lourdnes Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Buszki']Nio,Szepszuchę w pośredniej.[/QUOTE] to ja juz od dzis kibicuje dla mojego słoneczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Buszki Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='lourdnes']to ja juz od dzis kibicuje dla mojego słoneczka :loveu::loveu::loveu: Super.Zacznij może już 29maja,bo do Nowej Rudy słoneczko jedzie :). A w podziękowaniu za kibicowanie... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.u Quote
Zuza i Noddy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A jesteście w Nowej Rudzie 28 maja na krajówce V, bo my właśnie na tą wystawę mamy bezpłatne zgłoszenie. Quote
Buszki Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 No,szkoda.Ale może jeszcze gdzieś się spotkamy :). Quote
Cienka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Buszki ja mam pytanie z innej beczki kto pieli ten piękny wielgachny ogród? O przycinaniu drzewek i krzewów nie wspomnę. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Buszki']Nie,my tylko w niedzielę 29 maja.[/QUOTE] A nie warto byłoby skorzystać, że w jeden weekend macie 2 wystawy? pzdr. Quote
Buszki Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Cienka']Buszki ja mam pytanie z innej beczki kto pieli ten piękny wielgachny ogród? O przycinaniu drzewek i krzewów nie wspomnę.[/QUOTE] Aktualnie,to nikt :diabloti:.Zielsko sobie rozkosznie rośnie i o dziwo nie zmarzło podczas majowych mrozów,w przeciwieństwie do np.azali.Kiedyś mój mąż miał więcej samozaparcia (i zdrowia) i nawet bonsaje porobił z paru iglaków.Teraz wszystko odłogiem stoi,tylko trawę ktoś czasami skosi :evil_lol:. [quote name='Asiaczek']A nie warto byłoby skorzystać, że w jeden weekend macie 2 wystawy? pzdr.[/QUOTE] Nie mam szans,kawałek drogi mam do tej Nowej Rudy i na dwa dni nie będę dojeżdżać,a nocować to też problem.Zresztą dwa dni,to Szepsi mogła by nie wytrzymać,a tydzień później mamy Leszno. Quote
lourdnes Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Właśnie dotarłam do domciu, wpadam na dogo a tu niespodzianek moja pręgusia :loveu:Kciuki trzymam obowiązkowo .Pręgusia musi miec tyle sukcesów co prążków i jeszcze ciut ciut :evil_lol: Ogród piękny -jest gdzie sie relaksowac od koszmarnej cywilizacji :) Ja kocham wode.Jest oczko to tylko dorzucic kocyk czy leżaczek i mam już zajety cały dzionek haha Quote
Buszki Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 To Ciebie nie było...A ja myślałam,że pręgusia Ci się znudziła :diabloti:. Odpoczynek Szepsi po dzisiejszym spacerze, z tyłu... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us z przodu... Uploaded with ImageShack.us prawie z góry... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dodam,że nadal tak śpi :evil_lol:. Quote
taxelina Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Buszki']Każdy śpi jak mu wygodnie :diabloti:.[/QUOTE] Az dziw bierze ze temu pregusowi jest wygodnie :diabloti: Quote
Buszki Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Mnie też to dziwi :crazyeye:,ale jak lubi,to co się będę wtrącać ;). Nadal tak śpi :roll:. Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Haha i za to kocham każdą pręgę :loveu: Prawdziwa indywidualistka :evil_lol: i do tego jaka niemożliwa i śliczna :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Szepsi wymiata:) http://img688.imageshack.us/img688/7788/resizeofpiesie013.jpg Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Szepsi wymiata:) http://img688.imageshack.us/img688/7788/resizeofpiesie013.jpg Pzdr. Naprawde jest niemożliwa :evil_lol: Pozycje są super. Szepsi reklamuje dla innych basków ;) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Cholibka, a moje śpią tak beznadziejnie normalnie, że aż wstyd...;) pzdr. Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Moje roznie bo czasem z czterema łapkami w gorze ale smutne bo jeszcze z niczego nie zwisały;) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Musze je jakoś podpatrzec, bo az głupio... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Musze je jakoś podpatrzec, bo az głupio... Pzdr. I z aparatosem w pogotowiu ;) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Samo podpatrywanie to byłoby głupie. Musowo z aparatosem:) Pzdr. Quote
Recommended Posts