Buszki Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='jamnicze']Ech, fajnie masz z własnym ogródkiem, ja to musiałam z wyjściami czekać na koniec szczepień :shake:[/QUOTE] To jest chyba największa zaleta ogródków ;). [quote name='M&S']Cześć Buszki :)[/QUOTE] Witamy :). Quote
Buszki Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Witanko :). Dzisiaj miałam smutny dzień,bo musiałam koleżankę za rękę trzymać jak Jej sunię usypiali :-(.Biedna,już od dłuższego czasu chorowała i wetka podjęłą decyzję,ze nie ma co Jej męczyć... Quote
Buszki Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Hejka :).Szkraby wymiziane,właśnie jedno siedzi mi na kolankach :). Quote
Buszki Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Hejka :). Szkodniki nauczyły się wchodzić na łóżko,już nie marznę w nocy ;). Quote
Buszki Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Hejka :). Właściwie,to za chwilkę coś wstawię ;). Quote
Buszki Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Trochę leniwych fotek :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Mini Mini i Buszi,zabawa :) Uploaded with ImageShack.us :evil_lol::evil_lol: Uploaded with ImageShack.us I po zabawie... Uploaded with ImageShack.us Latarenki...na na na... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 "Staruszka" Buszi wygina śmiało ciało :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jacy objęci :) http://img571.imageshack.us/img571/103/resizeofpsiaki6006.jpg Quote
Buszki Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Największy przygruchał sobie najmniejszą :cool3:. Quote
Buszki Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Dziękuję bardzo i na wzajem :). Quote
Buszki Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Parę fotek napawających nadzieją Moje słynne oczary :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I kalina wonna Uploaded with ImageShack.us Quote
Buszki Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Powrót do rzeczywistości :evil_lol: Dakarai Grubasek :loveu: Uploaded with ImageShack.us Słodka Mini Mini z mamusią:loveu: Uploaded with ImageShack.us Zabawy na śniegu Uploaded with ImageShack.us Kto by poznał w tym chłopaczku Okruszka....:loveu: Uploaded with ImageShack.us Dawntelle :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts