Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to Maks odpoczywa już kolejny dzień
bo 1 maja zdobył część Karkonoszy (taki spacerek kilkugodzinny po Karkonoskim Parku Narodowym) i cały czas miał coś nowego do wąchania. Szedł grzeczniej niż moi synowie i nie marudził

Posted

[quote name='MMM']

bo 1 maja zdobył część Karkonoszy (taki spacerek kilkugodzinny po Karkonoskim Parku Narodowym) i cały czas miał coś nowego do wąchania. Szedł grzeczniej niż moi synowie i nie marudził
:) Moje też szczudła wyciągają jak są klapnięte:) Brawa dla Maksa za kondychę turystyczna :evil_lol:

Posted

[quote name='MMM']

to jest mój dzisiejszy widok na ogródek

U nas sypie,ale nie osiada.Ten widok mnie przeraża :crazyeye:.

[quote name='MMM']

Psa wymęczyli i się cieszą :evil_lol:.

[quote name='Asiaczek']...i na tym polega wyższość psiaków nad naszymi dziećmi - nigdy nie narzekają;)

pzdr.

Tylko śpią...

Posted

[quote name='Korenia']U nas też śnieg widok podobny jak na fotce kilka postów wyżej ;)[/QUOTE]

No bo my,to ten nieszczęsny zaśnieżony Dolny Śląsk :placz:.

Wiadomość z ostatniej chwili!!!
Benji (Bundustar African Elite FCI) na wystawie w Bydgoszczy wywalczył Zwycięzce Rasy.
Trzymajcie kciuki za bisy!!!

Posted

[quote name='Buszki']No bo my,to ten nieszczęsny zaśnieżony Dolny Śląsk :placz:.

Wiadomość z ostatniej chwili!!!
Benji (Bundustar African Elite FCI) na wystawie w Bydgoszczy wywalczył Zwycięzce Rasy.
Trzymajcie kciuki za bisy!!![/QUOTE]
Super wiadomość :) Oczywiście ,że trzymamy - ja i szkodniki :)
Wielkie gratulki :):):)

Posted

a u nas dalej sypie. To jest jakiś koszmar. Śnieg jest taki mokry, że musieliśmy obtrzepywać drzewka w ogrodzie, a mój mąz na wszelki wypadek odśnieżył dach altanki. Na skwerku koło nas odłamał się duży konar od kasztanowca, przed domem leży złamana wierzba z tych szczepionych na pniu, a po parku strach chodzić. Maks leży przed kominkiem, i nawet nie chce siedzieć na parapecie, co zawsze jest jego ulubionym zajęciem.
I jak ja jutro pojadę do pracy bez zimowych opon???
trzeba mieć nadzieje, że do jutra stopnieje:lol:

Posted

U nas już słoneczko wyszło,to i może dalej dojdzie.Ale zimno jak ...no przecież wiecie jak.
Niestety basenji na finałach nie został zauważony,tradycyjnie na topie były puchate:akita,haski,łajka,pomeranian.