jamnicze Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Buszki']Bidulko,świąt Ci braknie na te bąbelki ;).[/QUOTE] No i zabrakło, ale tylko dla Saidi ;) Stwierdziłam, że malizna była kąpana na Boże Narodzenie, to jej starczy :) Myślę, że z tego rozwiązania najbardziej cieszyła się właśnie Saidi :evil_lol: Quote
Buszki Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='M&S']Witanko środowe, śnieżne;)[/QUOTE] Witanko bezśnieżne :eviltong:. [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE] My również :). Quote
M&S Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Buszki']Witanko bezśnieżne :eviltong:.[/QUOTE] Wrrrrrrrrrrrrrrr.......:diabloti: Quote
Buszki Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Widziałam w wiadomościach,współczuję.... Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Buszki']Widziałam w wiadomościach,współczuję....[/QUOTE] Dzięki, musiałam plany na jutro i sobotę zmienić:placz: Quote
Buszki Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Maluchy wyrosły,zwłaszcza Gruby i zwłaszcza na szerokość :evil_lol:. Quote
Buszki Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='M&S']No to pięknie;)[/QUOTE] No,pięknie :). [quote name='unikatowydiament']hej:) kiedy nowe focie?[/QUOTE] Hejka :). Jakoś tak mi się nic nie chce przez tą pogodę :roll:. Quote
Buszki Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Ale u nas na jutro trochę słońca zapowiadają :cool3:.A że ja naiwna jestem,to wierzę w to bezgranicznie :diabloti:. Quote
jamnicze Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 I jak, było słoneczko? To może i aparat wpadł w łapki? Quote
Buszki Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Oj było,było....Nawet przyjemnie przygrzewało :).A psiarstwo,to tylko wpadało na chwilkę się zameldować i ganiało po ogrodzie (oczywiście w miejscach bezśniegowych ;) ).No i za szybko biegały,aparat Ich nie dogonił ;). Quote
Recommended Posts