti:.
Uj, paskudztwo...

[quote name='gosiaja']znalazłam w wielkie brytani klik
Tak, to taki sam:) No i nr referencyjny tez ten sam.
Może oni po prostu juz nie produkują tego modelu?

Pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):
Raczej nie było paskudne,bo wcinała aż jej się uszy trzęsły :evil_lol:.

Rybka to pikuś:eviltong: A mi Mania sie w lesie w krzakach zapodziala i nie moglam jej odwołać- ide tam a ona ludzkie ..... wcina. Mało zawału nie dostałam .Jeszcze na samą myśl mam torsje uuuuuuh :shake::shake::shake: