Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Matko..... przerażasz mnie.... Wierzę, że jutro juz nie będzie śladu po tym Sniego-deszczu:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Buuuu to jest jakiś horror z ta pogodą .I mnie juz głowa boli od tych huśtawek. Do tego kurtke do domu wywiozłam :( Quote
MMM Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 a to Maks odpoczywa już kolejny dzień bo 1 maja zdobył część Karkonoszy (taki spacerek kilkugodzinny po Karkonoskim Parku Narodowym) i cały czas miał coś nowego do wąchania. Szedł grzeczniej niż moi synowie i nie marudził Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='MMM'] a to Maks odpoczywa już kolejny dzień bo 1 maja zdobył część Karkonoszy (taki spacerek kilkugodzinny po Karkonoskim Parku Narodowym) i cały czas miał coś nowego do wąchania. Szedł grzeczniej niż moi synowie i nie marudził :) Moje też szczudła wyciągają jak są klapnięte:) Brawa dla Maksa za kondychę turystyczna :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ...i na tym polega wyższość psiaków nad naszymi dziećmi - nigdy nie narzekają;) pzdr. Quote
Buszki Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='MMM'] to jest mój dzisiejszy widok na ogródek U nas sypie,ale nie osiada.Ten widok mnie przeraża :crazyeye:. [quote name='MMM'] a to Maks odpoczywa już kolejny dzień bo 1 maja zdobył część Karkonoszy (taki spacerek kilkugodzinny po Karkonoskim Parku Narodowym) i cały czas miał coś nowego do wąchania. Szedł grzeczniej niż moi synowie i nie marudził Psa wymęczyli i się cieszą :evil_lol:. [quote name='Asiaczek']...i na tym polega wyższość psiaków nad naszymi dziećmi - nigdy nie narzekają;) pzdr. Tylko śpią... Quote
Korenia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 U nas też śnieg widok podobny jak na fotce kilka postów wyżej ;) Quote
taxelina Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no wlasnie czytam w necie ze snieg spadl w polsce... Quote
Buszki Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Korenia']U nas też śnieg widok podobny jak na fotce kilka postów wyżej ;)[/QUOTE] No bo my,to ten nieszczęsny zaśnieżony Dolny Śląsk :placz:. Wiadomość z ostatniej chwili!!! Benji (Bundustar African Elite FCI) na wystawie w Bydgoszczy wywalczył Zwycięzce Rasy. Trzymajcie kciuki za bisy!!! Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Buszki']No bo my,to ten nieszczęsny zaśnieżony Dolny Śląsk :placz:. Wiadomość z ostatniej chwili!!! Benji (Bundustar African Elite FCI) na wystawie w Bydgoszczy wywalczył Zwycięzce Rasy. Trzymajcie kciuki za bisy!!![/QUOTE] Super wiadomość :) Oczywiście ,że trzymamy - ja i szkodniki :) Wielkie gratulki :):):) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 jamnicze - spox. To tylko akie niedobitki zimowe;) Pzdr. Quote
MMM Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 a u nas dalej sypie. To jest jakiś koszmar. Śnieg jest taki mokry, że musieliśmy obtrzepywać drzewka w ogrodzie, a mój mąz na wszelki wypadek odśnieżył dach altanki. Na skwerku koło nas odłamał się duży konar od kasztanowca, przed domem leży złamana wierzba z tych szczepionych na pniu, a po parku strach chodzić. Maks leży przed kominkiem, i nawet nie chce siedzieć na parapecie, co zawsze jest jego ulubionym zajęciem. I jak ja jutro pojadę do pracy bez zimowych opon??? trzeba mieć nadzieje, że do jutra stopnieje:lol: Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Brak słow na te anomalia pogodowe , mnie to juz od 2 dni łupało w gnatach i proszę cholerna zima pomyliła pory roku Quote
Zuza i Noddy Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 U nas pada od kilku godziny i jest już tyle śniegu, ze chyba nawet w zimę tak dużo nie było. Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja też trzymam bardziuchno :) A że znowu zima to koszmar- nie cierpie tej pory roku !!! Quote
Korenia Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Pomyślcie jak jutro będą ludzie wracacać na uczelnie itd :evil_lol: Quote
Buszki Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 U nas już słoneczko wyszło,to i może dalej dojdzie.Ale zimno jak ...no przecież wiecie jak. Niestety basenji na finałach nie został zauważony,tradycyjnie na topie były puchate:akita,haski,łajka,pomeranian. Quote
Buszki Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Ostatnia tura zdjęć. Basenji znikające w stepie szerokim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Gąsieniczka,na szczęście nie uciekała :razz: Uploaded with ImageShack.us I specjalnie dla jamnicze,Szepsi na rowerku. Z przodu... Uploaded with ImageShack.us i z tyłu... Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts