Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Buszki']Qrcze,ale to tak daleeeekoooooo... Tłumacz się, tłumacz.Każde wytłumaczenie jest dobre ;). Cholibka,morze też daleko mam. To mieliście baskową imprezkę,a na takiej imprezce to im więcej basków,tym lepiej :). Oj daleko, daleko to jest do Uralu A teraz to zrobiłaś mi przykrość:placz: [FONT=Tahoma]ja się tu uzewnętrzniłam (co jeśli chodzi o kwestie moich placów to mówienie o tym jest dla mnie trudne). A Ty mnie tu w kategorii wymówki. Penie jak bym powiedział, że wstydzę się bo jestem za gruba to by wszyscy zrozumieli, a jak ktoś ma mniej popularny kompleks to nie znajduje zrozumienia[/FONT]:-( Basko imprezy są nawet jak nie są. Bo najczęściej na imprezach są ziółki więc i Zina i latają nam nad głowami w trójkę. Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Cienka']Oj daleko, daleko to jest do Uralu A teraz to zrobiłaś mi przykrość:placz: [FONT=Tahoma]ja się tu uzewnętrzniłam (co jeśli chodzi o kwestie moich placów to mówienie o tym jest dla mnie trudne). A Ty mnie tu w kategorii wymówki. Penie jak bym powiedział, że wstydzę się bo jestem za gruba to by wszyscy zrozumieli, a jak ktoś ma mniej popularny kompleks to nie znajduje zrozumienia[/FONT]:-( Basko imprezy są nawet jak nie są. Bo najczęściej na imprezach są ziółki więc i Zina i latają nam nad głowami w trójkę. Przepraszam,że zrobiłam Ci przykrość.Jest mi strasznie głupio :-(.Ale jak na końcu napisałaś,że cieszy Cię,że Pina nie chce współpracować,to zabrzmiało to trochę jak wymówka.Jeszcze raz przepraszam. A morze i tak mam daleko,prawie jak Ural :eviltong:. Quote
lourdnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cienka nie płacz ja też garbata- to u nas rodzinne :eviltong:Jak się już schylę to wyprostować nie mogę i wiecznie gnaty bolą a jak idzie deszcz to mogę pogodę przepowiadac bo tak łupie w krzyżu ,że się znieść nie da. Teraz jak po przerwach wsiadam na konia (wakacje 3 mies w roku niestety)to tydzień z wyra wstać nie mogę.Zawsze muszę to odchorować póki kondycji nie zrobię i jest to koszmar Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka nie płacz ja też garbata- to u nas rodzinne :eviltong:Jak się już schylę to wyprostować nie mogę i wiecznie gnaty bolą a jak idzie deszcz to mogę pogodę przepowiadac bo tak łupie w krzyżu ,że się znieść nie da. Teraz jak po przerwach wsiadam na konia (wakacje 3 mies w roku niestety)to tydzień z wyra wstać nie mogę.Zawsze muszę to odchorować póki kondycji nie zrobię i jest to koszmar[/QUOTE] No właśnie,nie płacz i nie gniewaj się... Quote
lourdnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cienka szkoda życia na kompleksy- Ty masz wszystko na miejscu a ja wyglądam jak Hogata z łysej góry i jakbym miała się przejmować to bym z szafy nie wychodziła.Dla Tomeckiego jesteś najpiękniejsza, Zakochał się w Tobie takiej jaka jesteś i nie chcę słyszeć marudzenia bo jak przyjadę i przełoże przez kolano to pachy miesiąc z tyłka nie zejdą zrozumiano ?!!!:angryy: Quote
Zuza i Noddy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Cienka']Ja w czerwcu kończę 27 lat:evil_lol: [/QUOTE] No ona w lipcu ;) Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']No ona w lipcu ;)[/QUOTE] To prawie jak bliźniaczki :evil_lol:. Quote
Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Hej lejdis nie gniewam się. Zmyłam się dziś z pracy o 11.30 bo lazłam do lekarza na badania kontrolne (za 2i pół tygodnia już tam nie będę pracować ale badania skończyły mi się w piątek i musiałam je zrobić). Quote
Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']No ona w lipcu ;)[/QUOTE] Zuza to teraz masz dwie siostry :) Quote
Zuza i Noddy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Cienka']Zuza to teraz masz dwie siostry :)[/QUOTE] Super :multi: Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Cienka']Hej lejdis nie gniewam się. Zmyłam się dziś z pracy o 11.30 bo lazłam do lekarza na badania kontrolne (za 2i pół tygodnia już tam nie będę pracować ale badania skończyły mi się w piątek i musiałam je zrobić).[/QUOTE] To dobrze,bo mi nadal trochę głupio. Quote
jamnicze Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Buszki napisał(a): To zapraszam na mój trawnik,też chętnie poćwiczę.Samej to się jakoś tak nie chce. Ale nas jest więcej, to Ty przyjeżdżasz do nas :eviltong:. A że samemu się nie chce ćwiczyć to fakt. Jak sama biorę Saidi do parku i ćwiczę, to ludzie się na mnie patrzą :stupid: :diabloti: Cienka napisał(a):A nie zastawiałaś się czemu cienka ma opory przed prezentowaniem. I to się nie bierze z lenistwa czy marudzenia tylko z kompleksów. Mam skrzywienie kręgosłupa wstydzę się tego, handler też powinien dobrze wyglądać a ja wyglądam jak konik garbusek. Źle sie z tym czuje nie trzeba mnie dobijać, dopiero od 3 lat ubieram sukienki za namową małża(czasem) przez jakieś 10 lat w ogolę nie nosiłam i nie posiadałam w szafie sukienek. Poniekąd jest mi na rękę, że Pina nie chce ze mną współpracować. No co Ty ja nic nie zauważyłam, za to czasem wystawiając Saidi czuję się jak słoń przy mojej gazeli :roll: Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 jamnicze napisał(a):Ale nas jest więcej, to Ty przyjeżdżasz do nas :eviltong:. A że samemu się nie chce ćwiczyć to fakt. Jak sama biorę Saidi do parku i ćwiczę, to ludzie się na mnie patrzą :stupid: :diabloti: :roll: Chyba faktycznie tak by wypadało.Będę się musiała zabrać za planowanie wyjazdów :). Quote
jamnicze Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Planuj, planuj :). Nas najprawdopodobniej nie będzie na przełomie czerwca i lipca - czas na urlop :). Ale jeszcze nie mam pojęcia gdzie pojedziemy. Zapewne w jakieś góry ;) Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 jamnicze napisał(a):Planuj, planuj :). Nas najprawdopodobniej nie będzie na przełomie czerwca i lipca - czas na urlop :). Ale jeszcze nie mam pojęcia gdzie pojedziemy. Zapewne w jakieś góry ;) To po drodze do nas wpadnijcie :evil_lol:.Górki małe,ale są-wygasłe wulkany. Quote
Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Buszki napisał(a):To dobrze,bo mi nadal trochę głupio. Spoko jak to mówią zdarza się najlepszym. jamnicze napisał(a):Ale nas jest więcej, to Ty przyjeżdżasz do nas :eviltong:. A że samemu się nie chce ćwiczyć to fakt. Jak sama biorę Saidi do parku i ćwiczę, to ludzie się na mnie patrzą :stupid: :diabloti: No co Ty ja nic nie zauważyłam, za to czasem wystawiając Saidi czuję się jak słoń przy mojej gazeli :roll: Nie zauważyłaś bo ja się nigdy profilem nie ustawiam Quote
gosiaja Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Cienka']W tamtym roku po Sopocie była u nas impreza to były 4 baski (Pina, Zina,Jogi i Pepe), Kanis i Ciupas (nikt zielonej nie pozwolił trzymać go w klatce bo każdy chciał pogmerać białasa). A najwięcej to mieliśmy 6 basków na chacie (rude: Pina, Zina, Jogi, tri: Sajda, Morek i Azis) ja chciałam tylko powiedzieć ze Morek to trindel Quote
Buszki Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 gosiaja napisał(a):ja chciałam tylko powiedzieć ze Morek to trindel To Morek był takim rodzyneczkiem :). Quote
Cienka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 gosiaja napisał(a):ja chciałam tylko powiedzieć ze Morek to trindel I właśnie ze względu na morka napisałam tylko tri a nie tricolor :cool3: Quote
Buszki Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Cienka napisał(a):I właśnie ze względu na morka napisałam tylko tri a nie tricolor :cool3: Sprytnie ;). Quote
Buszki Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Można powiedzieć odmieńce albo unikaty ;). Quote
lourdnes Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ja się nie znam ale to coś z maściami tak ?:) Quote
Buszki Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 lourdnes napisał(a):Ja się nie znam ale to coś z maściami tak ?:) Tak.Trindel to tricolor pręgowany.Kolor nie uznany (stąd unikatowy),ale bardzo ciekawy :). Quote
lourdnes Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Buszki napisał(a):Tak.Trindel to tricolor pręgowany.Kolor nie uznany (stąd unikatowy),ale bardzo ciekawy :). Ciekawe dlaczego u nas jest tyle maści basków nieuznanych a w naturze występują i ładne są :( Quote
Recommended Posts