lourdnes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Oj to ja widzę,że muszę się ostro brać do roboty.Wszyscy już mówią o wystawach a moje szkodniki jeszcze nawet stać nie umieją.Panciu mnie pociesza ,że ktoś musi dać ciała na takiej wystawie :lol:więc mam się nie przejmować.Złośliwiec jeden :eviltong: Quote
Buszki Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Ach ci pańciowie...Nie znają się a próbują pocieszać :evil_lol: Quote
Bundustar Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Buszki']Już nie myślcie tyle,tylko zgłaszajcie. Ciekawe jak Szepsi brata przywita?[/QUOTE] W Opolu nas nie będzie :evil_lol: ale wypijemy za Wasze sukcesy :popcorn: Katowice w ramach treningu przed Berlinem gdzie będzie 32 BASENJI :crazyeye: w życiu tylu w jednym miejscu nie widziałam :shake: A później troszkę sobie odpoczniemy :lol: i pewnie gdzieś znów się pojawimy za jakiś czas :cool3: abyście o nas nie zapomnieli :bigcool: Quote
lourdnes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Buszki']Ach ci pańciowie...Nie znają się a próbują pocieszać :evil_lol:[/QUOTE] Ja też pojęcia nie mam ;)Wiem tylko jak ma stać a nawet nie wiem kiedy jechać z nimi na taką wystawę i jak to się odbywa.Zielona ma dać znać kiedy jedziemy i że mam nie marudzić bo się nauczę.Zielony Zielonej puka się w czoło a Panciu dokucza i tak to wszystko wygląda :evil_lol: Quote
Cienka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='lourdnes']Ja też pojęcia nie mam ;)Wiem tylko jak ma stać a nawet nie wiem kiedy jechać z nimi na taką wystawę i jak to się odbywa.Zielona ma dać znać kiedy jedziemy i że mam nie marudzić bo się nauczę.Zielony Zielonej puka się w czoło a Panciu dokucza i tak to wszystko wygląda :evil_lol: [FONT=Tahoma]Kobieto a ty myślisz, że my z [FONT=Tahoma]tomeckim[/FONT] czy [FONT=Tahoma]ziółkami[/FONT] się znamy na wystawach (dobrze, że nam jamnicze pokazała jak się psa prezentuje). Ja do dziś to w tych bobach, bosach mało sie orientuje. A jak przeczytałam regulamin wystaw (ten na stronie związku) to głowa mi się okręciła dookoła głowy. [/FONT] [FONT=Tahoma]Stwierdziłam, że nie będę sobie tym głowy zaprzątać (bo i tak nie ogarniam) zawsze mogę zapytać zielonej w jakiej klasie mam psiaki wystawić i co i jak zrobić. Może z czasem nasiąknę tym i będę wiedzieć, jak to mówią wiedza pogłębia się z doświadczeniem i na to liczę:evil_lol:.[/FONT] Quote
lourdnes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Kobieto a ty myślisz, że my z [FONT=Tahoma]tomeckim[/FONT] czy [FONT=Tahoma]ziółkami[/FONT] się znamy na wystawach (dobrze, że nam jamnicze pokazała jak się psa prezentuje). Ja do dziś to w tych bobach, bosach mało sie orientuje. A jak przeczytałam regulamin wystaw (ten na stronie związku) to głowa mi się okręciła dookoła głowy. [/FONT] [FONT=Tahoma]Stwierdziłam, że nie będę sobie tym głowy zaprzątać (bo i tak nie ogarniam) zawsze mogę zapytać zielonej w jakiej klasie mam psiaki wystawić i co i jak zrobić. Może z czasem nasiąknę tym i będę wiedzieć, jak to mówią wiedza pogłębia się z doświadczeniem i na to liczę:evil_lol:.[/FONT] Ja tak samo ,bo też nie ogarniam.Pewnie Zielona pierwszy raz to sama wystawi moje szkodniki bo ja się tam całkiem nie odnajdę :)W życiu nie byłam na żadnej wystawie i kompletnie bazy nie kumam :) Quote
Buszki Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Bundustar']W Opolu nas nie będzie :evil_lol: ale wypijemy za Wasze sukcesy :popcorn: Katowice w ramach treningu przed Berlinem gdzie będzie 32 BASENJI :crazyeye: w życiu tylu w jednym miejscu nie widziałam :shake: A później troszkę sobie odpoczniemy :lol: i pewnie gdzieś znów się pojawimy za jakiś czas :cool3: abyście o nas nie zapomnieli :bigcool: Jak to gdzieś ? Przecież wstępnie w Lesznie jesteśmy umówieni ;). [quote name='lourdnes']Ja też pojęcia nie mam ;)Wiem tylko jak ma stać a nawet nie wiem kiedy jechać z nimi na taką wystawę i jak to się odbywa.Zielona ma dać znać kiedy jedziemy i że mam nie marudzić bo się nauczę.Zielony Zielonej puka się w czoło a Panciu dokucza i tak to wszystko wygląda :evil_lol: Zielona ma rację,nie ma co marudzić :cool3:. [quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Kobieto a ty myślisz, że my z [FONT=Tahoma]tomeckim[/FONT] czy [FONT=Tahoma]ziółkami[/FONT] się znamy na wystawach (dobrze, że nam jamnicze pokazała jak się psa prezentuje). Ja do dziś to w tych bobach, bosach mało sie orientuje. A jak przeczytałam regulamin wystaw (ten na stronie związku) to głowa mi się okręciła dookoła głowy. [/FONT] [FONT=Tahoma]Stwierdziłam, że nie będę sobie tym głowy zaprzątać (bo i tak nie ogarniam) zawsze mogę zapytać zielonej w jakiej klasie mam psiaki wystawić i co i jak zrobić. Może z czasem nasiąknę tym i będę wiedzieć, jak to mówią wiedza pogłębia się z doświadczeniem i na to liczę:evil_lol:.[/FONT] Każdy jakoś zaczynał, nikt nie rodzi się na ringu z ringówką w dłoni (chyba :diabloti:). Może się gdzieś spotkamy na wystawie? [quote name='lourdnes']Ja tak samo ,bo też nie ogarniam.Pewnie Zielona pierwszy raz to sama wystawi moje szkodniki bo ja się tam całkiem nie odnajdę :)W życiu nie byłam na żadnej wystawie i kompletnie bazy nie kumam :) Buszi też Asia pierwszy raz mi wystawiała.Teraz,jak muszę,to sama wystawiam,ale jak jest okazja skorzystać z doświadczonych rąk,to korzystam :lol:. Quote
lourdnes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 To ja będę jeździła a w wystawianie szkodników wrobię Zieloną :eviltong:Będę jak ta cichociemna :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Buszki'] Ciekawe jak Szepsi brata przywita?[/QUOTE] Pewnie najpierw tak dla reguły trochę go ofuka, a później będzie się do klatki pakowała ;) Quote
Cienka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Buszki'] Każdy jakoś zaczynał, nikt nie rodzi się na ringu z ringówką w dłoni (chyba :diabloti:). Może się gdzieś spotkamy na wystawie? Mam nadzieje, choć z racji wypłukania finansowego na razie daleko się nie zapuszczamy z wystawami nad czym o dziwo ubolewa nawet tomecki [quote name='Buszki']Buszi też Asia pierwszy raz mi wystawiała.Teraz,jak muszę,to sama wystawiam,ale jak jest okazja skorzystać z doświadczonych rąk,to korzystam :lol:. Na międzynarodówce w Sopocie Zuza nam wystawiała Pinę może w tym roku też da się namówić :evil_lol: I już nie będzie mówić do mnie proszę pani:mad: Quote
lourdnes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Bo nie ma to jak na przylepkę do kogoś doświadczonego;) Quote
Buszki Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='lourdnes']To ja będę jeździła a w wystawianie szkodników wrobię Zieloną :eviltong:Będę jak ta cichociemna :evil_lol: Lepiej żeby zielona tego nie przeczytała,bo może nie dać się wrobić :evil_lol:. [quote name='Zuza i Noddy']Pewnie najpierw tak dla reguły trochę go ofuka, a później będzie się do klatki pakowała ;) Pewnie tak,ale lepiej swoją klatkę też weźmiemy. [quote name='Cienka']Mam nadzieje, choć z racji wypłukania finansowego na razie daleko się nie zapuszczamy z wystawami nad czym o dziwo ubolewa nawet tomecki Na międzynarodówce w Sopocie Zuza nam wystawiała Pinę może w tym roku też da się namówić :evil_lol: I już nie będzie mówić do mnie proszę pani:mad: To faktycznie dziwne,bo mój małż to by marudził,że za daleko,nawet jak by wystawa była w naszym salonie :diabloti:. Zuza ma wprawę i na pewno chętnie pobiega z innym baskiem niż własny :cool3:. [quote name='lourdnes']Bo nie ma to jak na przylepkę do kogoś doświadczonego;) Wychodzę z tego samego założenia :lol:. Quote
Zuza i Noddy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Cienka']Na międzynarodówce w Sopocie Zuza nam wystawiała Pinę może w tym roku też da się namówić :evil_lol: I już nie będzie mówić do mnie proszę pani:mad: Oj tam, oj tam ja tak po prostu z przyzwyczajenia do wszystkich na pani ;) [quote name='Buszki']Zuza ma wprawę i na pewno chętnie pobiega z innym baskiem niż własny :cool3:. Pewnie, nawet bardzo chętnie. Quote
Cienka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Oj tam, oj tam ja tak po prostu z przyzwyczajenia do wszystkich na pani ;) Pewnie, nawet bardzo chętnie. No ale ja to co najwyżej mogłabym być Twoją starszą siostrą:evil_lol:. Zresztą na panią to trzeba mieć wygląd i pieniądze:evil_lol: Mnie często biorą za licealistkę a ostatnio to nawet jak chodziłam po wsi z psami za gimnazjalistkę (ciekawe kiedy prokurator zrobi wjazd na chatę celem zatrzymania tomckiego) A kasy z wiadomych przyczyn też nie mam ale za to auto będzie w sobotę:eviltong:) I trzymam Cię za słowo za ten Sopot Quote
jamnicze Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A ja lubię sama prezentować Saidi, chociaż też fajnie zobaczyć jak inni to robią. A w Gdańsku miałam okazję zaprezentować Bubusia :). To fajna zabawa i przypływ adrenalinki :). A cienka niech nie marudzi tylko więcej ćwiczy. Jak zrobi się cieplej, to nie ma zmiłuj się, wyciągam na trawnik i ćwiczymy. Quote
Buszki Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Cienka']No ale ja to co najwyżej mogłabym być Twoją starszą siostrą:evil_lol:. Zresztą na panią to trzeba mieć wygląd i pieniądze:evil_lol: Mnie często biorą za licealistkę a ostatnio to nawet jak chodziłam po wsi z psami za gimnazjalistkę (ciekawe kiedy prokurator zrobi wjazd na chatę celem zatrzymania tomckiego) A kasy z wiadomych przyczyn też nie mam ale za to auto będzie w sobotę:eviltong:) I trzymam Cię za słowo za ten Sopot No widzisz,załatwiłam Ci handlera na Sopot ;).Autko pokaż jak już będzie na podjeździe stało. [quote name='jamnicze']A ja lubię sama prezentować Saidi, chociaż też fajnie zobaczyć jak inni to robią. A w Gdańsku miałam okazję zaprezentować Bubusia :). To fajna zabawa i przypływ adrenalinki :). A cienka niech nie marudzi tylko więcej ćwiczy. Jak zrobi się cieplej, to nie ma zmiłuj się, wyciągam na trawnik i ćwiczymy. To zapraszam na mój trawnik,też chętnie poćwiczę.Samej to się jakoś tak nie chce. Quote
lourdnes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 To może przyjedzcie wszystkie do mnie i urządzimy treningo-wystawe wewnetrzną i przy okazji was podpatrzę co i jak :evil_lol::eviltong: Quote
Cienka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='jamnicze']A ja lubię sama prezentować Saidi, chociaż też fajnie zobaczyć jak inni to robią. A w Gdańsku miałam okazję zaprezentować Bubusia :). To fajna zabawa i przypływ adrenalinki :). A cienka niech nie marudzi tylko więcej ćwiczy. Jak zrobi się cieplej, to nie ma zmiłuj się, wyciągam na trawnik i ćwiczymy.[/QUOTE] A nie zastawiałaś się czemu cienka ma opory przed prezentowaniem. I to się nie bierze z lenistwa czy marudzenia tylko z kompleksów. Mam skrzywienie kręgosłupa wstydzę się tego, handler też powinien dobrze wyglądać a ja wyglądam jak konik garbusek. Źle sie z tym czuje nie trzeba mnie dobijać, dopiero od 3 lat ubieram sukienki za namową małża(czasem) przez jakieś 10 lat w ogolę nie nosiłam i nie posiadałam w szafie sukienek. Poniekąd jest mi na rękę, że Pina nie chce ze mną współpracować. [quote name='Buszki']No widzisz,załatwiłam Ci handlera na Sopot ;).Autko pokaż jak już będzie na podjeździe stało. [/QUOTE] Dziekować :cool3: Autko pokażę na pewno [quote name='lourdnes']To może przyjedzcie wszystkie do mnie i urządzimy treningo-wystawe wewnetrzną i przy okazji was podpatrzę co i jak :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] To może wpadnij do nas nad morze:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Cienka']No ale ja to co najwyżej mogłabym być Twoją starszą siostrą:evil_lol:. Zresztą na panią to trzeba mieć wygląd i pieniądze:evil_lol: Mnie często biorą za licealistkę a ostatnio to nawet jak chodziłam po wsi z psami za gimnazjalistkę (ciekawe kiedy prokurator zrobi wjazd na chatę celem zatrzymania tomckiego) A kasy z wiadomych przyczyn też nie mam ale za to auto będzie w sobotę:eviltong:) I trzymam Cię za słowo za ten Sopot No w sumie pewnie tak, ja mam nawet taka dużo starszą siostre, bo ma w tej chwili 27 lat. Quote
lourdnes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jak tylko sie zrobi ciepło to ja chetnie :) Quote
Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']No w sumie pewnie tak, ja mam nawet taka dużo starszą siostre, bo ma w tej chwili 27 lat.[/QUOTE] Ja w czerwcu kończę 27 lat:evil_lol: [quote name='lourdnes']Jak tylko sie zrobi ciepło to ja chetnie :)[/QUOTE] Spoko zapraszamy:cool3: Quote
lourdnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cienka a Tomecki nie zwariuje jak wpadne do was z baskami i już zamiast 2 polatają u was 4 ?:) Quote
Cienka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 W tamtym roku po Sopocie była u nas impreza to były 4 baski (Pina, Zina,Jogi i Pepe), Kanis i Ciupas (nikt zielonej nie pozwolił trzymać go w klatce bo każdy chciał pogmerać białasa). A najwięcej to mieliśmy 6 basków na chacie (rude: Pina, Zina, Jogi, tri: Sajda, Morek i Azis) Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='lourdnes']To może przyjedzcie wszystkie do mnie i urządzimy treningo-wystawe wewnetrzną i przy okazji was podpatrzę co i jak :evil_lol::eviltong: Qrcze,ale to tak daleeeekoooooo... [quote name='Cienka']A nie zastawiałaś się czemu cienka ma opory przed prezentowaniem. I to się nie bierze z lenistwa czy marudzenia tylko z kompleksów. Mam skrzywienie kręgosłupa wstydzę się tego, handler też powinien dobrze wyglądać a ja wyglądam jak konik garbusek. Źle sie z tym czuje nie trzeba mnie dobijać, dopiero od 3 lat ubieram sukienki za namową małża(czasem) przez jakieś 10 lat w ogolę nie nosiłam i nie posiadałam w szafie sukienek. Poniekąd jest mi na rękę, że Pina nie chce ze mną współpracować. To może wpadnij do nas nad morze:evil_lol: Tłumacz się, tłumacz.Każde wytłumaczenie jest dobre ;). Cholibka,morze też daleko mam. [quote name='Cienka']W tamtym roku po Sopocie była u nas impreza to były 4 baski (Pina, Zina,Jogi i Pepe), Kanis i Ciupas (nikt zielonej nie pozwolił trzymać go w klatce bo każdy chciał pogmerać białasa). A najwięcej to mieliśmy 6 basków na chacie (rude: Pina, Zina, Jogi, tri: Sajda, Morek i Azis) To mieliście baskową imprezkę,a na takiej imprezce to im więcej basków,tym lepiej :). Quote
lourdnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Buszki nie tak daleko :eviltong: w zasadzie to tyle samo hihi Cienka to super baskoimpreza musiała być :)Na następna też muszę przybyć :) Quote
Recommended Posts