Buszki Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Tak mi się właśnie wydawało :diabloti:. Quote
Buszki Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Hejka :).U nas też :multi:.Młode psiarstwo biega jak szalone,a starszyzna z gracją wyleguje się na tarasie :). Quote
M&S Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Buszki']Hejka :).U nas też :multi:.Młode psiarstwo biega jak szalone,a starszyzna z gracją wyleguje się na tarasie :).[/QUOTE] To pięknie :) Quote
Korenia Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Buszki']Dalej...A co,chcesz baska :evil_lol: ?[/QUOTE] Chcieć to chcę :evil_lol: Quote
Buszki Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='M&S']To pięknie :)[/QUOTE] No,pięknie :).Tylko szkodniki doszły do wniosku,że nic ponad ziemię nie powinno wystawać,a jak już się przebiło to trzeba stratować lub wygryźć :diabloti:.Moje biedne przebiśniegi,krokusiki,hiacynty... [quote name='Korenia']Chcieć to chcę :evil_lol:[/QUOTE] Którego? Zapakować,czy odbiór osobisty :diabloti:. Quote
Buszki Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Wandale coraz to nowe pomysły mają :roll:.Dzisiaj Gruby przedarł się przez zabezpieczenia i sprawdzał czy woda w oczku już się nagrzała :diabloti:. Quote
M&S Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Buszki']Wandale coraz to nowe pomysły mają :roll:.Dzisiaj Gruby przedarł się przez zabezpieczenia i sprawdzał czy woda w oczku już się nagrzała :diabloti:.[/QUOTE] Chciał się ochłodzić;) Quote
Buszki Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='unikatowydiament']by najmiej nie nudzisz się:lol:[/QUOTE] Na pewno nie ;). [quote name='M&S']Chciał się ochłodzić;)[/QUOTE] No,aż tak gorąco to chyba nie było :roll:. Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Nocka była z przygodami.Około czwartej coś spadło,myślałam że maluchy rozrabiają,lecę..A tam doniczka stłuczona,hiacynt na podłodze a psiaki zaspane nie wiedzą o co chodzi :evil_lol:. Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Mam parę fotek z dwóch ostatnich dni,to może się pochwalę :cool3:. DHAKIYA :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us DAKARAI,Gruby :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 DAWNTELLE :) Uploaded with ImageShack.us ENOBAKHARE,Okruszek :) Uploaded with ImageShack.us ENYE GIZA,Mini Mini :) Uploaded with ImageShack.us CHICHA Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 SZEPSI :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us BUSZI z synkiem :) Uploaded with ImageShack.us I takie różne ;). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 CHICHA Uploaded with ImageShack.us Mini Mini Uploaded with ImageShack.us Zabawy na słoneczku :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Zwiślak:loveu::evil_lol: http://img94.imageshack.us/img94/7196/resizeofpsiaki10059.jpg Fajne fotencje:):) Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='M&S']Zwiślak:loveu::evil_lol: http://img94.imageshack.us/img94/7196/resizeofpsiaki10059.jpg Fajne fotencje:):) Jak słoneczko świeci,to aż chce się fotki pstrykać :).Niestety,u nas już po słoneczku :shake:. Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Kurcze,u nas się zimno zrobiło i chyba zaraz zacznie padać. Quote
Recommended Posts