Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lourdnes']Qrcze to masz komputerowe fatum ,ze wszyscy chcą starszy model.Moze on uzaleznia jak Coca-cola?:)

Albo i bardziej :diabloti:.

[quote name='Asiaczek']No to juz musisz podstępem, szantażem czy tam jeszcze czymś innym wymusić oddanie lapka:)

Pzdr.

Łatwo powiedzieć :roll:.

[quote name='lourdnes']Zrobić o tak :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:i wrzasnąć BASTA!!! Zabieram na rzecz Dogomanii !!! :diabloti:

Pokazałam kto rządzi w tym domu :multi:.Przejęłam komputer syna,bo jeszcze śpi :evil_lol:.

Posted

A ja proponuję schować gdzieś gębooooko stary lapek i niech panowie przyzwyczajają się do nowego ;) A Ty sobie pocichutku wyciągniesz staruszka dla siebie :)

Buszki napisał(a):
To ja się może pochwalę.
W niedzielę na wystawie w Częstochowie synek Buszi i Gusia(miot B):

BORNANI African Elite FCI - ocena doskonała,Zwycięzca,Zwycięzca Rasy,CWC :).

Brawa dla Bornaniego(Kiritimati w domku).

Gratulacje, to jego pierwsza wystawa?

Posted

Pańciostwo też tak uważa i cieszą się z tego co mają.I dobrze,bo po co się stresować...A jak jakiś sukcesik się trafi,to jeszcze lepiej ;).

Posted

[quote name='Buszki']A ja właśnie kategorycznie zażądałam przegrania swoich programów i oddania mi laptopka.No i dzisiaj mają to załatwić :multi:.
Buszki - CD z ACDSee aktualna? Mam brac? Bo póki pamiętam, to bym spakowała:)

Pzdr.

Posted

Brać,brać! Ja już nawet zaczęłam robić najmniejsze zdjęcia jakie tylko się dało,a żaba mi nie zmniejszyła.Chyba na tych pręgach Szepsi się zawiesza :evil_lol:.
Uroczyście melduję,że mój laptok przejęty :multi:.

Posted

Z życzeniami samej dobroci Wielkanocnej :loveu:
przesyłam zagadkę z dzisiejszego spaceru:

Ile zwierząt jest na zdjęciu:

są Święta więc aby Was zbytnio nie trudzić podaję odpowiedź:

Wszystkiego dobrego :painting:

Posted

Zawsze mam na długiej smyczce i coraz częściej sie lonżują do 5 kółek robiąc zwody i kotmasząc się. Czasem jeszcze robią takie przerwy w kopaniu nor - polataja w ganianego i dalej kopią. Ale aż serducho boli jak myślę jakby mogły tak polatac bez smyczy a nie tylko w koło

Posted

Bo to stan maxymalnego skupienia :evil_lol: a sarnina była bezwstydna tak nachodząc Szepsi w intymnej sytuacji:eviltong:
Polowanko wstawione. Wszystko co złego zrzucam na Pancia bo mi nie dal na kompie posiedziec ledwie miałam czas wpadac na dogo ;)

Posted

Buszki napisał(a):
A my dzisiaj mieliśmy przygodę w lesie.Szepsi tak była zajęta robieniem qupy,że nie zauważyła sarny za plecami :diabloti:.

Ale Szepsi skończyła w spokoju, czy leciała za sarną z kupą "na ogonie"...?

Pzdr.