Buszki Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Uśmiech od Mini Mini :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Korenia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 http://img89.imageshack.us/img89/215/resizeofpsiaki10a007s.jpg Uroczo :D Quote
Buszki Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Później wstawię fotki wyjaśniające skąd wziął się ten uśmiech :cool3:. Quote
Buszki Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 U nas przestało,ale za to mróz nieprzyzwoity :roll:. Quote
M&S Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 U nas też mróz spory, ale świeci słoneczko:) Hejka! Quote
Fauka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Piękne stado :loveu: zachwycam się tą rasą, taka zgrabna i dystyngowana. Nie to co labradory :diabloti: Quote
Buszki Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 M&S napisał(a):U nas też mróz spory, ale świeci słoneczko:) Hejka! Świeci,świeci cały czas :).A jak przyjemnie grzeje... Fauka napisał(a):Piękne stado :loveu: zachwycam się tą rasą, taka zgrabna i dystyngowana. Nie to co labradory :diabloti: Witaj i dziękuję :). Przyznam Ci się,że ja też się zachwycam tą rasą ;) , a szkodniki co dzień mnie zaskakują swoją pomysłowością :).I fakt,do labków raczej nie są podobne :evil_lol:. Quote
Buszki Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 M&S napisał(a):Hej po racy:) Hejka :). Zaczęłam się przyzwyczajać do słoneczka,mam nadzieję że zostanie z nami na dłużej :). unikatowydiament napisał(a):świetny uśmiech:) Taki szczery :evil_lol:. Quote
Korenia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 A dobry wieczór :) kiedy nam wyjaśnisz pochodzenie uśmiechu :D? Quote
Buszki Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 W sumie to dobry ten wieczór ;). Cholibka,zapomniałam...:oops:.Jednak mam dobre usprawiedliwienie :cool3:.Jestem chora i trochę (a może jednak bardziej niż trochę :diabloti: ) nie kontaktuję :roll:.Ale zaraz wstawię fotki wyjaśniające,tylko po chlebek skoczę. Quote
Buszki Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 No hej :). Chora i wychodzę na dwór,na zakupy,do pracy...Takie życie :roll:. A teraz wyjaśnienie,skąd wziął się uśmiech Mini Mini :cool3:. Stąd :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Zbliżenie :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Widok na całą kanapę... Uploaded with ImageShack.us Jeszcze Gruby na oparciu :). Uploaded with ImageShack.us I Mini Mini wyciągnięta :evil_lol:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Trochę zimy,brrr... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts